Award Winner
Property ID: BE-0012-79
Beautifully furnished chalet with a huge garden in the middle of nature.
9.5
Beerse Antwerp, Campine, Belgium
4
2
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 50 m²

Ground floor
Open kitchen
Coffee machine (pads), Combination microwave, Fridge-freezer
Living/diningroom
TV, DVD player
Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Bathroom
General
Storage
Infrared sauna
Terrace
Garden
Garden furniture
Table football
Reviews
9.5
Superb
6 reviews
Mr Kloosterboer Netherlands
Date of stay: Mon 09/16/2019 - Fri 09/20/2019

We werden heel vriendelijk ontvangen. Het is een heel mooi huisje op een fantastische plek. Het huisje is niet groot, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het zag er allemaal prima, goed verzorgd en schoon uit en het uitzicht is geweldig. Heerlijk rustig ook. We hebben vier dagen gefietst en van de omgeving genoten.

Translate to English
Mr Van Der Lenden Netherlands
Date of stay: Fri 04/19/2019 - Fri 04/26/2019

Aankomst was goed geregeld. Door de drukte op de weg kwamen we later aan dan gepland. We hadden hier regelmatig contact over zodat het geen probleem was dat ze op ons moesten wachten. Het huisje is super schoon en voorzien van alle gemakken. In het bijgebouw was het ook heerlijk vertoeven. Voorzien van kachel en BBQ. Er zijn volop spelletjes aanwezig voor de ruime buitenplaats. De omgeving is zeer rustig door de afgelegen locatie, je komt helemaal tot rust. Veel vogel geluiden. Goede uitval basis voor uitstapjes. Vele fiets en wandelroutes direct vanaf het huisje. De Spar, de eierautomaat, broodautomaat en aardbeiautomaat dichtbij. Geen directe buren en drukte om je heen. Zwemvijver in het bos vlakbij. Locatie geschikt voor alle leeftijden met goede WiFi.

Translate to English
Mr Folmer Netherlands
Date of stay: Sat 12/29/2018 - Wed 01/02/2019

Heel fijn huisje met van alles er op en eraan, prachtige omgeving - je kan meteen vanuit het huisje leuke wandelingen maken. De eigenaren zijn hulpvaardig en flexibel en het is duidelijk dat ze de moeite nemen om er een fijn verblijf van te maken. Mijn kinderen vonden het huisje zo fantastisch dat ze de deur niet meer uit wilden.

Translate to English
Mrs Ettema-Meijboom Netherlands
Date of stay: Mon 08/20/2018 - Fri 08/24/2018

Eerste indruk, heerlijk rustig. Een mooi charlet waarvan je de nieuwigheid nog ruikt. Alles is aanwezig van vliegenmepper, diverse maatbekers tot föhn. Mooie lap grond eromheen. Heerlijk kunnen bbq'en. Handdoeken en washandjes genoeg. 2 koelkasten (mede dat het water uit de kraan niet echt lekker is). Prachtige bosomgeving waar je lekker met je hangmat tussen de bomen kon hangen. In de buurt heb je een leuk water recreatie met watertoestellen en kim/klauter toestellen voor jong en jeugd.

Translate to English
Mr Hendrickx Netherlands
Date of stay: Mon 08/06/2018 - Fri 08/10/2018

Fijne ontvangst door eigenaar, gezien de hittegolf was er gezorgd voor een extra koelkast en en koelapparaat. Huisje is eenvoudig, maar van alle gemakken voorzien en erg schoon. Vlakbij zijn er wandelroutes. Dagje statten en cultuur ga naar Mechelen.

Translate to English
Mrs Breels Belgium
Date of stay: Fri 08/03/2018 - Sun 08/05/2018

Prachtige locatie Zeer veel rust Zeer hygiënisch

Translate to English
Map
Golf Course
1.8 km
Town Center
2 km
General Supplies
2 km
Public Transport
2 km
Doctor
2 km
Bank
2 km
Lake
2.5 km
Water Sports
2.5 km
Public Swimming Pool
2.5 km
Restaurants
4 km
Motorway
6 km
Bike Rental
6 km
Public Indoor Swimming Pool
8 km

Other visitors also viewed

Rates & Availability