Share
Save Saved
Booking Dates & Guests

Amenities

Ground floor
Living room
Double sofa bed, TV (cable)
Open kitchen
Microwave
Bedroom
2x Single bed
Bedroom
Bunk bed
Bathroom
Bath tub, Washbasin, Toilet
General
Heating (electric)
Terrace
Garden furniture
BBQ
Parking
Play equipment
Table tennis table
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Forest 100 m
General Supplies 2 km
Ski Lift 2 km
Forest
100 m
General Supplies
2 km
Ski Lift
2 km
Cross Country
2 km
Town Center
6 km
Train Station
6 km
Bank
6 km
Tourist Information
8 km
Public Swimming Pool
10 km
Lake
35 km
House Rules

Ratings & reviews

3.7
Good
300 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Family Van Den Bos
3.8 /5
Stayed 3 days 2 months ago

Zeer mooie omgeving!

Family Caremans
2.6 /5
Stayed 1 week 3 months ago

Chalet 17 is DRINGEND aan verfraaiing toe. De badkamer (toiletbril ligt los, doucheslang lekt), kookpot met deuken in zodat deze moeilijk te gebruiken zijn op elektrisch vuur, elektriciteit gaf kortsluiting/stroomuitval (werd wel snel opgelost). Interieur is afgeleefd, er zijn overal hoeken/kantjes/verf af wat het geheel een verouderde en onverzorgde indruk geeft. Het was er ook niet echt proper gepoetst. De omgeving en het vakantiedorp op zich is wél een échte aanrader. Vriendelijk onthaal, leuke speeltuin voor de kinderen en voldoende privacy.

Family Alves De Moura
4 /5
Stayed 1 week 4 months ago

place trés calme, bonne pour se repousé.

Family Vachon
3 /5
Stayed 2 days 9 months ago

Chouette site entouré d'arbres à l'orée de bois magnifiques. Sinon accueil vite fait. Chalet mal nettoyé après 4 mois d' interruption"Covid" ? Déco "vieillot" mais on s'y fait pour 2 nuits.

Family Depotter
1 /5
Stayed 2 days 9 months ago

Bert old bungalow no comporft. Hearing can't keep up when it's Below 0 outside

Family Isabelle
4 /5
Stayed 1 week 1 day 1 year ago

tres bien acceuillis personne tres gentille logement comme dècris et environnement superbe

Mr Van Moer
4 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Alles was in orde. Niks op aan te merken

Mrs De Boo
3.3 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Er is te weinig vervoer naar het park want enorm vervelend is. De werknemers waren niet echt vriendelijk en soms echt heel onbeschoft! De omgeving was wel prachtig. De chalet zelf was een beetje klein maar in orde en gezellig.

Mr Vlaanderen
2.6 /5
Stayed 5 days 1 year ago

Ik heb eerder vandaag al een mail gestuurd met mijn - teleurstellende - ervaringen. Graag dat betrekken bij deze evaluatie.

Mr Myumyun
4.5 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Heel goed heel prober zeer goed

Mr Van Slooten
3.7 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Derde keer op dit park. Eenvoudig maar goed, midden in het bos. Rondom het huisje lekker veel ruimte

Mr Shoan
4 /5
Stayed 1 week 2 years ago

Heel moi vrindlijk madam. Mooi omgeven was prfiekt

Mr Callewaert
2.5 /5
Stayed 4 days 2 years ago

Alleszins niet zo'n mooie chalet als op de advertentie maar een kleine muffe donkere chalet met een afgeleefde keuken echt schandalig.Precies een uitgeleefd (studenten)kot. Haar & kledij blijven achteraf muf ruiken na meermaals wassen. Nochtans verbleven midden juli bij meer dan 30 graden. En als kers op de taart staat er continue een mega-mobiele generator daar heel de week non-stop te draaien op 20m v chalet & nabij de 7 andere chalets vooraan het park; echt irritant; ik heb daar geen vogeltje gehoord. Dus buiten moest je niet zijn voor de rust & natuur en binnen was het altijd donker & muf 👎👎👎

Mr Kuypers
3.7 /5
Stayed 2 weeks 2 years ago

Goede ontvangst. Wilde mij wel de eindschoonmaak laten betalen terwijl dit gratis was. Na print van de site getoond te hebben werd dit direct gecorrigeerd. Prima dus. Accommodatie was wat gedateerd maar voldeed prima. Was ook keurig schoon (begrijp die negatieve beoordelingen hierover dan ook absoluut niet). Jammer dat het geschakelde verblijf geen scheiding met de buren had wat ten koste gaat van de privacy. Prachtige omgeving. Ontmoeting met wild zwijn op n halve meter afstand was schitterend. Kwam die s avonds nog een keer tegen omdat het een open park is. Ook rustig. Ondanks dat het weer tegenzat toch genoten.

Mr Bastiaens
3.3 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Vriendelijk ontvangst en rustig gelegen huisje

Mrs Fernandes
2.3 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Het ontvangst aan de receptie was goed De dame sprak Nederlands De omgeving had hele leuke bezienswaardig heden De huis was vuil toen we binnen kwamen Er werd een electrische meterstand opgeschreven zonder dat we erbij waren Toen we naar het huisje gingen en keken klopte dat totaal niet ! Het huisje was heel vuil Bedlinnen(vies en zaten gaten in ) kookvuur ( werkt heel traag en niet juiste pannen ) €49 voor zo een klein huisje schoonmaak vind ik heel duur Wat ook ons ontzettend stoorde was dat het sleutel van het huisje het zelfde sleutel is waar mee je vuilnisbak te openen ! Iedereen heeft dus de zelfde sleutel ! Rooster van de bbq was vuil Doeche toilet stonk De kraan in de doeche slaat nergens op Rond het huis is het heel vuil Geen aanrader en zelf Komen we ook nooit meer Terug

Mr Akat
2.3 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Was er o tevreden mee huisje stond naar vogt en ons kleden ruilen na wassen nog naar

Mrs Ek
2.5 /5
Stayed 2 days 3 years ago

Het ontvangst was heel netjes en simpel geregeld. De recentioniste sprak Nederlands wat een fijn welkom maakte. Echter aangekomennin het huisje, was dit huisje gewoon vies. We hebben eerst een uur alles schoongemaakt, wat veel frustraties bracht. De badkamer had schimmelplekken, waar het ook naar ruikte als je een warme douche nam.

Mr Van Erkel
2.9 /5
Stayed 1 week 3 years ago

De chalet rook muf en was zeer verouderd, op het domein was er niet veel aanwezig voor de kinderen! De omgeving zelf was wel goed, we lagen zowat centraal voor onze gezinsuitstappen. Toch zouden we het aan niemand aanraden en keren we ook niet meer terug.

Mr Olivier
4 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Prima huisje voorzien van een ruim assortiment roerende zaken. Omgeving was prachtig ( bosrijk met tal van wandelroutes.

