Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Free Cancellation 2021
This property allows Free Cancellation
  • Valid for stays in any country until 31 May 2022
  • Book before 30 November 2021
  • Guests can cancel free of charge for up to 43 days before the arrival date.

Amenities

Ground floor
Hallway
Living room
Double sofa bed, TV
Dining room
Dining table
Kitchen
Coffee machine, Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge-freezer
On the 1st floor
3x Bedroom
Double bed, Heating (electric)
Bedroom
Bunk bed, Heating (electric)
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
General
Stove
2x Tumble dryer
2x Washing machine
Garden (fenced, private)
Parking
Deckchairs
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Sea 100 m
Sea
100 m
House Rules

Ratings & reviews

4
Very Good
25 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Family Vandeven
3.2 /5
Stayed 1 week 4 months ago

We zijn absoluut zeer tevreden over Belvilla, maar helemaal niet te spreken over de huiseigenaar, deze vrouw woont naast de huur vakantie woning. Zij kwam steeds klagen over het feit dat we met een persoon te veel waren ( we hadden geboekt voor 8 volwassen en we waren met 5 volwassen personen en 5 jonge kindjes). Dit zou een probleem vormen op vlak van verzekering maar waar het haar werkelijk om ging was het extra water en electriciteitsverbruik… wat op niets sloeg gezien we hier niet in overdreven hebben qua water, de kindjes gingen vaak samen onder de douche. Daar tegenover staat dat de douche zeer lang na blijft druppen omwille van een slechte dichting… zou ze dit oplossen zou het beter zijn voor het waterverbruik. De huiseigenaar, zij maakte ook steeds de opmerking dat ze het geld niet nodig had, hun Delhaize in Westende bracht meer dan voldoende op… De woning zelf is top voor een groot gezin of mensen die mekaar goed kennen ( er is maar 1 badkamer), zeer mooi afgewerkt door de vorige eigenaars ( die super sympathiek waren, we hadden de woning 5 jaar geleden al eens gehuurd). Al bij al een leuke vakantie die deels verpest werd door de huiseigenaar die haar boekje te buiten ging en zelfs dreigde met politie voor 2 jonge kindjes … 🤭

Mrs Boom
3.5 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Vriendelijke eigenaar, goede ontvangst. Jammer dat het huisje nog niet opgewarmd was.

Mrs Van Ameijde
3.9 /5
Stayed 1 week 2 years ago

De foto is wel wat misleidend want je huurt maar het linkse gedeelte van huis. Is wel speciaal van binnen. En er is geen privé parking wat de beschrijving doet vermoeden. Is wel parking in de buurt maar in hoog seizoen toch wat zoeken. Prachtige omgeving. Vriendelijke eigenaresse die daar dus ook woont.

Mrs Emmen
4 /5
Stayed 1 week 2 years ago

Fijn huis, met mooie elementen. Lekker vlak bij zee en aan de achterkant rustig in de duinen. De knarsende trams zorgen voor een bijzonder sfeertje.

Mrs Peeters
2.5 /5
Stayed 4 days 2 years ago

Toen we aankwamen in het huis was het er ijskoud. De eigenaar had de peletkachel net aangestoken. Onze eerste kennismaking met het huis zou aangenamer geweest zijn als de eigenaar de peletkachel 's morgens al had aangestoken. We hebben ook gans ons verblijf problemen gehad met de kachel. De kachel in de woonkamer viel steeds uit, zodat we van deze ruimte geen gebruik hebben kunnen maken. De kachel in de eetkamer functioneerde ook niet naar behoren. De eigenaar is wel langs geweest om de kachel te stofzuigen en dan was het beter. De kachel in de woonkamer bleef uitvallen. De slaapkamers zijn ok, maar er is maar één badkamer die grenst aan een slaapkamer. Dit wil zeggen dat iedereen die naar de badkamer gaat door die ene kamer moet passeren. Boven staat het toilet in de badkamer, ook een nadeel. De douche is wel heel comfortabel. De keuken is heel klein en er is weinig kookgerei. Het vuur werkt heel traag. Tegen de muur in de eetkamer staan stoelen die aan elkaar hangen en waar je in wegzakt. Dit is heel moeilijk om te eten. In de woonkamer staan slechts twee zetels, je kan dus niet met iedereen in de woonkamer zitten. Middelkerke is ronduit lelijk. Het staat vol appartementsblokken en in het binnenland hebben we een wandeling gemaakt, maar ook daar was niets te zien op de landbouwwegen.

Mrs Emmen
4.2 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Weer een heerlijke week gehad, de zee vlakbij voor een frisse duik, mooie zonsondergangen, heerlijke mosselmaaltijden en een fijn huis om in te verblijven!

Mrs Brans
3.7 /5
Stayed 1 week 3 years ago

De kust in België is niet mooi, parkeren was een ramp

Mr Eetgerink
4.5 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Het huis, omringd door rustige duinen, is erg mooi, een pareltje in het anders minder fraaie Middelkerke. De zee is alom aanwezig, ondanks de muur van appartementsgebouwen.

Mr Vandyck
3.9 /5
Stayed 1 week 4 years ago

Prachtig gebouw speciale decoratie dicht bij de zee wel een beetje loop afstand naar de winkels

Mr Slocombe
4.3 /5
Stayed 1 week 4 years ago

The reception was warm and friendly. The one problem was parking. It would be more accurate if the property details made clear that there is no parking at the property. Parking may be available in the street nearby but this is not certain. Sometimes we had to park some distance away. This might not be easy for elderly or disabled people.

