Beautiful 5 star villa
West Flanders,  Belgium coast, WesthoekBelgium Villa (Detached) Map
Amazing
85 reviews
8.6
Free WiFi
Child-friendly
Villa with 2 garden furniture, roof terrace, barbecue and boules court
Share
Save Saved

Highlights

Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Hallway
Living room
TV, Gas fireplace
Sitting room
Gas fireplace
TV room
TV, DVD player, Stereo unit
Open kitchen
Dining table, Coffee machine, Oven, Combination microwave, Dishwasher, Fridge-freezer
Bedroom with bathroom
Double bed, Bunk bed, Bath tub, Washbasin
2x Toilet
Sauna
Conservatory/veranda
TV, Gas fireplace
Storage
On the 1st floor
Hall
Bedroom
Bunk bed
2x Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed, TV
Bathroom
Bath tub, 2x Washbasin, Toilet
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
Storage
Tumble dryer, Washing machine
General
Heating (central, floor heating)
Roof terrace
2x Garden furniture
BBQ
Swimming pool (heatable, 8 x 4 m., private)
Boules court
2x Children's bed
High chair
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Sea
1000 m
General Supplies
1000 m
Restaurants
1000 m
Nightlife
1000 m
Public Transport
1000 m
Public Indoor Swimming Pool
1000 m
Town Center
2 km
Need assistance for property ID: BE-8670-99 ?
Call Us View call timings
+31208945561
House Rules

Customer Ratings

Amazing
85 reviews
8.6
Recommended By Guests
Mr Steelandt
Stayed 2 days 5 months ago

alles prima in orde , mooi huis

Mrs Dejonckheere
Stayed 3 days 6 months ago

mooi geriefelijk huis goed uitgeruste keuken zwembad pluspunt

Mr Peeters
Stayed 1 week 10 months ago

De ligging is perfect, maar er zouden vliegenramen moeten komen en de velux ramen die electrisch open moeten gaan niet werkten. Daar zou men toch aan moeten werken. Voor de rest perfect.

Mr Korthout
Stayed 3 days 10 months ago

Alles was netjes! We werden heel vriendelijk ontvangen. Zelfs toen het rolluik van het zwembad niet open ging werd er gelijk hulp geboden!

Mr Van Eynde
Stayed 4 days 10 months ago

De aankomst was super. We hadden op voorhand de code voor het sleutelkluisje gekregen. aankomen kon van 16u (vroeger was niet mogelijk omdat de externe kuisploeg nog bezig was) maar na telefonisch contact we mochten wel ons gerief al binnen en al eventueel eten in de ijskast te plaatsen. Het huisje was ook zeer modern en mooi. Het zwembad lag vlak naast de eetplaats/keuken en was afgescheiden door een glazen wand met shuifraam. Wat voor ons echt goed was want zo konden we de kinderen in het oog houden zonder zelf in de zwemruimte aanwezig te zijn. Waardoor we dus ook geen last hadden van het gekwetter en gespetter uit het zwembad ;) Kamers waren ook goed, alleen waren enkele kamers moeilijk te verduisteren waardoor de kindjes moeilijk in slaap geraakten. Het was echt een super verblijf TOT de laatste dag, bij het opnemen van de meterstanden! Hierbij bleek dat we 40m³ water verbruikt hadden (hadden ook zelf beginstanden opgenomen, dus het klopte wel degelijk) Maar toch is dit ENORM VEEL! Zeker als de prijs van het water ook €7,5/m³ is (daar wordt naar ons mening toch enorme winstmarge op genomen :( ) We hadden niet abnormaal veel water verbruikt (normale douchefrequentie, gewone hoeveelheid vaat, ... voor 12pers.) ook de eigenaars vonden dit heel veel, aangezien er maar een gemiddelde +/-4m³ wordt verbruikt. Ze beloofden ons dit te onderzoeken en ons een oplossing te bieden... Na 2 weken nog steeds niks gehoord, ook geen waarborg terug gestort? Dus zelf maar weer contact opgenomen, ze hadden de zwembadinstallateur laten komen en het bleek dat de jets in het zwembad werken op vers stadswater. Dus wanneer deze aanstaan, komt er vers water in het zwembad en overtollig water loopt gewoon naar riool (qua waterverspilling kan dit wel tellen!) inderdaad, de jets hebben redelijk wat tijd aangestaan maar we zagen hierin geen echt probleem omdat in de beschrijving en contract ENKEL staat vermeld dat de jets redelijk wat elektriciteit verbruiken, maar over water wordt NIET gesproken. Na telefonisch contact beweerden de eigenaars dat ze dit ook niet wisten?!? Ze gingen verder horen bij Belvilla wat ze konden doen voor ons (of dit onder een verzekering valt en zo toch nog een deel van onze waarborg konden terugstorten... Ma soit... of dit nu onder een verzekering valt of niet EN/OF de eigenaars het al dan niet wisten van het waterverbruik van de jets, wij waren NIET op de hoogte dat de jets ZOVEEL water verbruiken! Waardoor we van mening zijn dat er sowieso een minnelijk schikking zou moeten getroffen worden! Hopelijk kunnen we nog een deel van de waarborg recupereren want anders zou dit toch een hele domper op ons verblijf zijn!