Mrs Burgers
3.9 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Mooie omgeving, rustig vakantiepark. De speeltuin viel in de smaak, de kinderboerderij bestond uit 2 depressief ogende geiten en een verwaarloosd ezeltje. Misschien beter naar een echte kinderboerderij brengen waar ze wat meer aandacht en verzorging krijgen.

Mr De Heer
4 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Ondanks dat het huisje wat gedateerd is, heerlijk genoten van de vakantie. Vanuit de vakantiewoning is het zeer makkelijk wandelingen te maken. Het huisje ligt vlakbij het bos, vanwaar je diverse kanten op kunt om te genieten van de natuur.

Mrs Ruikes
3.6 /5
Stayed 2 days 3 years ago

Gemeenschappelijke ruimte bleek een groot deel vd dag te zijn verhuurd. Dat was jammer. Bij aankomt gebruik gemaakt van het toilet aldaar, deze was erg vies, geen toiletpapier.

Mr Jialal
4.2 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Accommodatie was goed omgeving prachtig heel veel natuur om je heen .

Mr Derks
2.9 /5
Stayed 3 days 3 years ago

Onze indruk van het parkje was dat het erg klein is en er weinig te doen is De omgeving is geweldig veel heuvels en bossen Regels van het park worden aan hun laars gelapt iedereen doet maar wat en wat betreft geluid overlast sommige huren dit voor een weekend en gaan tot de late uurtjes door met hard roepen en schreeuwen in het bos en zelfs als men de hond uitlaat worden de uitwerpselen gewoon niet opgeruimd goor is dit

Mr Van Voorthijzen
4 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Onderweg werden we gebeld door de eigenaar en gaf ons de code door voor het ophalen van de sleutels. Accommodatie was boven verwachting. De omgeving is prachtig. Je hebt wel een auto nodig. Veel activiteiten in de omgeving.

Mr De Graaf
2.9 /5
Stayed 3 days 3 years ago

Ontvangst was goed en vriendelijk( nederlandstalig) Huisje was gedateerd jaren 70 en aan een opknapbeurt toe wij hadden tijdend een hoosbui zelfs waterlekkage in de slaapkamer. Dit gemeld aan de receptie, maar afgedaan als extreme situatie.....geen aanbod voor eventuele compensatie gehad. jammer maar hier gaan wij niet meer naar toe, .omgeving is wel mooi.

Mrs Neven
4 /5
Stayed 2 days 4 years ago

Goede ontvangst, mooie omgeving!

Mr Schalk
4 /5
Stayed 4 days 4 years ago

Wij hebben een geweldig verblijf achter de rug, prachtige omgeving.

Mr Snoei
2.9 /5
Stayed 1 week 4 years ago

Park zag er minder uit , ook de plaatjes van het kanoën lukt daar niet in de buurt en worden op andere pagina's ook gebruikt. Ons viel het erg tegen

Mrs Mougenot
3.2 /5
Stayed 1 week 4 years ago

Nous avons été très bien accueillis. En revanche, l'équipement du logement était assez décevant.

Mr Vanhees
4 /5
Stayed 4 days 4 years ago

Omgeving is mooi om te wandelen , één min puntje is nl geen WiFi in de huisjes ...

Mrs Van Schaik
3 /5
Stayed 2 weeks 4 years ago

De aankomst is heel vriendelijk en met veel informatie de accommodatie was wel goed maar slecht schoon gemaakt ,veel stof en spinnenwebben , keuken was niet schoon plakte aan alle kanten veel vlekken op de muren vloeren en de deuren .servies was ook niet schoon. en de paden waren niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn SLECHTE WEGEN OP HET PARK De omgeving is prachtig maar verder zit je overal ver vandaan .

Mrs Noppe
3.2 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Beperkte aankomsturen (16u-19u), accomodatie was behoorlijk uitgeleefd, vertreksysteem was heel omslachtig (wachten op een controle voor je kon uitchecken), mooie omgeving

Mrs Bomans
2.9 /5
Stayed 2 days 4 years ago

Nul bomen om ons heen. Heel anders dat de geschepte verwachting

Mr Van Tuijckom
4 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Mooie omgeving en aangenaam ontvangst!

Mr Vande Weyer
4.2 /5
Stayed 2 days 4 years ago

Vakantie huis was mooi verzorgt en proper, vriendelijk onthaal, mooi en proper domein, prijs/kwaliteit zeker een topper. Communicatie met Belvilla daarintegen.

Mr Codde
3 /5
Stayed 2 days 4 years ago

- Eigenaar kwam tijdens ons verblijf binnen kijken door de ruiten als we even weg waren. - Er is 50 euro gerekend om het huisje te kuisen terwijl dit onmogelijk 50 euro kan kosten door de grote van het huisje. Alsook hebben we zelf gekuist dus zou die 50 euro niet mogen afgetrokken worden van de waarborg. - 40 dagen na vertrek nog steeds mijn 200 euro waarborg niet terug gehad - zetel werd als 2 persoonsbed mee gerekend, niet erg aangenaam als het een weekend met koppels is.

Mr Doets
3.9 /5
Stayed 2 days 4 years ago

Vriendelijk ontvangst. Mooie en rustige omgeving. Accomodatie wat sober, maar dat wisten we vooraf. Prima prijs-kwaliteit.

Mrs Nijnuis
3.7 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Aankomst was niemand, accomodatie was goed en omgeving was super

Mr De Beer
2.6 /5
Stayed 4 days 4 years ago

Matige accommodatie. Prachtige- en rustige omgeving.

Mrs Bogaert
4.2 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Een prachtige en rustige omgeving.

Mr Van Den Hoven
4.2 /5
Stayed 3 days 5 years ago

Eenvoudige, nette huisjes op erg rustig park in mooie omgeving.

Mrs Van Oorschot
3.9 /5
Stayed 1 week 5 years ago

Hele mooie omgeving oase van rust.

Mr Goossens
4.2 /5
Stayed 1 week 5 years ago

Arrivée organisée. Cadre calme dans environnement boisé. Petite plaine de jeux pour jeunes enfants. Bon rapport qualité/prix. A recommandé aux familles avec jeunes enfants

Mr Meliksetian
3.6 /5
Stayed 3 days 5 years ago

Natuurrijke omgeving, mooie woningen, genoeg privacy, voorzien van alle basisbehoeften, binnen erg vochtig, communicatief onvaardige receptioniste.

Mrs Smulders
3.9 /5
Stayed 1 week 2 days 5 years ago

Leuk huis in het bos. Goed bereikbaar en prettige ontvangst bij de receptie.

Mr Scheper
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

Prima verblijf als je van wandelen houdt. Maar als je luxe en vertier zoekt, ben je hier niet op de goede plaats

Mr Borile
... /5
Stayed 2 days 5 years ago

Cadre charmant cependant tout l'intérieur du chalet n'était qu'humidité. Une pellicule d'eau etait omniprésente sur le sol des chambres ainsi que dans la pièce de vie. Impossible de faire sécher les essuies de bains et de vivre dans des conditions d'humidité extreme.

