Ground floor apartment with oven, at a nature reserve area
Good
6 reviews
7
Hiking
Hilly landscape
This apartment is located on a small-scale holiday park in Bavaria near the Czech Republic
Share
Save Saved

Highlights

Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Hallway
Large kitchen
Single sofa bed, Oven
Bedroom
Double bed
Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
Storage
General
Heating (electric)
Terrace
Children's bed (on request)
Popular places nearby
Town Center
300 m
General Supplies
300 m
Restaurants
300 m
Doctor
400 m
Bank
400 m
Lake
400 m
Public Transport
400 m
Forest
700 m
Bike Rental
1000 m
Tennis Court
1000 m
Golf Course
5 km
Horse Riding
8 km
Public Swimming Pool
10 km
Public Indoor Swimming Pool
10 km
Train Station
10 km
Motorway
50 km
House Rules

Customer Ratings

Good
6 reviews
7
Recommended By Guests
Mr Berrevoets
Stayed 1 week 6 months ago

De aankomst ging prima, wij waren iets te laat maar dat was geen probleem( na telefonisch contact vanuit de gastvrouw). Daarna snelle walkthrough door het appartement in een rap Duits. Ook een uitleg van de omgeving gehad. Maar omdat wij zo laat waren was deze waarschijnlijk iets gehaast. De accommodatie was zoals ik verwacht had, redelijk oudbollig maar wel netjes. Hier en daar zijn er wle punten ter verbetering, maar ach, ik zit hier maar een week. Qua uitvalsbasis is dit een prima punt als je een auto hebt. Een normale supermarkt is nl. 10 minuten rijden, de buurtsuper en buurt slager is om de hoek maar vrij prijzig met een klein assortiment. Wel zit je tegen de rand aan van het natuurpark, wat erg mooi is.

Mr Kusters
Stayed 1 week 1 year ago

De omgeving is prima. Voldoende mogelijkheden. Zwemmeertje in de buurt was heerlijk. Het appartement viel tegen. Er was weinig zorg aan besteed kaal en slecht onderhouden.

Mr Van Der Veer
Stayed 1 week 3 days 1 year ago

bestek en servies niet voldoende, maar 1 koekenpan, geen stofzuiger, wc bril zat los, geen fatsoenlijke bank, geen fatsoenlijke tuinstoelen

Mrs Jansen
Stayed 1 week 2 days 1 year ago

Accomodatie was prima, verouderd interieur maar schoon en netjes. Douche voldeed jammer genoeg niet. In de middag en avond was er geen warm water meer, voor de afwezig niet zo erg maar koud douchen na een middag zwemmen in het meer is gewoon vervelend. Ook had er duidelijker in de beschrijving kunnen staan dat er tussen het appartement en het zwemmeer een weg zonder stoep loopt. Kinderen kunnen hierdoor niet zelfstandig gaan zwemmen. Verder is de omgeving echt prachtig en kun je heerlijk wandelen of naar kleine stadjes gaan. Echt een fijne plek ook in de zomer.

Mr Aukes
Stayed 1 week 2 days 2 years ago

de telefoonnummer van de beheerder was wat onduidelijk er stond geen landnummer voor verder was het goed en de omgeving is leuk

Mrs Van Der Maarel
Stayed 1 week 3 days 2 years ago

Sehr netter und flexibler Hausmeister. Bequeme, gut/ausreichend ausgestattete Ferienwohnung. Ruhige Lage, schöner Ausblick, nahe Einkaufsmöglichkeiten. Sehr schöne Umgebung, Nähe zu Nationalpark.

Calculating the best price