Property ID: ES-17300-10
Well-kept villa near Blanes with olive and pine trees and private swimming pool
8
Blanes Catalonia, Spanish coast, Costa the Barcelona, Spain
6
3
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 125 m²

Ground floor
Living room
TV, DVD player, Terrace
Open kitchen
Bar, Cooker, Oven, Microwave, Fridge-freezer
Bedroom
Double bed, TV
2x Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Bathtub with shower, Washbasin, Toilet
Toilet
General
Garage
Washing machine
Heating
Terrace (roofed, )
Garden
Garden furniture
BBQ
Swimming pool (opened from Apr upto and including 1/2 Oct, 8 x 3 m., private)
Children's bed
High chair
Reviews
8
Really good
40 reviews
Mr Curias Belgium
Date of stay: Sat 06/29/2019 - Sat 07/06/2019

Prachtige omgeving, mooi onderhouden domein. Toegangshelling tot het huis op het terrein is heel steil en smal en niet geschikt voor grote wagens. Door het ontbreken van airco moet je de ramen openzetten wat problematisch is zonder muggenramen

Translate to English
Mr Seidel Netherlands
Date of stay: Sat 10/22/2016 - Sat 10/29/2016

Bij aankomst bij LLafranc Villas (die het beheer van de vakantiewoning heeft) op zaterdag 22 oktober verzocht de beheerder onze volledige credit card gegevens (kaartnummer, expiration date en CVC code) achter te laten tbv de borg. Dit is vergelijkbaar met het achterlaten van bankpas met pincode, aangezien deze drie gegevens tezamen voldoende zijn om onbeperkt aankopen te doen met je card op internet. Trap er niet in. De wifi werkte niet en de beheerder geeft niet thuis bij klachten, we zijn 2x naar de beheerder moeten rijden (20 km) zonder enige oplossing, je moet er 50 euro voor betalen en je krijgt je geld niet terug. Het vakantiehuis is levensgevaarlijk voor kinderen, tafels zijn pilaren met losse glazen platen waarbij onze zoon zich bijna levensgevaarlijk heeft verwond omdat de plaat op de grond kapotspatte. De beheerder maakt hiervoor geen excuus maar brengt een absurd bedrag in rekening voor de glasplaat. De toilet stinkt, de badkamer is vies en heeft geen waterdruk en de afvoer loopt niet door. Een totaal bedorven vakantie.

Translate to English
Mrs Van Den Berghe Netherlands
Date of stay: Sat 09/24/2016 - Sat 10/01/2016

Het huis is heerlijk! Buitenruimte is erg groot. Inrichting van huis is verouderd, maar functioneel. Bedden zijn wel klein (kort). Eigen auto is een must, omdat je in een kleine wijk buiten Blanes zit.

Translate to English
Family Ros Netherlands
Date of stay: Sat 07/09/2016 - Sat 07/23/2016

Het was een geweldig huis! We hebben genoten en het zwembad was super schoon en ruim voldoende ligbedden en stoelen en alles. Diverse terrassen en altijd een plek in de zon of schaduw te vinden!

Translate to English
Mr De Vries Netherlands
Date of stay: Sat 04/30/2016 - Sat 05/07/2016

Het huisje was ontzettend mooi, met een heerlijk zwembad en meerdere terrassen, waardoor je altijd een fijn plekje in of uit de zon kon vinden om heerlijk te relaxen. De eigenaren waren ook erg vriendelijk. De agency die de accommodatie verhuurde was echter absoluut niet klantvriendelijk. Niet aanwezig tijdens openingsuren, niet bereikbaar om issues op te lossen en wilden overal financieel voordeel uit halen. Echt erg jammer.

Translate to English
Family H.j. Mulder Netherlands
Date of stay: Sat 07/12/2014 - Sat 07/19/2014

Een huis met een prachtige tuin met diverse terrassen. Die net als het zwembad heel goed onderhouden worden. Verder lekker veel privacy en een keurig huis. "Gewoon" prima.

Translate to English
Family F. Kamp Netherlands
Date of stay: Sat 05/31/2014 - Sat 06/07/2014

Prima locatie. Uitstekende villa voor dit geld. Prachtige tuin en een heel mooi en schoon zwembad! Bij aankomst was de woning erg schoon. De eigenaar doet ook veel moeite om het de bewoners naar de zin te maken. Er is wel veel hoogte verschil in het perceel, wat problemen kan opleveren met de auto. De oprit naar de garage is erg stijl. Verder was alles prima verzorgd!

Translate to English
Family F. Van Weeren Netherlands
Date of stay: Sat 06/01/2013 - Sat 06/08/2013

Ontzettend mooi huis. Alles erop en eraan. Lekker rustig.

Translate to English
Map
General Supplies
6 km
Town Center
6.5 km
Restaurants
6.5 km
Tennis Court
7 km
Sea
7 km
Seabeach
7 km
Golf Course
13 km

Other visitors also viewed

View similar properties