Mr Van De Velde
... /5
Stayed 2 days 5 years ago

Toffe vakantie met een vriendin gehad. Het weer was minder (veel regen) maar door de openslaande deuren toch kunnen bbq'en. Het huisje was van alles voorzien. Basic en knus. Wel veel vocht, bed en beddengoed voelde klam aan 's avonds. Uitzicht vanuit de douche was fantastisch (keek uit op de natuur). De receptie was vriendelijk en behulpzaam

Mrs Kusse
2.7 /5
Stayed 3 days 5 years ago

Vochtig, smoezelig en slechte bedden. Sanitair verouderd, net als alle interieur.

Mr Adams
... /5
Stayed 4 days 5 years ago

Het was een leuk huisje waar alles aanwezig was dat nodig was. Het huisje lag mooi in een bos. Het was een zeer geslaagd verblijf, mede dankzij het schitterende weer. Zeker een aanrader voor, zoals wij, een jonge groep maten een weekendje weg.

Mrs Lobelle
... /5
Stayed 3 days 5 years ago

Basic maar verzorgd. Mooie omgeving. Speeltuintje is in goede staat, vrij recent met oa schommel, trampoline en glijbaan. Dieren zijn beperkt tot wat geiten en ezels. Huisjes zijn ideaal voor zomer en voorjaar als de temperatuur wat hoger ligt. Kan me voorstellen dat het in de winter niet warm genoeg is binnen, de voordeur komt ook rechtstreeks in de woonkamer uit dus het koelt enorm rap af als je de deur opent. Hou ook rekening met hoge elektriciteitsfactuur. Voor ons 20 euro in de paasvakantie voor 3 dagen, 6-tal uren per dag enkel de woonkamer te verwarmen.

Mr Vandenplas
... /5
Stayed 4 days 5 years ago

Het bed was kapot in het eerste huis. Ze hebben ons dus een ander huis gegeven. in het tweede huis was het ijskoud toen we aankwamen en het dak lekte als het regende. Het water van het bad was vuil (oranje met stukjes aarde) dus konden we geen bad geven aan onze baby we hebben een klacht doorgegeven aan de receptie maar ze zijn niet komen helpen. We zijn uiteindelijk 1 dag vroeger vertrokken we vroegen een vergoeding toen we vertrokken maar de dame aan de receptie zei dat ze daarover geen recht had. we waren echt ontgoocheld van het huis en vooral van het onthaal (geen hulp gehad).

Mr Lingbeek
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

Prachtige omgeving voor mensen die van rust houden er is namelijk niets te doen

Family Capozza
... /5
Stayed 4 days 5 years ago

Le lieu est magnifique , très calme et possibilité de faire de longues et agréables balades pour les amoureux de la nature !

Mrs Neskens
... /5
Stayed 3 days 5 years ago

Prima ontvangen. Gratis upgrade gekregen. Behulpzame receptioniste. Speeltuigen nogal afgeleefd. Prima uitgeruste chalet.

Mr Voermans
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

Een eenvoudige redelijk schone blokhut. Heerlijk rustig en midden in de bossen. Ruime eigen plek en vriendelijke medewerkers van het park.

Mrs Le Beck
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

Super gelet op prijs/kwaliteit.

Mrs Reiman
... /5
Stayed 3 weeks 6 years ago

Sober onderkomen maar precies goed voor ons. Heerlijk gewandeld met de hond. Prima geholpen door receptie aldaar.

Mr Kattevilder
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

Dit huisje gehuurd voor een week. Let wel op er zijn ook huisjes die ouder zijn als op de foto. Wij hadden een ouder huisje, prima, niets mis mee. Alles aanwezig maar geen luxe verwachten. Wel de inventaris controleren! Wat kleine mankementen als los hangende badkamerlamp tot loslatende keukenkastdeur-greepjes. Huisje gebruikt als uitvalbasis voor dagjes uit. Erg gehorig als je een tweekapper hebt. Wel een hertje zien oversteken.

Mrs Dragstra
... /5
Stayed 1 week 3 days 6 years ago

Het huisje staat midden in het bos. Wij hadden een huisje waar vrijwel geen zon op stond. Hierdoor was het huisje erg vochtig en koud. Het bed en onze kleren waren erg klam. Verder is het een erg leuk huisje. Wat ons betreft geschikt voor maximaal 4 personen. In de directe omgeving is vrij weinig. Wel kan je er fantastisch wandelen. De routes zijn super goed aangegeven en je kan soms uren lopen en niemand tegenkomen. Om plaatsen te bezichtigen moet je wel altijd een eindje rijden. Wat dat betreft is er vrij weinig in de directe omgeving. Wij gingen voor het wandelen en de rust. Dat is (ondanks de regen) prima gelukt. Ik zou er niet zo snel nog een keer naar toe gaan, omdat we alles in de omgeving wel gezien hebben. Volgende keer een andere Belvilla in een andere omgeving.

Mr Wijnands
... /5
Stayed 2 weeks 6 years ago

Twee weken in huisje gezeten huisje was voor 6 pers beetje te krap naar mijn mening maar ondanks mooie weer geen last van gehad.maar ligging huisje is meer toch voor liefhebbers voor rust wandeling op park zelf weinig te doen voor iets leuks stadje of activiteiten moet je toch aardig stukjes rijden

Mr Melis
... /5
Stayed 4 days 6 years ago

Wij (5 vrienden) hoopten op een rustige wandelvakantie met enkele pintjes in de avond. Het extreme warme weer (hittegolf) verhinderde onze wandelplannen. Gelukkig was het vakantiehuisje goed afgeschermd door de bomen. Dit maakte het 's avonds (en 's nachts) zeer aangenaam om een pintje te drinken aan de chalet. Weinig gewandeld, veel gedronken!

Mr Vandecasteele
... /5
Stayed 3 days 6 years ago

Bescheiden chalet in de bossen (bij het onze konden we nergens genieten van de zon). Ideaal voor wie er de hele dag wil op uit trekken in de prachtige omgeving (al wandelend of fietsend) en het chaletje enkel gebruikt om te overnachten. Geen aanrader voor gezinnen met kinderen die voornamelijk ter plaatse willen blijven.

Mr Van T Veer
... /5
Stayed 3 days 6 years ago

Heerlijk relaxed weekend gehad op dit park. Het is een kleinschalig park met vrijstaande huisjes midden in het bos. Je zit dus midden in de natuur en op rijafstand liggen tal van leuke stadjes en dorpjes. Aanrader is een bezoek aan Charleville in het noorden van Frankrijk. Ook Nismes is een heel leuk plaatsje. Het huisje zelf is basic, maar prima voor de prijs. Pluspunt is de barbecue bij het huisje.

