Share
Save Saved
Booking Dates & Guests

Amenities

Ground floor
Living room
TV (flatscreen), Garden doors
Open kitchen
Cooker, Coffee machine, Combination microwave, Dishwasher, Fridge-freezer
Bedroom
Double bed
Bedroom
Single bed, Single bed
Bedroom
Bunk bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
General
Veranda
Heating (central)
Garden
Garden furniture
Parking
Swimming pool (shared with other guests, outside, heatable)
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Forest 1000 m
General Supplies 3 km
Public Swimming Pool 3.5 km
Forest
1000 m
General Supplies
3 km
Public Swimming Pool
3.5 km
Town Center
4 km
Restaurants
4 km
Public Transport
4 km
Tourist Information
4 km
Nightlife
5 km
Public Indoor Swimming Pool
5.5 km
House Rules

Ratings & reviews

3.8
Good
8 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Family Leenders
2.6 /5
Stayed 3 days 3 months ago

Een mooi huis voor 6 personen✌minpunt is dat er geen airco aanwezig is voor zo'n bedrag. Tevens vonden wij ook het huisje bij aankomst niet heel goed schoongemaakt. Ligging is top en ideaal voor fietsers.

Family Bogaars
4.2 /5
Stayed 4 days 4 months ago

Prachtig schoon huisje, opgemaakte bedden die heerlijk liggen en een net strak interieur. Alles voldoende aanwezig in de keuken, fijn zo'n vaatwasser tijdens deze minivakantie! en dat in een heerlijk rustige omgeving. Ik miste wel een beschrijving van het park, bijvoorbeeld waar afval te laten of wie te bellen in geval van onvoorziene omstandigheden, dit aangezien er geen bemande receptie aanwezig is. Dit is verder niet al een gemis ervaren gezien de kleinschaligheid van het park.

Mr Neve
4.4 /5
Stayed 1 week 1 day 4 months ago

Bij aankomst waren de bedden reeds opgemaakt en dat is een mooie start van de vakantie. Om ons welkom te heten stonden er ook heerlijke gebakjes voor ons klaar. Mooi nieuwe park in opbouw maar daar hele week geen overlast van ondervonden. Salandse heuvels en bossen op slechts 300 meter afstand om heerlijk in te wandelen of te fietsen. Zijn ook heel veel MTB Mountain Bike Routes. In Rijssen of Holten op 3 Km afstand leuke centrum met diverse winkels. De mogelijkheid om zaterdag eerder aan te komen en zondag later weg te gaan was erg praktisch. Al met al een toffe onvergetelijke Mei vakantie gehad.

Family Van Ierland
3 /5
Stayed 5 days 10 months ago

Ondanks Corona toch een weekje weg, daar ging het ons om. We hebben heel erg geboft met het weer, zodat we veel konden wandelen, samen met de hond. Wat me tegenviel waren de stofragen die op diverse plekken door het huisje hingen. En de douchebak was niet schoon. Ook jammer dat er geen dimmer op de verlichting zit, waardoor je het niet echt sfeervol kunt maken. Dat hebben we uiteindelijk maar gedaan door kaarsjes te branden en een theedoek over de lamp boven de tafel te doen. Helaas was het op een deel van het 'park' nogal een bende. Oude stacaravans die deels afgebroken waren en nog opgeruimd moesten worden, of zelfs als afvalcontainer werden gebruikt. Erg jammer.

Mr Pastoor
4 /5
Stayed 1 week 11 months ago

Complete bungalow, communicatie via telefoon en mailverkeer verliep goed. Problemen met WIFI en TV werden keurig opgelost. Wel gemist bemanning van de receptie bij de aankomst.

Mr Gürel
3.7 /5
Stayed 2 days 11 months ago

Es war jetzt nicht das sauberste Haus aber im grossen und ganzen war es ok

Mrs Vreeken
4.3 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Mooi huisje, alleen ingewikkeld omdat er niet echt een receptie is. De sleutel hangt naast de deur in een kluisje, wanneer je geboekt heb krijg je in de mail je huisnummer en de code van het kluisje. Verder heel mooi en netjes huisje. Veel privacy heb je in de tuin niet, je kijkt zo andere tuinen in. Lekker verwarmd zwembad. Top vakantie gehad

Mrs Beekelaar
4 /5
Stayed 1 week 1 year ago

Bij aankomst niemand gesproken,sleutel zat in het sleutelkastje maar dat was prima geregeld.Mooie accomodatie,alles wat je nodigt hebt is aanwezig en lekker ruim.Prachtige omgeving,zeker om te fietsen

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.