Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Free Cancellation 2022
This property allows Free Cancellation
  • Valid for stays in any country until 31 December 2023
  • Book before 31 August 2022
  • Guests can cancel free of charge for up to 43 days before the arrival date.

Amenities

Ground floor
Entrance
Living room
TV (flatscreen, cable), Fireplace, DVD player
Dining room
Dining table
Kitchen
Electric kettle, Toaster, Cooker (electric), Coffee machine (filter), Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge
Toilet
Washbasin, Toilet
On the 1st floor
Bedroom
2x Single bed
Bedroom
Double bed
Bathroom
Bath tub, Shower, Sauna, 2x Washbasin, Toilet
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
On the 2nd floor
Bedroom
Bunk bed
Bedroom
3x Single bed
Basement
Freezer
Tumble dryer
Washing machine
General
Heating (central)
Terrace
Garden (fenced)
Garden furniture
BBQ
Boules court
Play equipment
Children's bed
High chair
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Town Center 100 m
General Supplies 100 m
Restaurants 100 m
Town Center
100 m
General Supplies
100 m
Restaurants
100 m
Tourist Information
100 m
Forest
300 m
Public Indoor Swimming Pool
1000 m
Public Swimming Pool
10 km
House Rules

Ratings & reviews

2.9
9 reviews on verified stays by guests
|
Family Govaerts
4.2 /5
Stayed 1 week 2 weeks ago

Goede correspondentie zowel voor, tijdens en na de boeking. Alles verliep vlot en eenvoudig. Ocommodatie was prima in orde.

Family Hillaert
5 /5
Stayed 4 days 7 months ago

heel proper ondehouden. Wij hadden werkelijk niets tekort. Er was geen hout aanwezig, maar dat wisten we op voorhand. Vriendelijke eigenaars. Ideale wandelomgeving. Voedingswinkel,bakkerij, restaurants en café's in onmiddellijke omgeving. Voor onze groep een aanrader.

Mr Jovin
1.8 /5
Stayed 4 days 9 months ago

Das Haus ist nicht zu empfehlen viel kaputt sehr alt. Trockner trocknete die Wäsche nicht haben es drei mal mit verschiedenen Programmen probiert. Duschen defekt Wasser Kamm überall raus nur nicht da wo es sein soll. Sauna kein Licht türhenkel defekt Sauna Kelle nur die Hälfte davon da. Unter jedem Siphon stand eine Schüssel weil kein Siphon das Wasser hielt. Geschirrspülmaschine funktionierte auch nicht richtig das Geschirr wurde überhaupt nicht sauber, leider ein Flop der Urlaub nicht empfehlbar

Mrs Van Hooydonk
2.2 /5
Stayed 1 week 1 year ago

De verhuurder spreekt enkel Frans, moeilijke communicatie... al moeilijkheden om sleutel te verkrijgen. Elektriciteit liet te wensen over.... ruimtes zonder elektriciteit... Sauna die er was werkte niet. Kookplaat was aan vervanging toe. In de badkamer waren er kranen die niet werkte. Het huis was wel ruim genoeg en voldoende keukengerei was aanwezig. Een tuin met petanque baan die niet onderhouden was.

Family Van Crombruggen
1.6 /5
Stayed 3 days 1 year ago

De foto.s van het huis zoals ze zijn voorgesteld door Belvilla zijn gezichtsbedrog. Het huis voldoet niet aan de omschreven voorwaarde, een greep uit de tekortkomingen: 1. De dampkap zuigt niet af, in de keuken zie je mekaar niet meer staan als Je kookt. 2. Het huis is helemaal niet kindvriendelijk. Je ziet de kinderen in de piepkleine tuin niet spelen van in het huis. Er is geen enkele venster aan de achterzijde van het huis. 3. Een biljarttafel en een petanquebaan hebben we niet gevonden, zoals omschreven in de advertentie. 4. De sauna was er wel, maar er stond geen deur in. Die kon dus niet gebruikt worden. 5. Van de spelletjes aanwezig in het huis, was er geen enkel compleet. 6. Er lag nergens een gebruiksaanwijzing voor de toestellen, WiFi code, enz. Men moet er alles zelf uitzoeken. 7. Er waren nergens vuilzakken te vinden, de eigenaar zou die brengen, maar dat is niet gebeurd. 8. Online stond dat we om 16u in het huis konden. Toen we aankwamen was het niet klaar. Normaal is het 17u zei de poetsvrouw. 9. Een zetel was helemaal stuk, daar kon je niet meer inzitten. Er waren enkele kussens overgelegde om dat te camoufleren. En zo kan ik nog een eindje doorgaan. Dit huis is de naam gîte onwaardig.

Family Alfred
3.7 /5
Stayed 2 days 1 year ago

Heel simpel: sleutels waren bij de cafe in de buurt. Geen eigenaar gezien, dus geen gezijk ! Aan de andere kant, kan jij geen checklist samen nemen. Accommodatie is wel verouderd ! elektra staat los, TV niet aan te krijgen, elektrische platen werken moeilijk, koelkast(en) ook aan de oude kant. Stoelen vallen uit elkaar. Maar voor die prijs, niets anders verwacht ! Omgeving is top. In centrum van dorp, met prachtig natuur in de buurt

Family Luttikhuis
2.2 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Het huis is in slechte staat. Lekkage in de keuken, kapot en vies meubilair, keukenkastjes hangen los, een petroleumlucht uit de kelder, bedieningsknoppen sauna kapot, losse plinten en tegels, muffe lucht door langdurige lekkage. Stoelen balken bijna uit elkaar. Toen we aankwamen lagen er 35 hondendrollen in de tuin. Gelukkig was het weer fantastisch en we konden we veel buiten zijn.

Mr Van Puyvelde
2.6 /5
Stayed 1 week 1 year ago

Bij aankomst kregen we de sleutel van iemand die de woning aan het schoonmaken was. Tijdens de rest van de vakantie hebben we niemand gezien of gehoord. We zijn dan ook vertrokken om 10u00 zonder iemand te zien. Er was geen enkele uitleg over de woning.

Mrs Corstjens
2.3 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Er was niets gecommuniceerd over de overdracht van de sleutel en het gebouw zag er wat bouwvallig uit aan de voorkant, namelijk een gat in het raam van de voordeur.

Questions? Or booking multiple accommodations?
Questions? Or booking multiple accommodations?
Less than 60 seconds wait time