Mr Van Barneveld
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

Drie gezinnen in drie huisjes die op verzoek dicht bij elkaar liggen. Perfecte oplossing. De huisjes zijn voor 6 personen, dat kan wel maar dan moeten er wel twee op de slaapbank in de kamer/ keuken. Voor 4 personen zijn de huisjes ideaal. Prachtige bosrijke omgeving, zeer rustig gelegen. Bij de boswandelingen kom je echt niemand tegen.

Mr Drooghmans
... /5
Stayed 3 days 6 years ago

Het was een prachtige, rustgevende locatie volop in de natuur. De chalets zijn goed verspreid over het domein. Alles is aanwezig en het is netjes. Zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen!

Mrs Monte
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

er i behoorlijk veel te doen in de streek,dicht bij de franse grens. bakker in het dorpje iets verder ook een kruidenierswinkel,de mensen waren heel vriendelijk.ook in het dorpje er voor zijn de mensen heel hulpvaardig en vriendelijk. op het domein van de vakantie huisjes zelf is een mini boerderij met 2 geitjes en een ezeltje en er is een zoekwandeling voor de kindje uitgedokterd wel leuk om te doen. kwa de huisjes zelf. klein, en vochtig je ruikt de muffe geur nog in je kledij als je reeds terug thuis bent .opknapping van de huisjes is wel wenselijk .ook ons picniktafel stond los en zag groen van het mos. het personeel is er wel heel vriendelijk en behulpzaam. ook staan enkele huisjes te koop .misschien daarmee dat de opknapping niet meer gebeurt. maar onze vakantie was verder zeer naar wens we hebben veel gezien en gedan met de kindjes ook aan het onthaal vind je veel boekjes met kortingsbonnen in voor de activiteiten. enkel de kaft in het huisje zelf is niet meer up to date van 2013 dus deze zou aangepast moeten worden. het jammere is wel dat er geen apotheek in de buurt is we moesten 22 km rijden voor we een vonden mits onze dochter gevallen was in het bad en haar voetje geblesseerd had. dus met kindjes zeker verbandkoffer meenemen. verder geen klachten was puur genieten. zeker te doen voor echte buiten mensen die veel willen zien en niet veel in het huisje zijn.

Mr Van Der Vekens
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

wij zijn net terug van onze vakantie. een mooi propere chalet, het park was super mooi in het bos, ook in de omgeving veel mooi dingen te zien en te bezoeken. wel rekening houden dat met kerstvakantie vele attracties gesloten zijn. niet ver van het park een ski piste en voor grote inkopen rij je snel naar Fumay Frankrijk 7km daar is een grote carrefour winkel.

Mrs Avondts
... /5
Stayed 4 days 6 years ago

Vakantie was leuk net zoals vorige kerst Rustig park en een fijn bos om te wandelen Een klein dorpje op wandelafstand Spijtig was er geen sneeuw ....

Mr Beuse
... /5
Stayed 3 days 7 years ago

Uitstekende mannenhut voor een weekeindje weg. Lijkt mij met kouder weer minder geschikt voor gezinnetjes en dan zal de electriciteits rekening ook aardig oplopen,wel iets om rekening mee te houden. Voor de rest ruim opgezet park en vanaf het park zo het bos in te lopen met veel fauna. Veel te zien binnen uurtje auto rijden.

Mrs De Smedt
... /5
Stayed 3 days 7 years ago

Een rustige mooie omgeving, maar de chalets zijn klein en verouderd. Geen probleem bij mooi weer.. maar bij regenachtig weer is het interieur ook deprimerend.

Mrs Van Den Eynden
... /5
Stayed 1 week 7 years ago

het huis is veel kleiner dan wordt verwacht er staat voor 6 personen maar dit is slechts geschikt voor 4 personen aangezien men het zetel bed bijna onmogelijk kan gebruikt worden door een te kleine ruimte men kon ons bij de receptie zelden of nooit helpen als wij gingen vragen waar men kan vissen omdat dit op de site vermeld staat wisten zij niets idem over het paardrijden wel zijn ze heel vriendelijk maar weten zelf niets in de omgeving dit zijn hun eigen woorden

Mr Broere
... /5
Stayed 4 days 7 years ago

Wij zijn een midweek geweest en hebben het prima naar ons zin gehad. Minpuntje waren de bedden en de slaapbank in de kamer. Pluspuntje zeer uitgebreide keuken accessoires.

Mr Nijenhuis
... /5
Stayed 1 week 7 years ago

Donker vochtig huisje door alle bomen. Geen zon. Omgeving is prachtig, veel gewandeld en gefietst.

Mrs Van Gulden
... /5
Stayed 1 week 7 years ago

Wij gingen voor de rust een weekje weg. Dat is prima gelukt.

Mr Van Der Aa
... /5
Stayed 1 week 7 years ago

Een streek om u tegen te zeggen voor wandelaars,alle wandelwegen vertrekken bij de kerken van de dorpen en zijn fantastisch gemarkeerd,je moet al serieus verstrooid zijn wil je verkeerd lopen.

Mr Abernethy
... /5
Stayed 3 days 7 years ago

We needed a few days away from the city and we got it. Nested within the forest on top of a hill was our little brown chalet. We enjoyed the peace, however would have liked a bit of view from the chalet. Our view was our drive way, with a table and then about 15 meters further another chalet, when I was hoping to be nested in the forest, but have a bit of a view over the hills, or something other than another chalet. Other than that we enjoyed the service, the play area for the children and the walk into the quaint little village and the different trekking routes in the area. Just what we needed.

Mrs De Vriendt
... /5
Stayed 4 days 7 years ago

De vakantie was heel goed, heb gekregen waarvoor ik ging, rust, natuur, wandelen. Prachtige omgeving.. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mrs Janssen
... /5
Stayed 3 days 7 years ago

De huisjes zijn absoluut niet geschikt in de winter. Wij zijn het laatste weekend van het jaar geweest. Het huisje was koud, vochtig, het rook naar kattepis en in de avond lag er een plas water op de vloer vanwege de condens! Stoken met de elektrische kachel was duur en dit zijn dus extra kosten. Daarnaast leek alles (o.a. De Kartbaan, het zwembad en de grotten) in de omgeving dicht. Beetje treurig allemaal.

Mrs Vanneste
... /5
Stayed 3 days 7 years ago

Ons vakantiehuis was extreem wak. De vloer was zo nat dat het leek alsof hij net geschuurd was zonder daarna te dweilen. De matrassen waren zo vochtig dat ik ziek naar huis gegaan ben. Overal zag je zwart schimmel. Ik ben geen neuter maar dit was het ergst wat ik ooit gehuurd heb en neen ik ben geen stadsmens ging nog kamperen in november jongstleden. Een compensatie van uwentwege zou zeer welkom zijn. Herman Janssen, 0499/22 18 11 Herman@BreinenBranie.be, Marie Stevensstraat 27 9800 Deinze

Mrs Van Diest
... /5
Stayed 1 week 7 years ago

Sober maar prettig huisje op rustig kleinschalig park. Omgeving met vele wandel mogelijkheden in een zeer gevarieerd landschap. Vriendelijke ontvangst.

