Cozy Holiday Home in Durbuy with Garden
Ardennes, Luxembourg,  Durbuy-La Roche-Bastogne and surroundings, Belgium Holiday home (Detached) Map
Good
12 reviews
7.5
Child-friendly
Free WiFi
Holiday Home With Terrace, Garden Furniture, Barbecue
Share
Save Saved

Highlights

Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Kitchen
Cooker (4 ring stoves, ceramic), 2x Coffee machine (filter, pads), Combination microwave, Dishwasher, Fridge
Living/diningroom
Double sofa bed, TV, Stove
On the 1st floor
Bedroom
Double bed
Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Shower, Toilet
General
Terrace
Garden
Garden furniture
BBQ
Popular places nearby
General Supplies
3 km
Town Center
15 km
House Rules

Customer Ratings

Good
12 reviews
7.5
Recommended By Guests
Mrs Plateau
Stayed 6 days 7 months ago

la maison était super. le cadre agréable, le village très sympa, et le chant des coqs dépaysant. ATTENTION, rien n'est fourni ! pensez donc à prendre le minimum vital dans vos valises (de notre coté, ça nous a manqué) sel poivre huile éponge produit vaisselle set de nettoyage. par ailleurs, le prix proposé par Belvilla pour nettoyer à votre place est complétement démesuré !

Mr Van Putten
Stayed 4 days 1 year ago

Het is de eerste keer met Belvilla dat we niet tevreden zijn over zowel aankomst, directe omgeving en accommodatie. De sleutel moest worden opgehaald bij een kantoor wat ongeveer 17 km verderop lag. Allerlei instructies rondom afval, meterstanden etc. versnelden niet het ophaalproces. Eenmaal bij het huisje werden we onaangenaam verrast met een aanpalende tuin vol kippen en hanen. Dit zorgde niet alleen overdag voor overlast, maar vooral ook vanaf 4 uur 's morgens. Bent u allergisch voor pluimvee, bedenk dan uw keuze voor dit huisje. De eerste morgen zaten we allemaal om 5 uur al beneden. Het gazon werd onaangekondigd een volgende morgen gemaaid. Opeens stond er een hoveniersbedrijf op het terras met maaiers etc. Het huisje is geschikt bevonden voor 6 personen. We waren uiteindelijk met 4 personen en dat is meer dan genoeg voor de beschikbare voorzieningen. Voor de douche moet u niet langer zijn dan 1.80m anders wordt het toch al een probleem. Gelukkig zijn we kamperen gewend... spreken met elkaar van boven naar beneden is zelfs op fluistertoon geen probleem. Uiteindelijk hebben we besloten maar eerder te vertrekken, helaas.

Mr Torck
Stayed 1 week 2 years ago

Leuk huisje. Wat ouderwets maar proper. rustige ligging en leuke omheinde tuin, perfect voor kleine kindjes. In het huisje is het vrij duister.

Mrs Debrock
Stayed 3 days 2 years ago

Zeer mooi huisje,rustige omgeving. Kwam volledig overeen met de beloftes op de website. Zalige tuin met BBQ, ideaal om even tot rust te komen!

Mr Verslype
Stayed 5 days 2 years ago

De sleutel kon afgehaald worden bij een kantoor in de buurt, professionele afhandeling achteraf van gemaakte kosten. In het huisje was alles voorzien, hier en daar wel aan vernieuwing toe. Zeer rustige ligging, genoeg te doen in de buurt. Een aanrader voor die prijs.

Mr Ostyn
Stayed 4 days 3 years ago

door het goeie weer was het bovenal genieten van de tuin. Rustige omgeving, ideaal om tot rust te komen.

Mr Bonte
Stayed 3 days 3 years ago

Leuk weekendje met het gezin gehad en veel plezier gemaakt! Mooie streek, vooral Durbuy is een aanrader. Zeer eenvoudig, oud en ietwat muffig huisje met basisuitrusting, kleine tuin en gelegen in een straat met meerdere huizen. De houtkachel centraal beneden maakt het allemaal wat gezelliger, maar geen hoogvlieger. Mooie streek.

Mr Coenders
Stayed 1 week 5 years ago

Het boerderijtje ziet er netjes uit bedden redelijk modern, goed uitgeruste keuken en knusse huiskamer. We waren in de zomer dus hadden veel profijt van de grote tuin met BBQ. Aangezien het een opgeknapte oude boerderij is zijn de vloeren van hout, dus wel erg gehorig. We hebben er met plezier een weekje gezeten, met uitstapjes naar Luik, Durbuy en wandel en MTB tochten.

Mr Hartog
Stayed 2 weeks 5 years ago

Een verrassende omgeving zo dichtbij Nederland ....een aanrader, die van wandeltochten houdt en geniet van wat je ziet. Het is heuvelachtig, je kunt afwisselend door weilanden en dichte bossen lopen en genieten van de Belgische Ardennen, soms vertrouwend op je eigen kompas en niet van de aanwijzingen..., want die kloppen niet altijd, maar dat is ook vakantie! Wij hebben elke dag gewandeld, soms heel veel kilometers, soms een dagje minder.. Een aanbeveling zijn Malmedy en Bastogne , beiden zeer bekend om de gebeurtenissen in de 2e Wereldoorlog. Zeer interactieve musea, aangepast aan deze tijd met aandacht voor &quotvriend en vijand&quot...Bijzonder.... Wij komen terug, misschien een ander huis in een ander dorp met weer andere wandelmogelijkheden...!!

Mr Van Grunsven
Stayed 1 week 6 years ago

Mooi pittoresk oud stenen houten huis met grote tuin en plek voor auto. Mooie omgeving met kleine gehuchtjes en dorpjes vanwaar veel uitjes te masken zijn te voet, per fiets of met de auto.

Mr Simons
Stayed 4 days 6 years ago

rustig genieten in een klein ardens huisje, op het einde van de weg verdwalen in de bossen

Mrs De Jager
Stayed 2 days 8 years ago

Het was een erg leuk huisje ,gezellig , knus een enorme tuin . De locatie was heel leuk super rustig het enige wat je hoorde waren vogels, je kunt er heerlijk wandelen. Perfect om met vrienden heen te gaan maar ook met een gezin .

Calculating the best price