Mr Wijckmans
Stayed 1 week 1 year ago

Bij de aankomst troffen wij een van de beheerders aan welke nog met de reiniging doende was. Wij waren voor de tijd daar maar het was geen probleem dat wij onze spullen al naar binnen brachten. De beheerder vertelde ons dat er een probleem was geweest met de vaatwasser. Er was op dat moment een monteur de vaatwasser na aan het kijken. Schijnbaar was deze de dag tevoren ook al daar geweest. De accomodatie voldeed verder aan onze verwachtingen en was groot genoeg voor ons gezin met 11 personen waaronder drie kinderen. Het zwembad ed zag er goed uit.

Mrs Nys
Stayed 4 days 1 year ago

Communication très facile avec le propriétaire, villa magnifique et très bien agencée. Très bel espace pour un si grand nombre de personnes. Chacun y trouve son confort. Équipements de cuisine en suffisance. Très pratique. Il faisait froid la semaine où nous y étions, mais la villa est très bien chauffée. À savoir la chambre du rez-de-chaussée (4 lits) donne directement sur la piscine et n'a pas de fenêtre (si ce n'est une fenêtre de toit dans la salle de bain adjacente).

Mr Van De Poele
Stayed 4 days 1 year ago

Vlot verloop, alles duidelijk en bij ontvangst verwelkomd met twee flessen wijn. Accommodatie in alles is voorzien en kamers prima in orde.

Mr Pers
Stayed 2 days 1 year ago

Het was een supergoed verblijf.Alles was in orde.Wij komen zeker nog eens terug.

Mr Buijs
Stayed 2 days 1 year ago

Warm welkom met een top service. Huis zag er fantastisch uit en erg praktisch allemaal. Hebben er vollop van genoten!

Mr Steelandt
Stayed 2 days 1 year ago

zeer mooi huis , stille mooie omgeving. Enkele kleine puntjes Gasvuur in eetplaats werkte niet ( was voldoende warm hoor ) Enkele druppels regen binnen via velux ramen in eetplaats ( geen last van gehad maar toch opvolgen aub ) stoomdouche werkte niet ( was op voorhand al gemald ) de ganse familie heeft genoten van het huis en de vakantie grts Steelandt Guido

Mrs Van Ryssel
Stayed 4 days 1 year ago

We vonden het fantastisch, indeling van de kamers én het zwembad natuurlijk.de keuken was prima in orde,van alles was er voldoende.

Mrs Dejonckheere
Stayed 3 days 1 year ago

GOEDE ONTVANGST - GOED GELEGEN HUIS - ALLE COMFORT AANWEZIG

Mr Jonathans
Stayed 1 week 1 year ago

Aankomst was goed, doordat sleutel in een kastje met code zit konden we meteen het huis in. Met de beheerder hebben we geen persoonlijk contact gehad. Per e-mail hebben we een aantal gebreken gemeld, voornamelijk kapotte lampen en ook een televisie op onze slaapkamer. Ze kwamen dat niet repareren omdat ze pas alles hadden gecontroleerd. We hebben er verder geen punt van gemaakt omdat er genoeg andere lampen zijn en we ook beneden tv hadden. Wel vind ik het jammer, want vorig jaar zaten wij in uw villa in De Koog op Texel en daar kwam de beheerder alles meteen repareren of vertellen hoe het werkt. Hoewel het huis wel goed schoongemaakt was deed het wat rommelig aan op bepaalde punten, een gebrek aan persoonlijke aandacht denk ik. Verder schrokken wij nogal van de bijkomende kosten voor water en elektra etc.. Dat was bijna €280,00. Hoewel we bekend waren met de tarieven (water is extra belast met riool en zuiveringsheffing) kwamen we op twee keer zoveel kosten als waar we op rekenden, terwijl we al €100,00 extra voor het voorverwarmen van het zwembad hebben betaald. Is het een goed idee om bij de huisbeschrijving voortaan een indicatie van deze bijkomende kosten te geven, zodat het meeweegt in de keuze?