Mr Neuville
... /5
Stayed 3 days 8 years ago

Vakantie was leuk

Mr Massaer
... /5
Stayed 3 days 8 years ago

Eenvoudig ingerichte chalet in een prachtige bosomgeving. Een aanrader voor wandelaars en mountain-bikers. Heel rustige omgeving. Het idee te verblijven in een vakantiepark schrikte ons een beetje af, maar ook in het park zelf heerst enkel rust terwijl je kan genieten van het bos. .Lekkere restaurantjes in de buurt voor wie graag wildvlees eet. De chalets zelf zijn heel basic maar volstaan. We vroegen ons wel af of de elektrische verwarming in hartje winter voor voldoende warmte kan zorgen.

Mr Struyven
... /5
Stayed 3 days 8 years ago

De chalets waren lekker rustig gelegen, te midden van de bossen en met voldoende onderlinge afstand, waardoor de privacy gegarandeerd is. Verwacht geen luxe (de zitbank was niet al te best en het bed vrij hard), maar aan de andere kant waren wel alle noodzakelijke spullen voorzien en konden we prima voort met wat we hadden. De ontvangst aan de receptie was prima (toen men hoorde dat we Vlamingen waren, werd direct op Nederlands overgeschakeld), het huisje was proper,... Absoluut geen klachten. Van ons krijgen ze een 8/10.

Mr De Kokere
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

enkel dat ons aangerekend is voor een kinderstoel , die was er niet was en kinderbed ook niet mijn dochter die met haar man en de baby drie uur later aankwamen hebben we nog verwittigd zodanig dat ze het zelf meebrachten , er was geen afstandsbedienning bij de tv maar dat geeft ons niet gestoord . Voor de rest was het fijn . Het beste de kokere rony

Mrs Fokke
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

Chalet op zich was redelijk oké, de kamers zijn kleiner dan ze op foto blijken. Het was vrij proper, maar in de badkamer was het hout aan het raam aan het rotten en schimmel, de afscherming voor douche was niet geschikt want al het water liep op de grond. Alles was gesloten in de omgeving voor activiteiten, enige was op 130km afstand, veel te ver. Niet goed vermeld dat alle kosten van electriciteit water enz enz apart aangerekend worden. Ook betalen we 35 voor te kuisen, wat de mensen voor ons ook hadden moeten doen maar op de muren overal vlekken en geplette muggen en dergelijke dus was niet zo proper.

Mrs Rolande
... /5
Stayed 3 days 8 years ago

beaucoup trop humide dans les chalet

Mr Bitreyson
... /5
Stayed 2 weeks 8 years ago

Erg vies huisje, niet schoongemaakt, schimmel loopt over de deuren... Jammer, anders was t prima geweest op de muggen na. Omgeving is prachtig, in de Ardennen, kan natuurlijk niet anders. Leuke uitstapjes gemaakt.

Mr Bul
... /5
Stayed 4 days 8 years ago

Huisje was donker, koud en erg krap.buiten was het vele malen aangenamer. Van de kou en het weinige comfort zijn we eerder dan gepland vertrokken.

Mrs Sarrazin
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

très au calme,chalet en parfaite état,une chose qui est pas très confortable se sont les oreilets sinon rien a redire merci a vous

Mr Wouters
... /5
Stayed 4 days 8 years ago

de ideale plaats om te gaan wandelen

Mr Siskens
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Heerlijk rustig en alles in orde. Sober maar goed te doen als men niet te grote eisen stelt aan het verblijf.

Mr Pluquin
... /5
Stayed 2 weeks 8 years ago

Heel rustig gelegen en toch niet te ver van vele te ontdekken plaatsen zoals Dinant, Spoorwegmuseum, Bunker van Hitler, Kasteel van Freyr enz.....

Mr Pot
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Een weekje genoten van dit deel van de Ardennen. Als grote fans van de Ardennen hebben we het in provincie Namur en de Franse Ardennen prima naar onze zin gehad. Met zijn tweeën dit keer, en de hond was mee. Het huisje vonden we ondanks dat we maar met zijn tweeën waren vrij krap. De indeling van zithoek voor de deur, TV in moeilijke hoek, weinig ruimte langs/rond de eettafel, kleine aanrecht, allemaal niet zo geweldig. Het krijgt een voldoende, maar niet meer dan dat. De slaapkamers zijn erg klein. Het huisje ligt heerlijk in het bos, maar er is zoveel schaduw dat het zonder verwarming aan al gauw vochtig is in huis.

Mr Van Dorp Van Vliet
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Veel op stap geweest, tochtjes gemaakt Van de omgeving genoten. Lekker gegeten. Het huisje was schoon, geen vliegen of ander insecten. Maar huis was erg vochtig en muf en koud. Inrichting matig bedden hard. Stoelen en bank waren vochtig. Het rook als een muffe kelder.

Mr Lasalle
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

le chalet est trés confortable, très propre, tout es a notre disposition et c'est un endroit très calme, pas beaucoup de bruit, ceci est très bon pour les personnes qui veulent du calme.Une belle plaine de jeu pour les enfants assez bien entretenue et endroit très securisé pour les enfants. Par contre pour voir de magnifique chose faut avoir une voiture ou minimum un vélo

Mrs Van Dijk-Weijs
... /5
Stayed 2 weeks 8 years ago

Prijs/kwaliteit kwam goed overeen. Veel uitstapjes gemaakt,er was genoeg te doen in de omgeving. Wel blij dat we een auto mee hadden,want fietsen redelijk dichtbij huren kan niet ,en elke dag lopen daar houden we niet zo van. Het weer was fantastisch,bijna elke avond de bbq gebruikt en lang buiten gezeten 's avonds.

Mr Coppens
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Teleurstellend dat we echt totaal geen privacy hadden als we buiten zaten. Alles behalve kindvriendelijk in de omgeving van de chalet (geroeste nagels en glasscherven, enz... in de kiezelstenen) het terras was niet afgebakend en had toch een hoogteverschil van +/- 80cm wat gevaarlijk is voor kinderen!!! De chalet op zich was leuk maar krap voor 2 volwassenen en 3 kindjes (o.a. weinig plaats voor kinderbed) en het lag er bovenop erg vuil binnen (bv in de keuken lag nog een hoop koffiegruis en een chocotoff op de grond, overal waar je onder en naast kon kijken lagen er klodden stof. Jammer als je door het park loopt en je ziet er nieuwe chalets staan die leegstaan waar het terras wel afgebakend is EN met een net grasperkje vanvoor!

Mrs Huijsman
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Heerlijke omgeving. Huisje is prima wanneer je geen luxe verwacht, het huisje was goed schoongemaakt. Bij binnenkomst de inventaris gecontroleerd, er ontbrak het e.e.a. Ook de meterstand van de elektra was lager dan op het formulier stond. Heb dit doorgegeven aan de receptie. Werd niet moeilijk over gedaan. Ook een kapotte kurkentrekker werd zonder problemen omgeruild voor een nieuwe. Op het park is echt veel privacy, heerlijk. We zijn er een week geweest. Dan is er voldoende te doen in de omgeving. We hebben o.a. de markt bezocht in Philiphville, de citadel in Dinant, zijn gaan karten bij Des Fagnes. We zaten er tijdens de hittegolf. Vooral dan heerlijk zo tussen de bossen. We komen ongetwijfeld nog een keer terug!