Mrs Jekel
4.5 /5
Stayed 1 week 4 years ago

De eigenaar stond ons al op te wachten en leidde ons rond in zijn prachtige woning. Je kunt meteen zien met hoeveel liefde en aandacht dit huis is ingericht en opgeknapt. Nadeel vinden wij dat bij het huis nagenoeg geen parkeerplek is. Alles bomvol en das is het hele seizoen zo. Was fijn geweest als bij het huis zelf een plek was geweest voor minimaal 1 auto. De badkamer is geweldig en ook alle andere faciliteiten. We zaten heel veel in de keuken. In dewoonkamrr had wel meer zitruimte mogen zijn. Was krap en wij waren met 6 personen. De eigenaren zijn enorm vriendelijk en hulpvaardig en heel goed bereikbaar voor calamiteiten. Wat Niet verteld wordt is dat ze zelf aan de rechterzijkant van de woning wonen, hoewel dat alsnog voor ons alle privacy gaf. Wij hebben ontzettend genoten van de omgeving en het prachtige uitgestrekte strand en duingebied. Tiptheeglazen aanschaffen. Wij hebben ze zelf gekocht.

Mrs Emmen
4.6 /5
Stayed 1 week 4 years ago

Wat een prachtig huis vol historie maar ook erg smaakvol en creatief ingericht met interessante details. De bedden waren prima, het keukentje wat klein, maar de eetkamer weer super. Om niet te spreken van de enthousiaste eigenaars die als zorgzame buren vroegen of alles naar onze wens was, maar ook verhalen over het huis vertelden en ons zelfs hun eigen woning toonden. De tuin in de duinen is groot en er is altijd wel zon of schaduw te vinden.

Mr Verheyen
4.6 /5
Stayed 4 days 4 years ago

Vriendelijk onthaal door de eigenaar. Heel rustige omgeving met als kers op de taart natuurlijk het prachtige huis zelf. Wij genoten allemaal van de rust en de mooie inkleding van het interieur. De kinderen hebben gezellig aan het vuur strips gelezen en ontdekkingstochten doorheen het huis gedaan. Toen we een probleem hadden stond de eigenaar meteen klaar om te helpen, super service ter plaatse. Ondanks de kou buiten een warme ervaring gehad! Wij komen met veel plezier nog een keertje terug.

Mr Nous
4.2 /5
Stayed 1 week 5 years ago

Ontzettend goed ontvangst. Gastvrij. Parkeer probleem, auto moet je vrij ver van huis parkeren

Mr Van De Ven
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

Mooie woning met originele details, zeer geschikt voor een familie of een vriendengroep die mekaar goed kent gezien er slechts 1 badkamer is. De woning is uniek en de eigenaars zijn top gastvriendelijke mensen. Zeker te overwegen voor de toekomst om te herhalen.

Mr Van Aerschot
... /5
Stayed 3 days 5 years ago

leuke tijd met de vrienden

Mr Vander Zijpen
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

Knappe villa, hartelijke ontvangst en toffe ligging

Mrs Claessen
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

We waren met onze vijf kinderen op vakantie. Het huis is zeer ruim , schoon en gezellig ingericht. De gastheer en gastvrouw zijn zeer vriendelijk. De ligging is perfect. Dichtbij de zee, tram en supermarkt. In 20 minuten met de tram ben je in Oostende. Het enige minpunt vonden wij het parkeren. De oprit hoort niet bij het huis en daar mag je dus niet staan. De openbare parkeervakken staan altijd vol. Het huis is een aanrader.

Mr Peeters
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

Kortbij het strand en de wandeldijk. 4 slaapkamers dus ideaal voor een ganse familie of kleine groep.

Mr Van Cappelle
... /5
Stayed 3 days 6 years ago

In Middelkerke, in de nabije omgeving van het huis, was niets te beleven. Het interieur was zeer matig. Alleen de badkamer en keuken zagen er comfortabel uit. Geen mogelijk om lekker te loungen in het huis met 6 personen. Jammer dat de benedenverdieping niet gezelliger was ingericht. Buiten zitten kon alleen op een dor grasveldje of op een picknickbank.

Mr Kempeneers
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

Heel leuke week gehad!

Mr Vansteyvoort
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

Het gebouw is imposant en tof gelegen. Voor die prijs is de keuken erg eenvoudig kookvuur dat nauwelijks werkt, een lamentabel klein verplaatsbaar oventje, weinig materiaal en enkel een senseo (geen gewone koffiezet...). Badkamerinrichting is ook heel basic voor die prijs ! Spijtig...

Mrs Rudy
... /5
Stayed 3 days 7 years ago

Wir haben die Zeit genossen.

Mr Peeters
... /5
Stayed 1 week 7 years ago

Door de omheinde tuin is het veilig om de kinderen te laten spelen. Strand is kortbij +/- 200m evenals parking en tramhalte. Prettig om met zijn allen samen een weekje te kunnen doorbrengen. Centrum van Middelkerke en Westende op +/- 1,5 km maar zeker bewandelbaar over de dijk, rustplaatsen genoeg.

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.