Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Free Cancellation 2022
This property allows Free Cancellation
  • Valid for stays in any country until 31 December 2023
  • Book before 31 July 2022
  • Guests can cancel free of charge for up to 43 days before the arrival date.

Amenities

Ground floor
Large kitchen (reachable from the outside)
Dining table, Cooker (2 ring stoves, electric), Coffee machine (filter), Fridge
Bedroom (reachable from the outside)
Single sofa bed, Double bed (140 x 200 cm)
Bedroom (reachable from the outside)
Double bed (140 x 200 cm), Toilet (reachable from the outside, organic)
Bedroom (reachable from the outside)
Single bed, Seating area
Bathroom
Bathtub with shower, Washbasin, Toilet
General
4x Stables (on the same premises)
Stereo unit
Baby bath
Heating (electric)
Terrace (private)
Garden
Garden furniture
BBQ
Children's bed
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Forest 500 m
Town Center 5 km
General Supplies 5 km
Forest
500 m
Town Center
5 km
General Supplies
5 km
Restaurants
5 km
Public Swimming Pool
5 km
Tourist Information
5 km
Public Transport
20 km
Cross Country
20 km
House Rules

Ratings & reviews

4.3
Amazing
14 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Mrs Van Deynze
3 /5
Stayed 4 days 10 months ago

Mijn ervaring wordt vooral gekleurd door het slecht weer, jammer genoeg. Ondanks het weer: zeer mooie, idyllische, rustige locatie met een niet diep riviertje (ideaal met kleine kinderen) en voldoende privé. Het terrein is volledig omringd door groen. Zeer leuke aankleding met veel solarlampjes buiten (waarvan maar de helft ervan werkten) , theelichtjes, potjes en kannetjes . Door de vele tierlantijntjes binnen ook niet overal even netjes. Het originele doek over de centrale pagode werd vervangen door een sjofel, niet waterdichte overkapping. Tussen drie van de vier woonwagens lagen er stapstenen, wat zeker goed/nodig is bij regenweer. Er zijn buitenzitstoeltjes aanwezig, waarvan de fijne poten jammer genoeg wegzakten in de drassige grond. De verlichting in de woonwagen met keuken is onvoldoende (bij donker weer). Je staat in je eigen schaduw bij het afwassen en/of koken. Geen microgolfoven aanwezig en slechts 2 kookplaten. Weinig werkblad. Is een beetje behelpen soms... Wel een radio, klein verwarmingstoestel, koffiezet, warmwaterkoker en gourmetstel aanwezig. Bij de woonwagen waarin de keuken en badkamer zich bevinden is er een terras met tafel en stoelen. Aangezien we af te rekenen hadden met druilerig weer was het jammer dat hier geen overdekking voorzien was. Bij de ruimste slaapwoonwagen ligt de matras gewoon op de grond (geen lattenbodem aanwezig). Niet ideaal naar comfort toe. Er is een kampvuur en houtblokken voorzien. Er is ook een bbq aanwezig. Die is echter vastgemaakt en kan niet verplaatst worden (verdomde regen!). Het terrein bereik je via trappen, dus niet ideaal voor minder mobiele mensen. Op een hoger gelegen stuk is ook een trampoline en schommel aanwezig. Mijn conclusie: megafijne plek (bij droog of in het beste geval zonnig weer) voor mensen/gezin met kinderen die comfort niet op de eerste plaats zetten.

Mrs De Corel
4.3 /5
Stayed 4 days 2 years ago

Prachtige omgeving, veel ruimte buiten om te spelen, kindjes erg veel plezier gehad in het riviertje

Mr Graver
4.9 /5
Stayed 2 weeks 3 years ago

We werden hartelijk ontvangen in de stromende regen. De kinderen hadden ieder een eigen woonwagen, wat een geweldige luxe voor ze. Wij hadden 4 woonwagens en “een hele privé-camping’ voor onszelf. Een sprookjesachtig verblijf. Heerlijk vuurtje stoken, spelen in het riviertje, Geweldige buren links de geiten en schapen, rechts de twee koeien. Hier is alles om je geen moment te vervelen en optimaal tot rust te komen tegelijkertijd. Het knusse van kamperen midden in de natuur en eigenlijk zoveel luxe. Mooie balans tussen rust en gezelligheid. Helemaal top. En over de Ardennen zelf hoef ik natuurlijk niets te vertellen. De kinderen van 5 en 11 hebben zich elke dag vermaakt.