Mrs Defrancq
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

in het algemeen was het een rust gevende vakantie jammer dat de receptie gesloten was wij hadden een lekke band en wisten niet waar wij terecht konden er stond in de folder alleen een depanage dienst

Mr Bamps
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Het was fijn om tussen de bomen het bos nog te zien. De omgeving nodigde uit tot wandelen, en dat stelde onze hond op prijs. Een ideale vakantie voor mensen met trouwe viervoeters.

Mr Van Den Hoven
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

Gewoon een prima huisje in een heerlijk rustige omgeving!

Mr Van Zwieten
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Dit is echt een plek om lekker tot rust te komen en om te genieten van de natuur c.q. de bosrijke omgeving. Ook dient het als prima uitvalsbasis voor diverse bezienswaardigheden (grotten van Han, grootste kasteel van Europa in Sedan, Hitler's bunker, etc. etc.) In het dorpje zelf is er niets, dus je bent wel aangewezen op de auto. Maar verder kun wel prima wandelen.

Mr Raadsheer
... /5
Stayed 4 days 8 years ago

Wij hebben een heerlijke week gehad in een prachtige omgeving...huisjes mogen wel opgeknapt worden. Tijdens vertrek hebben we ce controle meegemaakt, heel precies. Alleen de matrassen zijn minder met plastic erom maar deken onder het laken doet wonderen

Mrs Osipova
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

We hadden een zeer fijn weekend gehad met zeer schoon weertje! Alles viel supergoed mee buiten het binnenste van dit huis, die was vochtig! Alle lakens en kleren stonken als wij thuis waren. De matrassen waren ook vochtig wat onaangenaam was om te slapen. Wat ook niet fijn was is dat er geen nachtwinkels in de buurt waren, 's zondags is alles toe na 12 u.

Mr Goorden
... /5
Stayed 4 days 8 years ago

er mag een betere plattegrond ter beschikking zijn voor wandelingen in een cirkel van 10 km. Lekker rustig genieten van de natuur, veel zangvogels ! Mooi om te wandelen, alleen moeilijk te oriënteren zonder kaart. Mooi dat er standaard een BBq bij is. Tevens voor ons een must; "de hond er bij ", anders hadden wij niet geboekt.

Mr De Maesschalck
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

Omdat we de streek kenden, hebben we hier een chalet geboekt. De temperaturen lieten het niet toe om op een camping te gaan (januari). we hebben drie volle dagen kunnne fietsen doordat we vroeg hebben kunnen inchecken. 's Avonds zijn we in Couvin telkens gaan eten, aangezien dit een vrij grote stad in de buurt is.

Mr Jeuris
... /5
Stayed 3 days 8 years ago

het huisje was zeer vochtig van binnen, de ontvangst was niet zo vriendelijk

Mr De Doncker
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

De mevrouw aan de receptie was heel erg vriendelijk,de rust was heel aangenaam vertoeven.

Mrs Desmedt
... /5
Stayed 1 week 9 years ago

Wij waren daar buiten het hoogseizoen, jammer genoeg zaten wij in een huisje dat eigenlijk meer geschikt was voor een gezin met kinderen: midden in de speeltuin, tussen de ezels, zeer leuk als je kinderen hebt, minder leuk als je op zoek bent naar rust en natuurervaringen.

Mr Den Hengst
... /5
Stayed 3 days 11 years ago

Leuk huisje.

Mr Den Hengst
... /5
Stayed 3 days 11 years ago

Leuke kleine huisjes. Je hebt het gevoel middenin de natuur te zitten. Lekker rustig. Huisje was lange tijd niet gebruikt en rook wel muf.

Mrs Rademaker
... /5
Stayed 1 week 11 years ago

erg mooie omgeving erg rustig en toch genoeg te doen. neem zelf lekkere stoelen mee voor buiten er staan alleen 2 kuipstoeltjes en een pick-nick bank bij het huisje. zelf koken? neem een pan pan met antie aanbaklaag mee die hebben ze niet. verder keurig klein huisje in een oase van rust

Mrs Vanderwegen
... /5
Stayed 4 days 11 years ago

Rustig domein, maar onvoldoende comfort wanneer je met een babytje komt. Wel heel fijn voor gezinnen met kleuters, al moet je een huisje vragen zeer dicht bij de speeltuigen. Graag wat meer opbergruimte.

Mr Van Stigt
... /5
Stayed 1 week 11 years ago

We hebben in Village de Vacances Oignies een heerlijke vakantieweek beleefd. Een prettig huisje, lekker koel tussen de bomen, in een rustige, natuurrijke omgeving. Ideaal voor rustzoekers die voor hun vermaak niet van anderen afhankelijk zijn. In de omgeving en omliggende dorpjes is niettemin genoeg te doen. Couvin is een leuk dorp, de rivier die zich door de streek slingert kent mooie plekjes en in Virelle bevindt zich een aantrekkelijk natuurpark (Aquascope). Een aanrader voor jong en oud. Boodschappen halen? Even doorrijden naar Fumay (Frankrijk). Daar is een grote supermarkt gevestigd. Ook op zondag open! Door het park rijdt overigens een paar keer per week een auto met zelfgemaakte soep en ook de ijscoman komt regelmatig langs. Marcel van Stigt

Mrs Van Vroenhoven
... /5
Stayed 4 days 11 years ago

VESCHRIKKELIJK. Nooit meer naar deze locatie. Het huisje was ronduit smerig. Het huisje krioelt van de beestjes waar je (wil je fatsoenlijk kunnen slapen) eerst 2 uur mee bezig bent om deze te verwijderen. Je zit midden in de bossen dus beestjes kun je verwachten maar, dit was echt ronduit dramatisch. Toen we aankwamen stonden alle ramen tegen elkaar open. Nu weten we waarom... VOCHT. Alles stinkt er naar. De meubels waren oud, versleten en ronduit vies Om over de dekens nog maar te zwijgen. Ik was blij dat we ons eigen beddengoed mee hadden genomen. ook een serieuze tip; neem vooral badslippers mee want de grond is zo vies dat je deze echt nodig hebt! Ons advies: NIET BOEKEN

Mrs Van Dijken
... /5
Stayed 3 days 11 years ago

De ligging is prachtig, midden in de bossen. Bij warm weer, heb je heerlijk schaduw. Er is op en om het park niet veel te doen. Voor vertier moet je echt weg met de auto. Wenst u rust, dan zit je hier goed. 30-4-2010

Mr Van Der Horst
... /5
Stayed 1 week 12 years ago

september 2009 ondanks zeer negatieve reacties van verschillende vacantiegangers, hebben wij het zeer positief ervaren. de locatie was mooi. Het huisje was schoon.bakker op 7 kilometer ver was niet waar,In het dorpje zelf Oignies is een bakker, slager en een kleine kruidenier.De mensen zijn zeer gastvrij en hondvriendelijk. Kortom wij hebben er een zeer mooie vacantie gehad.

