Cozy Holiday Home in Theux near Spa
Ardennes, Liège,  Liège-Spa-Malmedy-Stavelot and surroundings, Belgium Holiday home (Detached) Map
Really good
7 reviews
8.2
Free WiFi
Meadow view
Pet-Friendly Holiday Home With Private Garden, Terrace, Barbecue And Carport
Share
Save Saved

Highlights

Smooth check-in
People who have stayed here had a smooth check in experience.
Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Hallway
Kitchen
Cooker (4 ring stoves, ceramic), Oven, Combination microwave, Dishwasher, Fridge (+ freezer)
Living/diningroom
TV, Fireplace, Stove (Pellet), DVD player
Bedroom with bathroom
Double loft bed (140 x 200 cm), Shower, Washbasin, Washing machine
2x Toilet
On the 1st floor
Bedroom
Double bed (140 x 200 cm), Bunk bed
Bedroom
Single bed, Double bed (180 x 200 cm), Washbasin
Bedroom
Double bed (140 x 200 cm)
Bedroom
Single sofa bed, Double bed
Bathroom
Bath tub, Shower, Washbasin
Toilet
General
Garage
Carport
Terrace (, roofed)
Garden
Garden furniture
BBQ
Popular places nearby
House Rules

Customer Ratings

Really good
7 reviews
8.2
Recommended By Guests
Mrs Tytgat
Stayed 2 days 2 months ago

Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Uitleg gekregen over verschillende activiteiten in de buurt. Zeer tof en gezellig huisje. Niet super modern, maar dat was zeker niet erg. Was zeer verzorgd en alles was aanwezig. Toffe omgeving, je hebt het gevoel dat het afgelegen ligt terwijl je eigenlijk niet ver van alles zit en langs een grote baan. Een echte aanrader voor grotere groepen. Wij hebben er van genoten!

Mrs Tenzin
Stayed 2 days 6 months ago

Aankomst was heel goed en wij zijn goed verwelkomd. Omgeving en natuur waren pikobello.

Mr Copermans
Stayed 2 days 8 months ago

De tafel was mooi gedekt en er was thee gemaakt. Ruime kamers, gezellige zitkamer. Ik de frigo was een compartiment voorzien als diepvries, maar dit was veel te klein.

Mrs Perez
Stayed 3 days 8 months ago

We hebben een heel gezellig lang weekend doorgebracht in het huis met 12 personen. Het weer zat niet zo mee. We hebben zelfs sneeuw gehad en dat in mei. Het is een leuk huis maar wel toe aan modernisering. Er is geen centrale verwarming. Enkel een haard in de woonkamer met een lastige handleiding. Om deze reden een hele dag in de kou gezeten. Ook ligt het zeil op de bovenste heel erg slecht. Enorm veel bobbels. Bij een aantal bedden voel je echt de veren in je rug. De locatie en de grote tuin maken veel goed.

Response By Homeowner

Hartelijk dank voor uw reactie. Graag willen we melden dat de matrassen geen vering hebben en allemaal nieuw zijn met een beschermhoes. We hebben zelfs matrassen om te wisselen indien men een zachter of harder matras wil. De handleiding voor de haard dient men even te lezen, we hebben deze zo simpel mogelijk gemaakt. Men behoeft alleen op tijd pellets bij te vullen. Er is extra gasverwarming, de beheerder heeft deze meteen voor u aangezet waardoor het huis binnen 30 min warm is. Tevens is er een extra open haard met gratis hout.

Mrs Callebaut
Stayed 3 days 1 year ago

Supertof ontvangst met lekkere verse pompoensoep en chocolademelk voor de kindjes. Huisnis centraal gelegen tussen alle stadjes waar veel te doen is.

Mrs Bas
Stayed 2 days 1 year ago

De buurvrouw heeft ons heel vriendelijk ontvangen en een volledige rondleiding gegeven. Op het eerste zicht ziet het er een beetje verouderd uit, maar het was echt super proper. Boven op een van de kamers kraakte de vloer een beetje. En op de tweede grote kamer regende het binnen. Voor de rest was alles dik in orde ! Het mandje fruit en de thee die klaarstond toen we aankwamen was een leuk ontvangst !

Mrs De Smet
Stayed 4 days 1 year ago

hallo, het was heel groot huis, zeker voldoende slaapplaatsen! het ligt langs grote baan maar daar merk je weinig van aangezien er een grote tuin bij is ideaal voor kinderen. de tuinmeubelen zijn wel aan vervanging toe omdat ze niet meer zo stabiel zijn. wij waren maar met 6 volwassenen en 2 kinderen maar moest het volledig bezet zijn zou er eigenlijk nog een badkamer bij moeten.we hebben wel leuke tijd gehad, veel uitstapjes dichtbij gedaan, zeker aanrader!

Calculating the best price