Property ID: AT-6352-30
Detached chalet directly at the ski lift and the village of Ellmau!
7.5
Ellmau Tyrol, Austria
21
7
5
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 200 m²

Ground floor
Hallway
Living room
TV, DVD player, Radio, CD player
Bedroom
Single bed, Double bed, Washbasin
Bedroom
Double bed, Bunk bed
Bedroom
Double bed
Bathroom
Shower, Washbasin
Toilet
Washbasin
On the 1st floor
Dining room
TV
Open kitchen
Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge-freezer
Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed, Bunk bed
Bathroom
Bath tub, Shower, Washbasin, Toilet
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
Basement
Bedroom
Double bed, Bunk bed, Washbasin
Bedroom
Bunk bed, Washbasin
Bathroom
Shower, Toilet
Ski storage
General
Sauna
Tumble dryer (paid)
Washing machine (paid)
Heating (central)
Terrace (private)
Garden (private)
Garden furniture
BBQ
Parking
Children's bed
High chair
Reviews
7.5
Good
7 reviews
Mrs Jegen Germany
Date of stay: Thu 05/30/2019 - Sun 06/02/2019

Unterkunft für Gruppen empfehlenswert, allerdings Zimmer im Keller nicht komfortabel, sondern feucht! Haus liegt ganz nach an der Kabinenbahn zum Hartkaiser!! Dorfmitte in 15 Minuten erreichbar. Nette, hilfsbereite Nachbarn. Netter, zuvorkommender Vermieter!! Wir hatten eine sehr schöne Zeit!

Translate to English
Mr Hendriks Netherlands
Date of stay: Sat 03/16/2019 - Sat 03/23/2019

Verhuurder was lastig en ongeduldig. Gegevens van ons willen hebben die we veel eerder al hadden kunnen doorgeven als ie zelf z’n zaken beter op orde zou hebben.

Translate to English
Mrs Catering Cook Netherlands
Date of stay: Sat 02/23/2019 - Sat 03/02/2019

prima, ontvangst was stipt en prima, locatie perfect.

Translate to English
Mr Runhart Netherlands
Date of stay: Sat 02/16/2019 - Sat 02/23/2019

Het huis is lekker ruim. 2 gezamenlijke ruimtes en de slaapkamers zijn ook lekker ruim

Translate to English
Mr Goorts Netherlands
Date of stay: Sat 02/02/2019 - Sat 02/09/2019

Prima. Goed verzorgd. Alleen jammer dat er maar 1 huissleutel waz

Translate to English
Mrs Zuurbier Netherlands
Date of stay: Sat 01/19/2019 - Sat 01/26/2019

Bijzonder dat je maar 1 sleutel hebt van het huis. Als je via de achteringang naar binnen gaat moet je door de badkamer. Waren met 14 personen. Niet iedereen had een warme douche. Vaak ijskoud. Huis heeft een perfecte ligging tot de skilift. Kluisje huren bij de lift is top. Kun je met gewone schoenen te apres skiën!!

Translate to English
Mr Caspers Netherlands
Date of stay: Sat 12/29/2018 - Sat 01/05/2019

Bij aankomst hebben we contact opgenomen met de huiseigenaar. Door een sleutelkastje te openen konden we het huis in. Bij indeling van de kamers ontdekten we dat een deur ontbrak . De accommodatie ligt dicht bij de hartkaiserlift wat een groot voordeel is. Apres-ski is dicht in de buurt. Al met al een accommodatie op de goede plaats. De inrichting/indeling van de accommodatie kan veel beter. Enkele voorbeelden een accommodatie voor 21 personen met een 4-pits electrisch fornuis is veel te krap. De grote pannen passen daardoor niet op de kookplaten. 1 sleutelkastje bij de achterdeur met 1 sleutel is te weinig voor de accommodatie. Verder onpraktisch met 21 mensen waarbij je telkens om moet lopen om de achterdeur te sluiten en dan in het sleutelkastje, kun je de voordeur niet in, als ie dicht is. Het ging de gehele week goed(met 11 volwassenen en 10 kinderen). Tot de laatste ochtend. Beter is om bij beide deuren een sleutelkastje te plaatsen met een sleutel. Bij de achterdeur waar je binnenkomt, loop je altijd door een badkamer wat qua privacy niet handig is. Er ontbrak een deur in een slaapkamer in het souterrain en een thermostaat kraan in een ruimte. De manier van reageren op deze melding vond ik niet erg servicegericht. Dezelfde middag is er wel een deur geplaatst. Het afwezigheid van een thermostaatkraan hebben we zelf, met gereedschap opgelost. Dezelfde niet servicegerichte ervaring hadden we de laatste dag. We werden gebeld dat de schoonmaakdienst niet in het huis konden. We kregen meteen het verwijt dat we de sleutel hadden meegenomen en dat er een slotenmaker moest komen om het slot te vervangen. Ik vroeg me af of er geen reservesleutel aanwezig is en we uit waren gegaan dat de schoonmaakdienst een sleutel zou hebben. Dit is normaal gesproken wel het geval. Na terugkoppeling dat deze aan de binnenzijde van de achterdeur zat toen we weggingen, kregen we dit verwijt nogmaals. Uiteindelijk is men gaan kijken en bleek deze in de achterdeur te zitten, wat teruggekoppeld werd. Door de hevige sneeuwval moesten we veel sneeuwruimen voor de auto's bij vertrek. Tot onze verbazing was er geen sneeuwschep of iets dergelijks te vinden. We hebben deze dan ook geleend bij de buurman. Deze houdt de plaats voor zijn klanten keurig schoon. Al met al is de ervaring met het huis redelijk geweest, vooral omdat het op een perfecte locatie ligt. Er zijn veel verbeteringen mogelijk, zoals hierboven te lezen. Wij zouden voor het komende jaar graag een optie willen nemen, mits bovenstaande zaken verbeterd zijn. We kregen sterk de indruk dat deze locatie (nog) niet veel verhuurd is, gezien de tekortkomingen. Verder zijn er veel schijven waarover de verhuur van deze locatie loopt Belvilla NL huiseigenaar gastenontvanger klusbedrijf Belvilla AU. Ik hoop dat jullie wat met de feedback doen, kan het een completere locatie worden. Ik zou graag over bovenstaande nog telefonisch contact hebben. U heeft mijn gegevens. Groet

Translate to English

Ski Area: Skiwelt WilderKaiser-Brixental

Map
Ski Bus
100 m
Ski Lift (Hartkaiserbahn)
100 m
Restaurants
200 m
Bank
600 m
Tourist Information
800 m
Bike Rental
800 m
Town Center (Ellmau)
800 m
Nightlife
800 m
Golf Course
1.2 km
Public Swimming Pool (Kaiserbad Ellmau)
1.5 km
Public Indoor Swimming Pool (Kaiserbad Ellmau)
1.5 km
Airport (Innsbruck)
80 km

Other visitors also viewed

Rates & Availability