Mr Schraal
... /5
Stayed 1 week 13 years ago

Vochtig huis. Lekkage van het dak en niet erg schoon. Ligging mooi

Mrs Koetsenruijter - De Winter
... /5
Stayed 2 weeks 14 years ago

De omgeving was erg mooi. er waren mooie wandel routes. Je kwam er zeker tot rust.

Mr Everaars
... /5
Stayed 4 days 14 years ago

In het "Office du Tourisme" in Givet werden wij verrassend in het Nederlands aangesproken. De dame achter de balie is van origine Nederlands. Toch wel makkelijk om in je moedertaal te overleggen over mogelijke tripjes, interessante wandelingen en plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zij heeft ook de folders e.d. in het Nederlands vertaald. Het is zeker aan te raden om je bezoek aan deze streek te beginnen met een bezoekje aan het lieftallige stadje Givet en dan natuurlijk even de Office du Tourisme binnen te lopen voor verdere ideeën voor je verblijf.

Mr Bekker
... /5
Stayed 4 days 15 years ago

Het huisje en het park liggen prachtig in de Belgische Ardennen en zijn zeker een bezoek waart. Huisje is eenvoudig, maar als het goed is ben je toch niet veel binnen omdat de omgeving verkend moet worden! Om naar het park toe te rijden, moet je vooraf wel weten waar je precies naar toe moet, anders vind je het bijna niet... Als je het echter eenmaal weet is het weer zeer makkelijk te vinden.

Mr Kaspers
... /5
Stayed 1 week 15 years ago

de omgeving is prachtig,lekker rustig.het huisje voldeed prima aan de verwachtingen.We hadden alleeen wat pech met het weer maar we hebben ons wel weten te vermaken.

Family Van Ommen
... /5
Stayed 1 week 15 years ago

Het huisje was schoon, goede verwarming, netjes ingericht en de bedden redelijk. De rust op het park valt en staat met de aanwezige gasten. Indien een ieder rekening houdt met elkaar is dat voldoende garantie voor rust. De omgeving is een echte aanrader!! We hebben diverse tochten gemaakt, schitterend.

Family Van Breda
... /5
Stayed 2 days 15 years ago

De trip naar Viroinval zou volgens de routeplanner 3½ uur duren. Wij hebben er maar liefst 7 uur over gereden. Hoe dat kwam? Ik had te weinig gegevens in mijn TomTom gestopt, waardoor wij geheel ergens anders belanden. Zo zie je maar, "vertrouw nooit geheel op de electronica en pak er altijd de oude vertrouwde degelijke landkaart bij". Uiteindelijk zijn wij toch op de plaats van bestemming aangekomen. Het huisje was perfect, de omgeving heerlijk rustig. Precies wat wij nodig hadden. Wij hadden direct het bad vol laten lopen en een lekkere neut bij gepakt. Later hebben wij heerlijk gegeten in een restaurantje in de buurt waar overigens het bier nog lekkerder is. Wij zijn in ieder geval van plan om van de zomer terug te gaan, maar dan wel ietjes langer. Hartelijk bedankt en wellicht tot van de zomer. groetjes, Dennis en Bibi

Family Markestijn
... /5
Stayed 1 week 16 years ago

Het is een leuke omgeving en een mooi huisje. Bedankt voor de leuke vakantie de, volgende keer boeken we weer bij Belvilla. Bedankt voor de goede zorg!!!

Family Bikrat
... /5
Stayed 1 week 16 years ago

Endroit très sympa pour les amatteurs de nature chalet confortable, super pour les enfants nous avons hate de revenir !!

Family Munniksma
... /5
Stayed 1 week 16 years ago

Een geweldige accomodatie in een prachtige omgeving. De rust in de omgeving past bij de eenvoudige accomodatie, die overigens voldoende is voor een wat langer verblijf. Wil je de omgeving verkennen, dan hoef je maar enkele kilometers van het park af. De Franse grens ligt al op 7 kilometer afstand, maar ook de Belgische Ardennen omringen je aan alle kanten. Dat kun je niet beschrijven, die moet je ervaren - zien - maar vooral: DOEN! Even geen radio en TV, even geen haast, even er heerlijk tussenuit! Harry en Anna

Mrs Van Der Struik
... /5
Stayed 2 weeks 16 years ago

We hebben 2 weken doorgebracht in dit vakantiepark en dat is ons prima bevallen. De huisjes zijn eenvoudig maar schoon. Aangezien de huisjes alle in de schaduw van het omringende bos liggen, kan het 's avonds afkoelen. Er is echter voldoende verwarming aanwezig. De omgeving is erg stil en rustig en je kunt er prima vissen. De rivier Virion leent zich uitstekend voor vliegvissen. Een vergunning en lidmaatschapskaart van de plaatselijke visvereniging is wel een vereiste. Een boete voor vissen zonder deze documenten schijnt erg hoog te zijn. De natuur is prachtig en nodigt uit voor verkenning, lopend, fietsend, of met een kano. Voor natuurliefhebbers die geen al te hoge eisen stellen aan comfort is het een aanrader.

Mr Gauthier
... /5
Stayed 1 week 16 years ago

Un tres joli coin pour les amoureux de la nature calme et confort assures de tres belles balades pour les randonneurs preparez vos sacs à dos !

Mrs Kraan
... /5
Stayed 1 week 16 years ago

Mooie omgeving, goede ligging. Voor kleine kinderen is een leuk speeltuintje. Het huisje is sober en donker.

Mrs Van Den Berg
... /5
Stayed 1 week 16 years ago

Het was een heerlijke rustig omgeving prachtig in de bossen. Een gezellig huisje. Wat zeker en plus punt was dat je 2 video banden gratis kon huren per dag. Bij de receptie kon alles in het nederlands besproken worden ook zeer zeker een pluspunt.Wat hebben het nog getroffen met het weer wel af en toe buien. Een goede aanrader om daar helemaal tot rust te komen.

Mrs Dragstra
... /5
Stayed 1 week 16 years ago

Ook in de regen is de Ardennen een prachtige omgeving. Bij warm weer is het een verademing om "thuis" te komen in de koelte van de bossen. Handig om te weten is dat er een prachtig meer is (met strand) om te zwemmen (ook voor de hele kleintjes) op zo'n half uur rijden. Die info vind je niet in de folderbakjes. In het dorp vind je de wegwijzer naar Fumay (Frankrijk). In Fumay ga je richting Revin (kom je langs de Champignon, handig om boodschappen te doen). Je volgt de route naar Charleville-Meziers. Je komt dan langs het meer le Lac des Vieilles Forges. Er staat een heerlijke eettent bij. Je kunt er kano's en zeilboten huren. Charleville en Sedan zijn prachtige monumentale steden om in rond te dwalen en lekker te eten. Het fort in Sedan is indrukwekkend.

