Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Free Cancellation 2021
This property allows Free Cancellation
  • Valid for stays in any country until 31 May 2022
  • Book before 31 December 2021
  • Guests can cancel free of charge for up to 43 days before the arrival date.

Amenities

Ground floor
Living room
TV (dutch television channels), Stove (wood), DVD player
Dining room
Dining table
Kitchen
Electric kettle, Cooker (6 ring stoves), Coffee machine (filter), Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge, Freezer
Bedroom
Double bed (140 x 200 cm), Balcony or terrace
Bathroom
Shower
Pantry
Fridge, Toilet, Washing machine
On the 1st floor
Bedroom
2x Single bed (90 x 200 cm), Terrace
Bedroom
Bunk bed, Balcony
Bathroom
Shower, 2x Washbasin
Toilet
General
Heating
Terrace (, roofed)
Garden (private, > 1000 m2)
Garden furniture
BBQ
Trampoline
Swimming pool (private, 10 x 5 m., opened from May upto and including Oct)
Table tennis table
Bicycles available (on request, paid)
2x Children's bed
2x High chair
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
General Supplies 2.5 km
Restaurants 2.5 km
Golf Course 20 km
General Supplies
2.5 km
Restaurants
2.5 km
Golf Course
20 km
Sea
40 km
House Rules

Ratings & reviews

4.2
Very Good
12 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Mr Höhle
4.3 /5
Stayed 1 week 2 years ago

Tuin en omringend landschap zijn prachtig. Veel Privacy en zeer rustig. Veel terrassen met leuke zitjes, mooi groot zwembad. Overal in het huis voldoende ruimte om spullen en kleding netjes op te bergen, heerlijke bedden, ruime en goed werkende douche. Zeer vriendelijke ontvangst met royaal welkomstpakket. Prima vlotte en attente communicatie met de eigenaar.

Mrs Van De Weijer
3.7 /5
Stayed 1 week 4 years ago

Een groot en goed ingericht huis, tussen de heuvels met fraai uitzicht op het dorp Clavier. De aankomst langs een bergweg verloopt goed, hoewel in de avond vraagt het extra aandacht vanwege de smalte. De oprit naar het huis heeft een beugel ( parkeerklem), die gebroken is, maar de weg is aan weerskanten uitgesleten waardoor de onderkant van de auto schampt. Dat je eromheen kunt rijden is vooraf niet duidelijk. Begin september was het warter van het zwembad erg fris een belemmering om er vaak gebruik van te maken( door de ligging van het huis is de zon betrekkelijk kort op het zwembad).

Response By Homeowner

hartelijk dank voor uw review en we hopen dat u een goede vakantie heeft gehad. Tijdens onze reguliere bezoeken aan onze vakantiehuizen heeft de agent naar aanleiding van uw opmerking extra gelet op de toegangsweg. Zij heeft geen problemen ervaren met haar auto (Toyota Prius, laag model). De weersomstandigheden in Zuid-Frankrijk waren in begin september (2017) uitzonderlijk slecht (zware mistralwind) waardoor het frisser was dan normaal. Het zwembad ligt pal op het Zuiden en op het zeer riante terrein van meer dan 8000 vierkante meter is er genoeg zon te vinden! Bij het zwembad is een van de grote bomen gesnoeid waardoor er nog meer zon is!

Mrs Van Weezenbeek
4 /5
Stayed 2 weeks 5 years ago

Zie overige toelichtingen.

Mr Aubrion
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

We hebben met ons gezinnetje echt kunnen genieten van de rust en het zalige zwembad, top omgeving en zoals het in La douce France hoort ,top lokale producten.

Mr Castelein
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

mooi rustig gebied. in het seizoen zal er meer open zijn, denk aan de horeca. strand een klein uurtje. Frankrijk is duur, zeker als je de prijs prestatie mee neemt. wij hebben een fijne week achter de rug.

Mr Wolf
... /5
Stayed 2 weeks 6 years ago

Wat hebben wij genoten van deze prachtige villa! Het is nog mooier dan op de foto's. Heerlijk zwemmen in het riante zwembad en de bbq en luxe keuken zijn een geweldige uitkomst voor de dagen wanneer je even niet buiten de deur wilt eten. Al met al niet anders dan lof voor dit huis en de geweldige ligging!

Family H. Van Der Meer - Lolkema
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Mooi hoger gelegen zwembad en een leuk uitzicht op het dorp Claviers. Omgeving is ook prachtig, zowel Cote d'Azur als bv Gorges de Verdon goed aanrijdbaar. Kom hier zeker nog en keer terug!

Family M. De Bruin
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Heerlijk huis! rust en ruimte. Alles super schoon. Mooi in de natuur,heerlijke bedden, mooi zwembad,diverse mooie terrassen, ruime keuken, ook woonkamer bij minder weer fijn vertoeven, met gezellig openhaardje. Enige nadeel dat het wel erg afgelegen ligt en dat er in de dichtstbijzijnde dorpjes niet veel te beleven is. Maar dit mocht de pret niet drukken Kortom top vakantie gehad

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.