Spacious luxury villa with private heated pool and sauna at an golf course.
Poitou the Charente,  South of France, Middle of France, France Villa (Detached) Map
Amazing
9 reviews
8.7
Parking
Free WiFi
Villa with 7 modern rooms, multiple living rooms, sauna, swimming pool and terrace
Share
Save Saved

Highlights

Smooth check-in
People who have stayed here had a smooth check in experience.
Have queries? Here to help
Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Hallway
Living room
TV (no german television channels, international television channels, dutch television channels, satellite), Stereo unit, Gas fireplace
Dining room
Kitchen
Cooker (gas, 5 ring stoves), 2x Coffee machine (pads), Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge-freezer
2x Bedroom
Double king size bed (two single duvets, synthetics)
Bedroom with bathroom
Double king size bed (two single duvets, synthetics), Shower, 2x Washbasin, Toilet, Bidet
Bathroom
Bath tub, Shower, 2x Washbasin, Toilet
Pantry
Washbasin, Washing machine
On the 1st floor
Bedroom with bathroom
Double king size bed, Shower, 2x Washbasin, Toilet
Mezzanine
Basement
Open kitchen
Cooker (electric, 2 ring stoves), Coffee machine (pads), Dishwasher, Fridge-freezer
Living/diningroom
Bedroom
2x Single bed (duvet, synthetics), Bunk bed (duvet, synthetics)
Bedroom
Double king size bed (two single duvets, synthetics)
Bathroom
Shower, 2x Washbasin
Toilet
Bar
Storage
Tumble dryer
General
Garden doors
Heating (floor heating, electric)
Terrace (heated, roofed)
3x Terrace
3x Garden furniture
BBQ
Parking
Swimming pool (opened from May upto and including 1/2 Oct, heated, cover, private)
2x Children's bed
2x High chair
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Golf Course
100 m
Restaurants
2 km
Tennis Court
5 km
General Supplies
8 km
Tourist Information
8 km
Doctor
8 km
Horse Riding
10 km
Bank
10 km
Train Station
20 km
Motorway
30 km
House Rules

Customer Ratings

Amazing
9 reviews
8.7
Recommended By Guests
Mr De Win
Stayed 2 weeks 10 months ago

Heel prettige ontvangst door Sjoerd van "SVP Charente". Hij is ook verder beschikbaar bij eventuele vragen of calamiteiten. Omgeving is rustig, geen dorpjes of stadjes in de zeer directe omgeving. Wel aan een golfbaan die geen overlast geeft. Supermarkt op 10 km. Voor fietsers: heel rustige wegen door mooie natuur in een sterk glooiend landschap. Weinig vlakke trajecten dus vooral klimmen en dalen.

Mrs Blom
Stayed 1 week 11 months ago

We waren met een groep vrienden. Zij waren iets eerder bij de Vila . Zij werden netjes te woord gestaan door Sjoerd. Hij heeft hun alles uitgelegd. De eerste indruk was fantastisch!!! Wat een prachtig huis met vrij uitzicht over de golfbaan.

Mr Jacobs
Stayed 1 week 11 months ago

Top verblijf. Enorm ruim en ondanks 40 graden buiten kon je het binnen redelijk koel houden. Als er een probleem was, dan werd dit ook meteen aangepakt.

Mrs Peeters
Stayed 1 week 1 year ago

Schitterend onthaal door Sjoerd en zijn vrouw . Heel vriendelijk !!! Heel mooi, proper huis. Spijtig dat de beneden verdieping vochtig was. Beddengoed en vloeren klam van de condens, waardoor onze 2 kleinkinderen bij de ouders op de kamer geslapen hebben. Beddengoed eerst gewassen owv vochtigheid. Waarschijnlijk door de hoge temperatuur buiten . De huiseigenaar heeft ons wel een vergoeding gegeven , waardoor hartelijk dank. Het gelijkvloers en 1 e verdieping waren schitterend !! Mooie propere badkamers, mooie propere bedden . Goed uitgeruste keuken . Echt een heel mooihuis . Enkele tips: buiten mag gerust een parasol meer!! Nieuwe keerborstel🤣😂Onze vakantie was ondanks top !!!

Mr Paulissen
Stayed 1 week 1 year ago

De Charente streek is een zeer mooie omgeving. Het is aangenaam vertoeven en heerlijk rustig op het domein van de la Haute Prèze. De aankomst en ontvangst waren prima in orde, volgens afspraak. De villa en accommodaties zijn volgens de verwachtingen en zoals op de site werden aangegeven. De verantwoordelijke was altijd beschikbaar en heeft ons (waar nodig) uitstekend, klantvriendelijk en professioneel geholpen gedurende het hele verblijf. Zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Mrs Van Leeuwen
Stayed 1 week 2 years ago

Een heerlijk huis met ruimte voor iedereen. Nederlandse ontvangst ook voor vragen is heel er prettig.

