Property ID: ES-17487-13
Holiday home in a complex near the sea
7.9
Empuriabrava (Castelló d'Empúries) Catalonia, Spanish coast, Costa Brava, Spain
8
3
1
Residence Comte d'Empúries
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 90 m²

Ground floor
Bathroom
Shower, Toilet
Garage (on the same premises)
On the 1st floor
Living room
Double sofa bed, TV, Balcony, Air conditioning
Kitchen
Oven
On the 2nd floor
2x Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Bathroom
Bathtub with shower, Washbasin, Toilet
General
Washing machine
Air conditioning
Terrace
Swimming pool (shared with other guests, opened from May upto and including Sep)
Reviews
7.9
Good
8 reviews
Mrs Massardy France
Date of stay: Sat 08/02/2014 - Sat 08/09/2014

Déçus notre location maison 4 chambres 3 salles de bains 1 garage n'existait pas nous avons eu 2 appartements en remplacement très bruyants, peu de vaisselle, la maison proposພ avaient 3 ch et 2 salles de bains pas de garage,

Translate to English
Mrs Palmers Belgium
Date of stay: Sat 09/07/2013 - Sat 09/14/2013

We hebben een zeer leuke vakantie gehad in dit huisje. Het was zeer sober ingericht, maar alles wat er nodig was, was aanwezig. Voor een appartement was het zeer leuk dat de vuilbakken iedere dag leeg gemaakt werden, wc-papier bijgevuld en de bedden opgemaakt.

Translate to English
Mrs Lathouwers Belgium
Date of stay: Sat 08/24/2013 - Sat 08/31/2013

Het huis was wel ok, maar niet geweldig. Het is een huis voor 8 personen, toch was er maar een tafel voor 6 personen en waren er maar 7 stoelen aan de tafel en 5 plaatsen in de zetel. We hebben niet zoveel geluk gehad met het weer, dus we hebben nogal wat tijd binnen doorgebracht. Dan mis je die plaatsen wel. Bovendien hadden we veel last van de buren tot 's avonds laat en 's morgens was het al vroeg opnieuw lawaai. De wifi-verbinding raakt niet tot aan het huis. Als je veel geluk hebt kan je er even op in de voorste slaapkamers. In het zwembad achter de vakantiehuizen is geen plaatsje voorzien voor kleine kinderen. In de zwembaden tussen de appartementen wel, maar daar moet je blijkbaar een zwembadkaart voor hebben, dus daar kan je niet in. Bovendien is het niet erg proper rond het zwembad. De airconditioning is enkel in de leefruimte, niet in de slaapkamers. Je krijgt aan het begin van het verblijf een tafellaken en kleine keukenhanddoeken. Je krijgt voor elke persoon een kleine en een grote badhanddoek, deze worden maar om de 3 dagen vervangen. De vuilbakken komen ze elke dag leegmaken en dan worden de bedden ook gemaakt als je dat wil. De omgeving was wel super. Veel restaurantjes waar je lekker kan eten, een fijn toeristisch straatje waar je ook bij slecht weer (of te felle zon) fijn kan winkelen omdat het voor het grootste deel overdekt is. Iedereen heel vriendelijk en de meesten kunnen verschillende talen. Ze zijn ook allemaal lief voor de kindjes. Het strand was ook heel fijn. Er is aan de zijkant van het stadje een klein stroompje van de rivier naar de zee waar je door kan waden, het water komt ongeveer aan je knieën. De stroming is daar ook heel rustig, dus kindjes kunnen daar ook fijn spelen. Empuriabrava is dus zeker aan te raden, maar wij zouden dit huis niet meer kiezen.

Translate to English
Mr Baudu Belgium
Date of stay: Sat 07/21/2012 - Sat 07/28/2012

aangenaam om op je bestemming te komen en 'in ons geval 'met open mond staan van de woning en dito garage.Alle dagen verse handdoeken en elke dag opruimers over de vloer. Gans de 7koppige familie heeft er een deugddoende 7 daagse opzitten.Om heel kort en bondig te zeggen .Aan te raden en Belvilla is er eentje om terug te doen ......thx.

Translate to English
Mr Borgeaud Switzerland
Date of stay: Sat 07/23/2011 - Sat 07/30/2011

Maison dans un complexe facile d'accés, calme, service agréable, proche de la plage, à une centaine de mètre de la mer et de la rue commerçante, touristique et très bon choix de restaurants

Translate to English
Mr Calon France
Date of stay: Wed 06/01/2011 - Sun 06/05/2011

remarquable,maison de vacance à recommander

Translate to English
Mrs Monique France
Date of stay: Sat 05/28/2011 - Sat 06/04/2011

tres belle prestation

Translate to English
Map
Town Center
200 m
Sea
200 m
General Supplies
200 m
Restaurants
200 m
Tourist Information
200 m

Other visitors also viewed

Rates & Availability