Property ID: IT-50032-10
Apartment in a nice little village at 500 meters, not far from Florence
8.2
Borgo San Lorenzo Tuscany, Northern Italy, Florence and surroundings, Italy
4
2
2
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 45 m²

Ground floor
Shower (outside)
Garden (shared with other guests)
Garden furniture
BBQ
Parking
Swimming pool (shared with other guests, 10 x 5 m., opened from Jun upto and including Sep)
Play equipment
Mezzanine
Large kitchen
TV (flatscreen, satellite), Electric kettle, Cooker (4 ring stoves), High chair
Bedroom
Double bed, Children's bed
Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
Pantry
Washing machine
Reviews
8.2
Really good
5 reviews
Mr Van Hoek Netherlands
Date of stay: Sat 07/21/2018 - Sat 07/28/2018

Wellicht n beetje laat deze review, maar we moesten even bijkomen van de overweldigende gastvrijheid van deze Italiaanse familie. Het appartement is netjes en goed, de ligging is ook heel fijn. Bovenop een heuvel. Met Auto Goed bereikbaar. Een 4x4 is echt niet nodig. Vanaf de heuvel kijk je over n dal, en over de spoorlijn en n klein station van het dorpje Ronta. We konden met deze trein binnen 50 minuten naar Florence. Uitstappen in het centrum van Florence, zo relaxed! En heel erg mooi. Voor ons een locatie wat we nog vast een keer terugkeren.

Translate to English
Mrs De Groote Belgium
Date of stay: Mon 07/17/2017 - Fri 07/21/2017

Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Enkel taal was probleem. Zeer beperkte kennis van Engels bij Eigenaars en onze kennis van het Italiaans was nihil. Prachtige omgeving met mooi uitzicht vanuit de woning en aan het zwembad. Woning was proper maar enkel geschikt voor eten en slapen. Behalve keukenstoelen en bed geen mogelijkheid om te zitten en relaxen in huis. Bedden hadden wel een keihard matras.

Translate to English
Mr Everaerts Belgium
Date of stay: Thu 07/23/2015 - Wed 07/29/2015

De locatie is mooi. Rustig gelegen op een doodlopende weg boven op een heuvel. Het appartement is eenvoudig ingericht. Het maakt deel uit van een aantal woningen, lijkt wel een oud dorpje. Het geheel oogt mooi en past heel goed in het landschap. Vanuit het appartement en aan het zwembad heb je een heel mooi uitzicht op de vallei en het onderaan de heuvel gelegen dorpje. Je moet wel steeds de berg op en af als je wil boodschappen doen en uitstapjes maken. In het nabijgelegen dorp is er een kleine supermarkt en een paar leuke restaurants. Beetje vervelend is de slechte staat van de weg, veel putten die je best kan ontwijken om je auto niet stuk te rijden, tenzij je met een 4x4 rijdt. In de directe omgeving kan je mooie wandelingen maken in de natuur en tussen de boomgaarden. Je moet wel over een goede conditie beschikken en aangepast schoeisel voorzien. De paadjes zijn nogal ruw en de heuvels redelijk stijl.

Translate to English
Mr De Wit Netherlands
Date of stay: Sat 07/26/2014 - Sat 08/02/2014

Prachtig gelegen in de heuvels van Mugello, mooi zwembad bij het huisje. Ideaal voor rustzoekers leuk om dorpjes in de omgeving te bekijken. Florence is prima met de trein te bezoeken.

Translate to English
Map
Forest
0 m
Restaurants
1000 m
Public Transport
1000 m
General Supplies
2 km
Public Swimming Pool
2 km
Town Center
7 km
Nightlife
7 km
Tourist Information
7 km
Lake
15 km
Motorway
15 km
Airport
40 km

Other visitors also viewed

Rates & Availability