Mrs Elsenaar
... /5
Stayed 1 week 16 years ago

Wij hebben van 29-4 t/m 6-5 2005 in het huisje doorgebracht met 6 personen. Het is een eenvoudig huisje met een ligbad. Van hieruit hebben we van alles ondernomen. Via de touristische informatie kun je dit goed plannen. Er is daar volop nog meer informatie te verkrijgen. In de recreatieruimte is er een tafeltennistafel. Je kunt per dag gratis 2 videofilms bekijken. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Anette Elsenaar

Mrs Vandepoel
... /5
Stayed 2 days 16 years ago

Zeer fijn om een weekendje onder vrienden, zeer mooi omgeving, mooi huisje, het was een geweldig weekend.

Mr Cats
... /5
Stayed 3 days 16 years ago

Hoewel het huisje vrij eenvoudig was hebben wij een hele fijne pasen 2005 doorgebracht. Onze zoon van 10 was maar wat blij met het eieren zoeken die de beheerster had verstopt. Zij was overigens allervriendelijkst en zeer genegen het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. Tel hierbij op goed weer, een fantastische omgeving, een super MTB-tocht, dan kan het toch niet meer stuk. Het is niet de laatste keer dat wij hier komen! Marie en Jasper Verhoeven, Henne Cats.

Mr Craenmehr
... /5
Stayed 3 days 16 years ago

Ligging erg mooi in het bos en het sneeuwde heel erg. Veel wandelroutes in de omgeving, perfect voor mooi weerweken.

Mrs Bekaert
... /5
Stayed 4 days 17 years ago

Fantastische ligging en omgeving.

Mrs Nauwelaerts
... /5
Stayed 2 days 17 years ago

Uitstekend voor een weekendje onder vrienden. De omgeving is PRACHTIG, onmiddellijke wandelmogelijkheden.

Mr Zijdewind
... /5
Stayed 2 weeks 17 years ago

Het huisje ligt zeer mooi midden in de bossen. Vanaf deze plek waren er veel dingen om te ondernemen. Het was mogelijk om vanuit het dorp diverse mooie wandelingen van verschillende lengtes te maken. Het dorp was een kwartier lopen. Verder een heerlijke kanotocht gemaakt dicht in de buurt. De eigenaresse was zo aardig om het een en ander voor ons te regelen. Ook de grotten van Neptunis waren bijzonder om te bezoeken. Door het goede weer zijn wij ook naar een zeer mooi meer in Frankrijk geweest. Het Lac Vielless-Forges Richting Revin en Les Mazures. Zeer de moeite waard. 16-08-2004 Familie Zijdewind

Mr Schenzel
... /5
Stayed 1 week 17 years ago

Locatie qua rust en stilte perfect. Je slaapt er als een os en je rust echt uit. Prachtig bos en mooie omgeving. Verder moet je geen behoefte hebben aan luxe en faciliteiten op het park: die zijn er niet of nauwelijks. Opgroeiende pubers lopen het risico zich te vervelen. Een aanrader in de buurt is een rit met de stoomtrein van Mariembough-Treignes v.v. al of niet i.c.m. treinmuseum. Verder zijn in de buurt zgn. Ravel's (fietspaden) die dwars door het schitterende landschap lopen. Perfect voor een flinke fietstocht.

Mr Timmermann
... /5
Stayed 1 week 17 years ago

Sehr gepflegte anlage. Ansonsten alles prima.

Mrs Honere De Pratere
... /5
Stayed 1 week 17 years ago

Het was eenvoudig vakantiehuisje. Sanitair en keuken waren netjes wat voor ons heel belangrijk was. Rustige, mooie omgeving met veel wandelgelegenheden. Veilig voor de kinderen. Al met al een goede geslaagde vakantie!!! Katrien en Alain

Family Michiels
... /5
Stayed 4 days 17 years ago

We hebben een heel rustige vakantie achter de rug. De ligging was dan ook optimaal ! Er zijn veel prachtige wandelmogelijkheden. Ook onze twee zoontjes hebben vooral genoten van de rustige omgeving. Het huisje zelf was heel eenvoudig doch wel gerieflijk. Het is een aanrader voor een liefhebber van de natuur!

Family Pijnappels
... /5
Stayed 3 days 17 years ago

Leuke maar eenvoudige blokhut. De vrouw aan de receptie spreek behoorlijk Nederlands en doet alle moeite om het naar je zin te maken. Ondanks het slechte weer leuke dagen gehad.

Mrs Astol
... /5
Stayed 4 days 17 years ago

A Viroinval, le parc animalier, ce sont surtout des petites biquettes. Mes enfants les ont adoptées, et ont déployé des trésors d'imagination pour savoir ce qu'elles préféraient ; pommes ou fleurs? Seul petit problème : depuis notre retour, ils veulent que nous ayons (DANS la maison...) biquettes (une par enfant bien sûr) et puis chevaux!!! Catherine. Lille

Mr Van Dam
... /5
Stayed 3 days 17 years ago

Zeer eenvoudige bungalow met een zeer goede ligging voor natuurliefhebbers.

Mrs Servranckx
... /5
Stayed 2 days 18 years ago

Voor die prijs kun je echt niet meer verwachten, het huisje is goed onderhouden en je hebt er al het nodige bij de hand! De chalet is er gelegen in puur natuur en je hoort iets wat je zelden hoort: NIETS!!!

Mrs Beelen
... /5
Stayed 1 week 18 years ago

Wij hebben in ieder geval een hele leuke en gezellige vakantie gehad, hopelijk volgen er nog vele. het verblijf in orgiens was heel mooi, mede door het mooie weer en de prachtige omgeving.

Family Wakker
... /5
Stayed 2 weeks 18 years ago

Beschaduwde rust en spelende kinderen. Niet ruzieënd, maar gewoon, lekker spelend. De bakker in het dorp, met dat lekkere stokbrood, nog warm, dat je bij terugkomst, met heerlijke roomboter besmeert. 't Liefst met wat Camembert erop. Elke dag erop uit naar de bossen. Rijdend door het beboste, heuvelrijke landschap naar het meer in Frankrijk. Weer spelende kinderen, maar ook ouders. Spetterend water, klaterend gelach verdwijnt naar de verre andere oever onder een gouden zon. 's-Avonds een goed glas wijn. De spanning, opgebouwd in het jaar daarvoor lost binnen een paar dagen op, en je voelt je eigen lijf weer. Je krijgt je gedachten weer op een rij en je leeft heel dicht bij de natuur. Eigenlijk hoef je niets anders meer.

Mr De Bruijn
... /5
Stayed 2 days 18 years ago

Mooi park met echt vrijstaande huisjes. Veel wandelroutes in de omgeving.

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.