Mr Verheyen
4.7 /5
Stayed 3 days 4 years ago

prachtig verblijf gehad, helemaal weg van de wereld zoals we het graag hebben. Midden in de natuur, maar met de auto snel bij alle mogelijke voorzieningen. Dankzij het mooie weer echt buiten geleefd met de kinderen. Net een sprookje! Een top vakantiebestemming voor wie niet bang is om 'back to basics' te gaan.

Mrs Van Schaik
3.3 /5
Stayed 4 days 5 years ago

Erg vriendelijke eigenaren, er ontbreekt niets aan de wagens. Wel zijn deze ietwat aan het verouderen en van een wagen kon er geen raam open, waardoor er een muffe geur hing. De wagens zijn niet logisch ingedeeld. De locatie is wel schitterend en het kabbelende beekje bij de wagens zijn erg rustgevend. Onze zoon van drie heeft er met veel plezier gespeeld.

Mrs Timmermans
4 /5
Stayed 4 days 5 years ago

Geweldig, ontspannend en gewoon heel erg leuk. De wagens zijn leuk, en zigeunerachtig ingericht. De locatie is super. Ik zeg gewoon eens proberen! Alleen wel opletten dat het mooi weer is. Bij slecht weer is het behelpen.

Mr De Koning
... /5
Stayed 3 days 5 years ago

Wij voelden ons hier de Gypsy Kings! Dankzij het mooie weer konden wij heerlijk buiten leven en een vuurtje stoken langs het kabbelende beekje. Wanneer je bij slecht weer binnen moet zitten is de accommodatie erg klein. Het interieur is kleurrijk en popperig en het houtwerk van de wagens is hier en daar toe aan vervanging. Leuk zijn de schapen en de ezeltjes die op het terrein lopen. De omgeving is prachtig! We hebben mooie wandelingen gemaakt en een pittig mountainbike traject gefietst. Fietsen zijn in Houffalize te huur.

Mrs De Roo
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

Het was de eerste uren even wennen dat de huisjes feitelijk in iemands achtertuin gesitueerd zijn, maar dat werd al snel goedgemaakt door de privacy die we ervoeren heerlijk aan een beekje, afgeschermd van de rest van de wereld door hoge bomen. En de sfeer die de wagens ademden was zo heerlijk! Ze zijn zo smaakvol en mooi ingericht! Geweldig! Fijne bijkomstigheid was het mooie weer en zodoende konden we de hele week genieten van al het moois dat De Ardennen te bieden heeft dorpjes, kanovaren, schitterende natuur etc. Een vakantie om nooit te vergeten.

Mr Janssens
... /5
Stayed 2 days 7 years ago

De ontvangst was zeer hartelijk. De woonwagentjes zijn gezellig en comfortabel ingericht. Het weer was voor ons een kleine spelbreker waardoor wij niet echt ter plaatste zijn gebleven, daardoor hebben wij niet voldoende kunnen genieten van de directe omgeving van de woonwagens. Die is zeer rustgevend. Om nog eens terug te gaan maar dan hopelijk met beter weer. Een aanrader!

Mrs Woudstra
... /5
Stayed 1 week 7 years ago

Heerlijk genoten van de rust en de gastvrijheid in Houffalize.

Mrs Voermans
... /5
Stayed 4 days 8 years ago

Geweldige beleving in 3 woonwagens! Heerlijk rustig aan een kabbelend beekje met rivierkreeftjes. Overdag warm, maar 's avonds koelt het heerlijk af en was het dekbed hard nodig. Vriendelijke huiseigenaar met een hele meute beesten. Vanuit de woonwagens zijn allerlei attracties en activiteiten eenvoudig aan te rijden.

Mrs Swuste
... /5
Stayed 1 week 9 years ago

Super leuke locatie! Heel gezellig gedecoreerde wagens. Helaas was het nogal regenachtig, maar de wagens waren comfortabel. Op droge avonden lekker een vuurtje stoken. Prachtige plek aan de beek. Lieve eigenaars. Voor de kinderen waren de dieren ook leuk.

Mrs Ceuppens
... /5
Stayed 4 days 10 years ago

Prima! Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters en hartelijke ontvangst. Een plek waar je door de leuke acommodatie en inrichting en het feit dat je een stukje grond voor jezelf hebt geheel tot rust kan komen en ontspannen. Top.

Questions? Or booking multiple accommodations?
Questions? Or booking multiple accommodations?
Less than 60 seconds wait time