Cosy Chalet in Putten near Forest
GueldersVeluweNetherlands Chalet (Detached) Map
Share
Save Saved

Highlights

Amenities
View all amenities
Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Open kitchen
Stove, Electric kettle, Coffee machine
Living/diningroom
TV, Seating area, Stereo unit, Heating
Bedroom
Single bed, Single bed
Bedroom
Double bed, Radio
Bathroom
Shower, Toilet
Popular places nearby
Click here to see nearby places
Forest (Eindeloos wandelen, of fietsen in de uitgestrekte natuur van de Veluwe. Ontmoet herten, reeën of wilde zwijnen. Om eekhoorntjes te zien hoeft u niet speciaal op pad te gaan, want die kunt u al tegenkomen bij het chalet.)
0 m
Town Center (Ons huisje op de Veluwe ligt vlak bij het dorpje Putten met allerlei gezellige winkeltjes en restaurantjes. Het is een leuk plaatsje voor een dagje shoppen of om gewoon lekker uit eten te gaan. En natuurlijk kunt u er ook terecht voor de dagelijkse boodsc)
5 km
Forest (Landgoed Schovenhorst is het mooiste geheim van Putten. Alle bomen in Putten vertellen een verhaal, maar het zijn de bomen van Landgoed Schovenhorst die de mooiste verhalen vertellen. Het 170 jaar oude landgoed is beroemd om zijn vijf bomentuinen die in d)
6 km
Other (Uitgebreide mini-golfbaan. Hier kunt u in alle rust een balletje slaan. Bij de golfbaan is tevens een vlindertuin en een park met beeldende kunst te bewonderen. Ook is er een bijbehorend gezellig eetcafé. Er valt dus van alles te beleven voor een fijne mi)
6 km
Lake (Recreatiegebied Zeumeren een groene en waterrijke omgeving. Het meer, de stranden en lig- en speelweiden nodigen uit tot veel zwem- recreatieplezier. Zo kun je hier waterfietsen en kanovaren, maar ook waterskiën en wakeboarden. Ook kun je hier verschillen)
8 km
Water Sports (Recreatiestrand Nulde is een recreatiegebied aan het Veluwemeer met jachthaven en watersportmogelijkheden.)
8 km
Public Indoor Swimming Pool (Bospad Putten een subtropisch zwembad met binnenbad en buitenbad en nog veel meer. Zo is er bijvoorbeeld een jacuzzi, een zonnebank, stoombaden en een kruidenbad. Er is ook een grote ligweide, een speeltuin en een restaurant. Zelfs waterfietsen en kanoën )
8 km
Other (Schateiland Zeumeren is onderdeel van Recreatiegebied Zeumeren. Het is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland, (ruim 5500 m2). Zowel kinderen als volwassenen kunnen er daarom uren lang spelen en ontdekken. In het restaurant of op de vele t)
8 km
Other (Schateiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland, (ruim 5500 m2). Kinderen kunnen er daarom uren lang spelen en ontdekken. In het restaurant of op de vele terassen kunnen ook volwassenen genieten van een kop koffie of wat le)
8 km
Other (Wilt u iets bijzonders ervaren? Ga dan een dagje naar het Dolfinarium Harderwijk. Want daar maakt u kennis met de meest bijzondere bewoners van de zee. Er zijn dolfijnen, bruinvissen, walrussen, maar ook zeeleeuwen en zeehonden. Er zijn verschillende show)
18 km
Lake (Veluwerandmeren Putten Geniet van de Veluwerandmeren, een viertal randmeren die horen bij het IJsselmeer. Het gebied is erg geliefd onder vissers, natuurliefhebbers en watersporters. Ga in de zomer lekker zwemmen of kanoën en zeilen, en maak in de strenge)
25 km
Need assistance for property ID: NL-0034-02 ?
Call Us View call timings
+31208945561
House Rules

Customer Ratings

Rating
0 reviews
...
No reviews are available for this property yet.
Calculating the best price