Mr Thijssens
Stayed 4 days 1 year ago

Mooi huis, voorzien van alle gemakken! Ideaal voor familie of 2 gezinnen!

Mr Vanbussel
Stayed 1 week 1 year ago

Dit is een huis met absoluut zeer veel potentie , maar dat zijn 5-sterrenstatus op het moment dat wij er verbleven in het geheel niet kon waarmaken. Er waren zeer veel onvolkomenheden die in het geheel niet spoorden met de luxe-status die het pand kreeg / krijgt toegewezen. Op meerdere plaatsen was het ronduit vuil tot vies. Dingen functioneerden niet of onvolkomen. Enz. Enz. ( om de lange lijst samen te vatten..) De opgeroepen eigenaars bleken niet bereid die zaken ten gronde op te lossen. Ondanks het feit dat wij dienaangaande steeds contact hadden met Belvilla en een onderbouwd en gedocumenteerd klachtendossier hadden overgemaakt, heeft de oplossing van de zaak ( met inschakeling van de Nederlandse Geschillencommissie ) nog meerdere maanden aangesleept. Dat lag zeker ook aan het feit dat Belvilla ons in deze zaak niet tot onvoldoende de service heeft gegeven waar het bedrijf zich op zijn site op voorstaat.

Mrs Fokkens
Stayed 4 days 1 year ago

Aankomst prima omgeving rustig huis mooi....

Mrs Delmulle
Stayed 1 week 1 year ago

Mooi huis, alles proper. Mooi zwembad enkel het terras lag er een beetje groezelig bij en de ramen waren slecht gekuist.

Mr Loose
Stayed 4 days 1 year ago

Goed onderhouden, duurzame materialen, we zouden er kunnen blijven wonen. 10 minuutjes te voet naar het strand!

Mrs Leune
Stayed 1 week 2 years ago

Sleutel was aanwezig bij accommodatie, dit werkt goed. Accommodatie was prima. Mooi zwembad, volgens afspraak verwarmd water. We hadden heel slecht weer, maar er was genoeg in het huis aanwezig om ons niet te vervelen! Mooie omgeving, strand, boulevard en centrum op loopafstand. Geen huiseigenaren gezien, maar voor eventuele vragen kregen we via de mail snel antwoord. We hebben een prima verblijf gehad.

Mr Devos
Stayed 2 days 2 years ago

Gezellige, comfortabele woning .

Mr Van Den Brink
Stayed 4 days 2 years ago

Bijzondere accomodatie in mooie omgeving

Mr Vanderpoorten
Stayed 1 week 2 years ago

Personne à l'arrivée.

Mrs Spae
Stayed 2 days 2 years ago

Mooie villa, leuk met kinderen. Alleen mocht er bij aankomst wel iemand aanwezig zijn die de nodige uitleg heeft over de aanwezige toestellen en sauna.

Mrs De Jonge Nijsse
Stayed 3 days 2 years ago

het was heel fijn dat we eerder in het vakantie huis konden aanvangen ,de villa was super mooi gelegen. alles op loop afstand. Het weer was goed, het kon niet beter. het zwembad was lekker om even af te koelen. kortom wij hebben een heerlijk weekend gehad met onze kids en kleinzoon!!

Mr Ivens
Stayed 1 week 2 years ago

Fijn onthaal, leuke ruime woning met een keuken voorzien op grotere gezelschappen. Het zwembad was een enorm succes bij de kinderen en kleinkinderen. En bij de grootouders! Heel rustig gelegen en toch alles vlak bij. Een echte aanrader!

Mr Bos
Stayed 1 week 2 years ago

Schitterend huis ! Mooi zwembad ! Fijne eigenaar !

Mr Possemiers
Stayed 3 days 2 years ago

Wat me vooral aanstond bij de aankomst was dat we bericht van de eigenaar kregen dat we vroeger in het huis konden . Een zeer rustige omgeving , dicht bij het centrum . Het huis zelf is helemaal in orde met een prachtig ingerichte keuken . Zwembad is zeker een meerwaarde ! Wij komen terug ! !