Mr Vermeersch
Stayed 1 week 2 years ago

Zeer mooie verzuchten Zeer groot huis Verwarmd zwembad was heerlijk Wij waren er met drie gezinnen en hadden veel ruimte. Voor de kids was het ook fantastisch. Sommige dingen waren wel aan vervanging toe of wat verouderd Ontvangen door zeer vriendelijke mensen die Nederlandstalig zijn pluspunt

Mr Derieuw
Stayed 1 week 3 years ago

ruime woning met veel voorzieningen. Veel tuinmeubilair en verschillende terrasjes. Gezien het goede weer, nuttig en handig. Een groot voordeel was een ruim overdekt terras om te schuilen voor te al te hete zon. Ruime slaapkamers met goede matrassen. Zeer rustige buurt met zicht op golfterrein. Tuin is niet supergroot maw. je kan er geen voetbalmatch spelen maar zeker rest voldoende plaats. Enig minpuntje was de koude douche op de eerste dag maar toen de man die het onderhoud van het zwembad om te 2 dagen kwam doen, toonde welke schakelaar we moesten aanzetten was dit euvel ook opgelost. Finaal één dag extra gebleven.

Mr Vannerum
Stayed 2 weeks 3 years ago

Het blijkt het eerste jaar te zijn dat deze villa verhuurd wordt en er dienen enkele opmerkingen te worden gemaakt. Bij mooi zomerweer, en dat was voor ons het geval, vertoeft iedereen het grootste gedeelte van de dag buiten of onder het overdekt terras, tevens het niveau van de tuin en het zwembad. Dit laatste is echter niet omheind en wanneer er kleine kinderen bij zijn is het dan ook opletten geblazen. Wat het zwembad betreft, dit hebben wij de laatste drie dagen niet kunnen gebruiken omdat het water om de één of andere reden een donkergroene kleur had gekregen en het ook volgens onze buurman beter was er niet meer in te zwemmen. Deze buurman heeft de kinderen dan maar uitgenodigd om in zijn zwembad een duik te komen nemen, erg attent van die man trouwens. Problemen waren er ook met het warm water of beter het gebrek eraan in de badkamers boven. De persoon die instaat voor het onderhoud is enkele keren langs geweest en heeft dat probleem telkens opgelost, volgens hem althans, doch de dag nadien was het water weer opnieuw koud. Volgens voornoemde buurman heeft dit alles te maken met een klein schakelaartje op de zekeringkast die in een bepaalde stand moet staan doch telkens verspringt. Het was dus aan ons om dit in de gaten te houden wilden wij warm water hebben om te douchen. Op de benedenverdieping is er eveneens een keuken die dus constant door ons werd gebruikt. In die keuken bevindt zich een afwasmachine doch deze deed het vanaf de eerste dag van onze vakantie al niet. Wij hebben dit gesignaleerd doch het heeft tot de voorlaatste dag geduurd vooraleer een nieuwe machine werd geleverd. Wij hebben dus steeds de afwas ( voor 17 personen) naar de bovenverdieping moeten brengen waar eveneens een keuken is met een afwasmachine die het wel deed. Het echtpaar dat ons de toegang tot het huis verleende, werd telkens op de hoogte gebracht van deze mankementen. Zij zaten er blijkbaar erg verveeld mee, hebben telkens de persoon verwittigd die instaat voor het onderhoud, doch die was blijkbaar ook niet of niet voldoende op de hoogte van één en ander om die problemen op te lossen. Al bij al en afgezien van deze mankementen ( kinderziektes?) was het alleszins een prettige veertiendaagse. Om ergernissen bij volgende huurders te voorkomen, lijkt het ons echter noodzakelijk deze zaken te signaleren.

Response By Homeowner

Wij zijn ons ervan bewust dat er vorig jaar een aantal problemen bij de vakantiewoning waren die opgelost moesten worden. Dit vinden we uiteraard erg vervelend voor onze gasten. Onze excuses hiervoor. Er is onderhoud gepleegd aan het watersysteem zodat de gasten altijd een heerlijk warme douche hebben. Ook de problemen met het zwembad zijn opgelost. Gasten kunnen nu een verfrissende duik in het zwembad nemen en ongedwongen van hun vakantie genieten. Alle gebreken van het eerste jaar zijn inmiddels vakkundig opgelost.

Calculating the best price