Property ID: NL-5111-08
Comfortable chalet with a fireplace, 3 km from Baarle-Nassau
8.1
Baarle-Nassau North Brabant, Netherlands
4
2
Holiday park Parc De Kievit
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 35 m²

Ground floor
Living room
TV (cable), Gas fireplace
Open kitchen
Combination microwave, Fridge-freezer
Bedroom
Double bed
Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
Garden doors
General
Terrace
Garden
Garden furniture
Parking
Swimming pool (shared with other guests, heated)
Reviews
8.1
Really good
7 reviews
Mrs Zonneveld Netherlands
Date of stay: Mon 09/10/2018 - Mon 09/17/2018

Goede ontvangst vriendelijk geholpen omgeving goed mooi chalet

Translate to English
Mr De Jongh Belgium
Date of stay: Mon 09/11/2017 - Fri 09/15/2017

Onze aankomst verliep vlot,vriendelijk onthaal aan receptie,accomodatie zeer netjes en alles volgens beschrijving met webpagina dus geen verrassingen,fijn dat er tv was zeker dat we onze belgische zender konden ontvangen,zeer positief i.v.m gratis wifi was een luxe Tip enkel misschien voor slechtweergarantie zou fijn zijn om in de toekomst een bonnenboekje aan te bieden met korting op indoor activiteiten bv. musea enz... Zouden al meteen overleggen om komend jaar opnieuw te komen zelfs op de zelfde verblijfplaats goudvink 602 Mvg, Familie De Jongh

Translate to English
Mrs Van Bergen Netherlands
Date of stay: Fri 08/18/2017 - Fri 08/25/2017

geweldig park netjes en zeer klantvriendelijk. rustig in de natuur en honden welkom

Translate to English
Mr Blieck Belgium
Date of stay: Mon 08/14/2017 - Fri 08/18/2017

Mooi verzorgd park. Huisje was net zoals beschreven.het huisje was gekuist maar oppervlakkig het toonde proper op het eerste zicht maar hier en daar was er wel een puntje. Zoals bestek en borden waren vuil. Microgolf was ook niet proper. Maar met een sopje was dit meteen verholpen. Matrassen van de woning waren wel aan vervanging toe. Parking aan het huisje zelf. Basic zwembad maar wel proper. Goeie tennisvelden. Voor de hond was er een tuintje ,waar we hem konden vastleggen als we op terras zaten. Het park zelf is zowel voor huurders als eigenaars. En daar ondervind je wel dat ze niet allemaal even huisdier vriendelijk zijn. Met de hond in het park wandelen is voor sommige bewoners not done en ze laten dit merken ook. Ze hebben liever dat je de hond buiten het park uitlaat. Het park op zich is heel groot en ideaal om een avond wandeling in te maken met de hond. Animatie voor de kinderen is aanwezig en ze komen de kinderen aan huis halen en terug brengen met een golfkarretje wat ze super leuk vonden.voor ons een geslaagde vakantie.

Translate to English
Mrs Wigboldus Netherlands
Date of stay: Fri 08/11/2017 - Mon 08/14/2017

Toen we arriveerden bleek een kinderbedje niet te passen. Er is direct naar een oplossing gezocht, fantastisch! Een bed was verwijderd waardoor het wel paste. Heel vriendelijk personeel op het park.

Translate to English
Mr Eggenhuizen Netherlands
Date of stay: Fri 05/19/2017 - Fri 05/26/2017

Restaurant was gesloten, blijkt al enige tijd maar zowel bij de boeking ols bij de receptie is hierover geen mededeling gedaan. Zeil in woonkamer kapot (receptie bleek hiervan op de hoogte te zijn) Douche/toilet sterke grondlucht (stank) welke pas na een aantal dagen goed ventileren weg was. Bankstel met vlekken, welke zijn beste tijd gehad heeft.

Translate to English
Mr Van Zelderen Netherlands
Date of stay: Fri 12/23/2016 - Fri 12/30/2016

Bij aankomst was het huisje goed schoongemaakt. Het huisje is netjes en sfeervol ingericht. De omgeving is wat minder om te wandelen, maar om te fietsen weer heel goed. Wat kilometers verder op, zijn mooie bossen om in te wandelen. Het verblijf is zeker voor herhaling vatbaar!!!

Translate to English
Map
Forest
0 m
Tennis Court
0 m
Town Center
3.6 km
Restaurants
3.6 km
Golf Course
20 km
Motorway
20 km

Other visitors also viewed

Rates & Availability