Mr Brabant
Stayed 2 days 2 years ago

Zeer mooi huis met alle comfort. Zwembad, dat te zien is vanuit de keuken, is een echte meerwaarde. De zee is op wandelafstand.

Mr Meuris
Stayed 4 days 3 years ago

Zeer leuke verwelkoming met een attentie. Het huis is gelegen in een rustige omgeving en voorzien van alles wat er beschreven staat.

Mr Van Der Jagt
Stayed 1 week 3 years ago

Prachtig huis met mooi zwembad. Gezellig dorp, mooi strand.Veel te doen in de omgeving.

Mrs Derycke
Stayed 3 days 3 years ago

Prima vakantiehuis voor 12 personen met de nodige faciliteiten ! Een aanrader voor een familieweekend !

Mr Bille
Stayed 2 days 3 years ago

ruim huis, het keukengedeelte met zicht op het zwembad, ideaal met kinderen, gezellige TV ruimte. mooi terras. Alles is er om een mooie vakantie te hebben. De omgeving top

Mr Boex
Stayed 2 days 3 years ago

Accommodatie is compleet zeer uitgebreid en proper. Prachtige omgeving.

Mr Pierson
Stayed 2 days 3 years ago

Trois jours inoubliable

Mr De Noord
Stayed 2 days 3 years ago

Onze tijdelijke woning in Koksijde was een aangename verrassing. Ruim, goed uitgerust, van alle gemakken voorzien. Op loopafstand van het strand, en van de winkels. De kleinkinderen genoten van het inpandige zwembad. Van harte aanbevolen. Niet goedkoop trouwens, maar we hebben geen vergelijkingsmateriaal.

Mr Boex
Stayed 3 days 4 years ago

Met kinderen en kleinkinderen (en de overgrootmoeder) 3 fantastische dagen beleefd aan zee, genietend van al de mogelijkheden die deze villa biedt. Wel extra geluk gehad met het fantastische zomerweer maar indien het slechter weer was geweest, zou het verblijf er zeker niet minder aangenaam door geweest zijn.

Mr Vitse
Stayed 2 days 4 years ago

De vakantie startte al in mineur. We kwamen ongeveer 3 kwartier na de voorziene inchecktijd toe en konden het huis nog niet betreden. De schoonmaakservice was namelijk nog aan het werken. We kregen te horen dat we over een halfuur eens mochten terugkeren. Dit kan in onze ogen niet. We hebben dus in het totaal 1u15min verloren, want als we eenmaal op tijd gekomen waren, gingen we toch niet binnen kunnen. De tweede ontgoocheling volgde al snel wanneer het zwembad en de verschillende voorzieningen errond uitgeprobeerd werden. Daar kwamen we tot de conclusie dat zowel de sauna als de hammam niet werkten. Hiervoor hebben we toch ook betaald. Deze defecten werden ook niet op voorhand vermeld. verder viel het huis reuze mee. Een mooie leefruimte/open keuken. Alles die nodig was, was aanwezig. Gezelligheid is een grote troef. Misschien een suggestie naar de toekomst toe, voorzie een grotere bbq. Voor grote gezinnen wordt de grill namelijk snel te klein.

Mr Karali
Stayed 4 days 4 years ago

Bon ces jours literie pas confort pour le reste très bien pour cuisine très bien pour la piscine

Mr De Gieter
Stayed 1 week 4 years ago

Fijne vakantie, ook zwembad, stoomdouche en sauna werden frequent gebruikt! met dank aan de eigenaars.

Mrs Lindley
Stayed 1 week 5 years ago

the villa is lovely, very spacious and well planned. The kitchen is an excellent size and very well equipped. It is such a shame that some of the utensils were broken the cooker hob was dirty and the kitchen filled with smoke the first time we used it, the washing machine had black mildew growing in the soap compartment. Much to our dismay for the first 40 hours of our stay none of the toilets would flush. 5 adults and 3 children in a villa without sanitation. We were on the point of making arrangements to move elsewhere when a man came and repaired the pump. The villa has a good sized indoor swimming pool, we paid €100 to have it heated, the heating system did not work, the pool remained at 24 centigrade throughout our stay. Also the filter was clearly not working properly the pool had a growth of algae on it, the water quality was not fit for purpose. The swimming pool also had many other facilities, wave action and a cover etc, unfortunately they were broken too. On a positive note the beds were very comfortable, the showers perfection. The villa is very well furnished, with good quality furniture. There is a vast array of cooking pans, crockery, glassware and cutlery. The outside area is also well provided with garden furniture and a gas fired BBQ. Shame that the grassed area was well overgrown. The villa is well located is a quiet residential area, just a short walk from a beautiful beach. The villa and its location are ideal for a fantastic family holiday. However because of poor maintenance of the facilities this was not possible.

