Wonderfully furnished cottage, very comfortable, small village near Namur
Ardennes, Namur,  Namur-Huy-Condroz and surroundings, Belgium Holiday home (Detached) Map
Terrific
8 reviews
9
Free WiFi
Pet-friendly
Holiday home with a modern kitchen and a slide and trampoline for children
Share
Save Saved

Highlights

Value for money
People who stayed in this property found their stay here worth the booking value.
Sparkling clean
People who have stayed here found the property to be super clean.
Smooth check-in
People who have stayed here had a smooth check in experience.
Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Living room
TV, Stove (wood), Bar
Kitchen
Dining table, Cooker, Espresso machine, Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge-freezer
Bedroom
2x Single bed
Toilet
On the 1st floor
Bedroom with bathroom
Double bed, Shower, Washbasin, Toilet
General
Terrace
Garden furniture
BBQ
Parking
Trampoline
Sand pit
Play equipment
Slide
Popular places nearby
Town Center (Assesse)
100 m
Town Center (Gesves)
5 km
Town Center (Crupet (most beautiful village))
5 km
Town Center (Namur)
15 km
Town Center (Dinant)
25 km
Town Center (Rochefort)
35 km
Town Center (Durbuy)
40 km
Need assistance for property ID: BE-5330-02 ?
Call Us View call timings
+31208945561
House Rules

Customer Ratings

Terrific
8 reviews
9
Recommended By Guests
Mr Steffens
Stayed 5 days 8 months ago

prima ontvangst, accommodatie prefect, omgeving mocht beter

Mrs Cremers
Stayed 1 week 8 months ago

Gezellig ontvangst , zeer vriendelijke gastvrouw. Ideale ligging .

Mrs Loozen
Stayed 2 days 1 year ago

bij aankomst stond alles klaar. Bedden waren opgemaakt. Bij het binnenkomen wachten er een zelf geschreven briefje om ons welkom te heten samen met een paar verse eitjes van hun kippen zelf. voor de hond stond een eet-/ drinkbak klaar met snoepjes in bij vragen of hulp kan je hun altijd bellen. zij staan meteen klaar.

Mrs Seys
Stayed 3 days 1 year ago

een zeer leuke verwelkoming voor ons hondje stond er water klaar en ook snoepjes, ook op de bedden lag er leuke attentie, echt leuk voor de kindjes. Een aangenaam huisje. alles was er. enkel misschien een tip om waar de kinderkamer is om gordijntjes eventueel te hangen want als men in de keuken is 's avonds dan worden de kinderen wakker door het licht. Slapen was voor ons iets minder door het geluid van de trein en het vele verkeer van de tractoren, de ramen konden we niet dicht doen omdat het dan te warm werd in de kamer en ook iedere keer als er iets in de tuin van de huiseigenaar verscheen gingen de lampen aan en daardoor ging het moeilijker om te slapen maar voor de rest alles goed. Ook super de afgeschermde tuin, zodat het hondje niet weg kon en ook de kinderen geeft een veilig gevoel. En wat ook super is op zo'n 10 min rijden met de auto heb je de intermarche voor je boodschappen te doen en ook een tankstation

Mr Peerlings
Stayed 1 week 1 year ago

Mooi vakantiehuis, minder voor familie met grotere kinderen. Alle voorzieningen aanwezig, mooie omgeving. Ideale uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten,..

Mrs Vervaecke
Stayed 2 days 1 year ago

Heel gezellig huis. Supervriendelijke eigenaars. Ideale ligging.

Mrs Embrechts
Stayed 4 days 1 year ago

De accommodatie was super alles was voorzien (dat mocht misschien we vermeld worden bij de beschrijving van het huisje dat de basis spullen in de keuken en badkamer zijn voorzien). We kregen een warm welkom met lekkere verse eitjes van hun kippen en als we vragen hadden mochten we die op elk moment stellen. Namen is een mooie streek we hebben echt van het weekend genoten ook al was het weer niet top.

Mr Van Der Gaast
Stayed 1 week 2 years ago

De aankomst was prima. Het huisje staat bij een t-splitsing en was makkelijk te vinden. De sleutels zaten in de deur en toen we belden met de eigenaar kregen we ook snel reactie. In de keuken was een leuke welkomstkaart en er stond een mandje met eieren van de eigen kippen van de eigenaar. De accommodatie is plezierig met aan de ene kant een keuken- en aan de andere kant een woongedeelte. In het midden, waar het dak hoger is, zijn de slaapvertrekken. Apparatuur is modern. Voor het huis is een mooi grindterras met een leuk zitje. Assesse is een klein agrarisch dorp en je hebt het gevoel er deel van te zijn i.p.v. een afgeschermd vakantiepark. Vanuit Assesse zit je zo in Namen (erg leuke stad) en er zijn veel leuke dorpjes en stadjes in de omgeving. Ons ritme was 's ochtends naar de bakker in het dorp, rustig aan ontbijten, 's middags naar een stadje of dorp in de omgeving en 's avonds ergens eten of bij de Intermarché in de buurt wat inkopen doen. De familie op wier terrein het huisje staat is erg aardig en gastvrij.

Calculating the best price