Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Free Cancellation 2022
This property allows Free Cancellation
  • Valid for stays in any country until 31 December 2022
  • Book before 31 January 2022
  • Guests can cancel free of charge for up to 43 days before the arrival date.

Amenities

Ground floor
Living room
TV (flatscreen), Seating area, DVD player
Dining room
Dining table (8 persons)
Open kitchen
Dining table (6 persons), Cooker (ceramic), Coffee machine, Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge (+ ice machine), Freezer
Bedroom with bathroom
Double bed, Bathtub or shower, Toilet
On the 1st floor
2x Bedroom with bathroom
Double bed, Bathtub or shower, Toilet
Bedroom with bathroom
Bunk bed, Bathtub or shower, Toilet
General
Garage
Tumble dryer
Washing machine
Heating (central)
Terrace
Garden
Garden furniture
BBQ
Parking
Deckchairs
Play equipment
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Other (Sportactiviteiten) 1000 m
Other (Recreatiewater) 1000 m
Town Center 2 km
Other (Sportactiviteiten)
1000 m
Other (Recreatiewater)
1000 m
Town Center
2 km
General Supplies
2 km
Public Swimming Pool
2 km
Tourist Information
2 km
Bank
2 km
Other (Bakkerij)
2 km
Other (Speeltuin)
5 km
Train Station
20 km
House Rules

Ratings & reviews

4
Good
11 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Mrs Schraag
3 /5
Stayed 1 week 2 months ago

Het verblijf was uitstekend, prachtig huis echt een aanrader! Maar ik heb nog steeds mijn borg niet terug en als ik Belvilla probeer te benaderen daarover dan kom ik op de website in een loop terecht. Telefoonnummer niet te vinden op de site en mails die ik stuur komen terug omdat het mailadressen zijn waar je niets aan kunt sturen... :-(

Family Sammut
5 /5
Stayed 6 days 1 year ago

Beautifull house, fantastic environment

Mrs De Cock
3.5 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Mooi huis. De sleutel moest je afhalen in een hotel. De overdracht was een beetje onpersoonlijk. Geen uitleg alleen een mapje waarin je zelf maar uitzoeken hoe alles in elkaar zit. Het huis zelf was netjes. De ligging op een heuvel toch wel enkele kilometers van het dorp.

Mr Cepicka
4.6 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Het is een mooi, ruim huis met een fijn terras en een ruim grasveld. Goede bedden, mooie moderne badkamers en een grote keuken/woonkamer. Het is wat gehorig door de houten verdiepingsvloeren. De hoeveelheid servies en bestek zou wat meer mogen zijn. Voor de rest is dit huis absoluut een aanrader. We sluiten niet uit dat we hier nogmaals naartoe gaan!

Mr Van Dijk
4 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Top! Alleen jammer dat er geen sauna is bij de accommodatie.

Mr Cloots
4.5 /5
Stayed 4 days 2 years ago

Prachtige moderne en zeer rustig gelegen villa welke is voorzien van zeer luxueuze badkamers. Klein probleem gehad met TV (digicorder). Na contact met eigenaar werd dit euvel daags nadien al opgelost (PRIMA service).

Mr Dielens
2.3 /5
Stayed 2 weeks 3 years ago

Wij verbleven 2 weken in augustus 2018 in de woning. We moesten onze sleutel gaan halen in een hostellerie in La Roche, daar kregen we een contract van Ourthe et Somme terwijl we wel online geboekt hadden bij Belvilla.... Raar We hadden bedlinnen gevraagd, dit stond aan de voordeur in zakken, zelf bedden opmaken en terug lakens in zakken steken bij vertrek. De woning was niet proper, in de keuken stond de koffiezet nog aan en de borden en bestek waren vies. Niet leuk als je zo veel moet betalen om in een propere woning te komen. In de living aan de kant van de tv waren geen gordijnen, wat niet aangenaam was aangezien we een week hittegolf hadden. De vliegenramen waren er niet voldoende, of stuk. Het terras lag vol met uitwerpselen van pauwen, inclusief op de tafel en de stoelen. We kregen 1 vuilzak waar dan alle afval in moest voor 2 weken met 7 personen... Bij aankomst was er ook zo goed als geen toiletpapier (gelukkig hadden we dit al zelf bij). In de keuken werkte de dampkap niet. We kregen pas na anderhalve maand onze waarborg terug. Dit huis nooit meer.

Mr Dijk
3.7 /5
Stayed 2 weeks 4 years ago

Fantastisch huis en een geweldige vakantie in een omgeving met meer dan voldoende plezier aanbod. Drie minpuntjes ervaren beddengoed was niet aanwezig ondanks de boeking ervan, gemeentelijke vuilniszakken niet voorzien wat ervoor zorgde dat de afvalophaaldienst moeilijk deed over het meenemen van het huisvuil en er zijn in tegenstelling tot wat de website van Belvilla rapporteert en telefonisch informeert wel degelijk een net en degelijk kinderbed met stevig matras en een kinderstoel aanwezig in het vakantiehuis (het minpunt hier is het voor niets meeslepen van deze spullen vanuit huis)

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.