Mr Bruisschaart
Stayed 4 days 5 years ago

Leuke vakantie met onze kinderen en kleinkinderen, genoten van het zwembad, ondanks er wel het 'een en ander niet in orde was.

Mrs Ghys
Stayed 4 days 5 years ago

-1ère surprise pour que le local piscine soit chauffé, la propriétaire demande 100€ en plus de la garantie - par téléphone, bellavilla m'a assuré que l'espace piscine était sécurisé au niveau des accès pour les enfants- pas de serrure ni de clé ni de verrou en hauteur- extrêmement dangereux!!! - nettoyage à revoir, frigo tout moisi... Photos faites ! -vitre cassée, planche de toilette cassée., aspirateur cassé.... Photos faites. -pas d'accueil (clé dans une boîte) Bel endroit bien situé, objets confort présents ( Tv, radio, barbecue..,,)

Mr Hauwaerts
Stayed 3 days 5 years ago

Toffe vakantie, rustig gelegen, goede accomodatie

Mr Rösener
Stayed 4 days 5 years ago

leider ist das Haus nicht mehr im Zustand wie in den vergangenen jahren

Mr De Coster
Stayed 2 days 5 years ago

Deze villa heeft alles wat nodig is om een zorgeloos WE of vakantie door te brengen.Goed verwarmd zwembad, ruime living en salon en goed ingerichte en uitgeruste keuken,behalve de koelkast die veel te klein is voor 12 personen. Zelfde opmerking voor de livingtafel die slechts 10 plaatsen heeft,daar waar de villa wel voor 12 pesrsonen wordt verhuurd.

Mr Vanbrabant
Stayed 1 week 5 years ago

Heel fijne vakantie met zonen, schoondochter en kleinkinderen. Villa heel mooi en alle comfort, wel kan de tuinmeubelen een laagje verf gebruiken. Wij geven er 8,5 op 10, het is zeker om het nog eens over te doen.

Mr Parijs
Stayed 3 days 5 years ago

Prachtig en top ingericht huis. Aanrader, zwembad water verdient beter onderhoud! Alles aanwezig voor de rest voor luxueus weekend....

Mr Van Baardwijk
Stayed 1 week 5 years ago

Mooie villa, jammer dat het niet erg schoon was bij aankomst (toilet en servies). Ook jammer dat bij het (mooie) zwembad niet alle functies werkte, zoals fontein en diverse bedieningsknopjes van de sauna. Kortom, hier en daar mag wel een beetje onderhoud (herstellingen) worden uitgevoerd. Desalniettemin hebben we een fijne vakantie gehad en gelukkig mooi weer, de kleintjes hebben zich prima vermaakt in het zwembad en op het strand.

Mrs Gielsbos
Stayed 4 days 6 years ago

We haddeb meer verwacht, zwembad voorzien is zwembad kunnen gebruiken!

Mrs Van Asbroeck
Stayed 1 week 6 years ago

Même si un contretemps nous a empêché de profiter de la piscine (en réparation), notre séjour s'est bien passé. La maison est bien agencée, très bien équipée et confortable. Les abords extérieurs sont à améliorer. Proche du centre et des commerces. La propriétaire est à l'écoute et serviable.

Mrs Dewulf
Stayed 2 days 6 years ago

Wij hadden wel echt pech met de verwarming en het zwembad, ondertussen zijn wij in onderhandeling met Belvilla en jullie met de eigenaar....daarom kunnen wij geen juiste beoordeling geven, normaal gezien heb je er alle privacy, maar wij werden zo ongerust dat de eigenaar is moeten afkomen nadat de brandweer de kelder had leeggepompt waarin het water van het zwembad liep en er ook enkele stielmannen aan te pas kwamen..... onze totaalbeleving is anders dan dat het normaal zou zijn....prachtige villa..als alles werkt zoals het hoort, ruim, veel licht en leuk om in familieverband door te brengen...

Mr Rösener
Stayed 4 days 6 years ago

Tolles Haus und super Service.

Mr Eder
Stayed 1 week 6 years ago

ein absolutes Superhaus kleinerer Reparaturstau (Eingangstor, Toilettendeckel usw.

Mr Wouters
Stayed 1 week 6 years ago

We hebben een heel leuke vakantie gehad in dit huis in Koksijde met de zee op wandelafstand (ook voor kinderen). Het zwembad biedt een enorme surplus aan het huis. Het enige minpunt was dat de keuken en het keukengerief niet proper waren bij aankomst, daardoor hebben we de eerste avond nog wat poetswerk gehad.

Mr Goossens
Stayed 3 weeks 6 years ago

Op 10 minuten van het strand en s'avonds nog even in het zwembad. Zeer rustige buurt waar je s'avonds kan genieten van een glaasje wijn bij de barbecue.

Mr Schmetz
Stayed 2 days 7 years ago

een meer dan geslaagd familieweekend,prachtig huis van alle gemakken voorzien en ondanks het wat mindere weer een heel fijn gevoel aan over gehouden

Mr Meeuwis
Stayed 2 days 7 years ago

We zijn lekker tot rust gekomen en genoten van al het luxe!

Mrs Meulemans
Stayed 3 days 7 years ago

zalige vier dagen aan de zee doorgebracht. Villa is mooi, proper en perfect voor verschillende gezinnen met kinderen een fijn weekje vakantie te geven. Villa is voorzien van veel high tech snufjes, er ligt veel materiaal voor in het zwembad en op het strand. Volledig uitgeruste keuken (zelfs een mixer en een weegschaal ..... waardoor we chocomousse konden maken ;-) Heel luxueus en met oog voor detail afgewerkt. Knappe kamers en badkamers Sauna en stoombad zijn zalig.

Mrs Melaerts
Stayed 2 days 7 years ago

Het is voor ons de tweede keer dat we logeren in l'Orée. Het prachtig huis met alles erop en eraan. Het enige minpunt is dat het zwembad niet verwarmd is.

Mrs De Block
Stayed 4 days 7 years ago

over de villa is het echt top maar spijtig drie dagen regen gehad

Mrs Koevoets
Stayed 1 week 7 years ago

Prachtig huis op een mooie locatie. Opa en Oma hebben genoten. Is voor herhaling vatbaar

Mrs Van Der Maaden
Stayed 1 week 7 years ago

Geweldige week gehad met z'n alle, ondanks het mindere weer!

Mrs Van Dongen
Stayed 1 week 8 years ago

Ons gezin bestond uit opa en oma, tweekinderen met hun partner en 4 kleinkinderen. Allen hebben zich prima vermaakt ondanks het zeer wisselvallige weer. We hebben gewandeld, gefietst en gezwommen.

Mrs Melaerts
Stayed 2 days 8 years ago

Wij hebben genoten van ons verblijf in l'Orée. Een weekendje aan de kust is altijd leuk, zeker met zo'n prachtig huis. Alle comfort en luxe aanwezig ! Wij gaan zeker terug ...

Mrs Willems
Stayed 4 days 8 years ago

het was een super week .Alles is zeker voorzien in het huisje voor een gezellige avondje thuis. In omstreken was er ook voldoene te doen . en veel wikels in de buurt

Mr Punt
Stayed 1 week 8 years ago

Een mooi en compleet ingericht huis. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Het zwembad verdient echter onderhoud

Mrs Beaumont
Stayed 1 week 8 years ago

Beautiful, clean, well equiped villa. We enjoyed the swimming pool and the sauna. Location peaceful and within easy walking distance for trips out on the tram. Walking distance to the clean beach and places to eat.

Mrs Wuytens
Stayed 4 days 9 years ago

Superhuis om met bijvoorbeeld de hele familie te logeren. Wij verbleven er ter ere van onze ouders die 40j getrouwd waren. Met 3 kinderen, 3 schoonkinderen en 5 kleinkinderen hadden we toch genoeg ruimte en gezelligheid om er een hele toffe vakantie van te maken. Prettig gelegen, mooi verzorgd, veel comfort!

Mr Ehren
Stayed 3 days 9 years ago

Luxus pur, super Ausstattung, leider war unser Aufenthalt zu kurz um alles intensiv zu nutzen...

Mrs Walsh
Stayed 1 week 9 years ago

This house was fantastic - I would reccomend to anybody

Calculating the best price