Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Free cancellation upto 21 days
This property allows free cancellation
  • Free cancellation up to 21 days before arrival available
  • The offer is valid for bookings made till 31 October 2021
  • Valid for stays from 1st January 2021 to 31st December 2021

Amenities

Ground floor
Hallway
Large kitchen
Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge-freezer
Relaxation area
Shower, Sauna
On the 1st floor
Sitting room
TV
2x Sitting room
3x Bedroom
Double bed (160 x 200 cm), Bunk bed (90 x 200 cm)
Bedroom
Bunk bed, Bunk bed (90 x 200 cm)
Bedroom
Single loft bed (90 x 200 cm), Double bed (160 x 200 cm)
Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed (160 x 200 cm), Washbasin
Bedroom
2x Single bed (90 x 200 cm)
Bedroom
2x Single bed (90 x 200 cm), Bunk bed, Washbasin
Bedroom
Single bed (90 x 200 cm), Double bed (160 x 200 cm), Washbasin
2x Bathroom
Bath tub, Washbasin
3x Bathroom
Shower, Washbasin
Toilet
4x Toilet
Washbasin
Recreation room
Billiards
Recreation room
TV
General
Terrace
Garden
Garden furniture
BBQ
Parking
Play equipment
Billiards
2x Children's bed
2x High chair
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
General Supplies 300 m
Town Center 2 km
General Supplies
300 m
Town Center
2 km
House Rules

Ratings & reviews

4
Very Good
55 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Mr Cuypers
4 /5
Stayed 1 week 1 year ago

Deuxième séjour dans ce gîte avec un groupe d'une quinzaine d'enfants. Nous en gardions un bon souvenir et c'est encore le cas cette fois-ci.

Mr Clarysse
4 /5
Stayed 2 days 1 year ago

Vroeger aankomen dan voorzien was geen probleem, men was heel flexibel. De accommodatie is perfect voor grote groepen. Heel gezellig ook, met alle nodige voorzieningen. Nabijheid van een supermarkt was ideaal. Ook de omgeving was ideaal om te gaan wandelen, enz. Achteraf werd er toch redelijk wat verbruik aangerekend, maar dat konden we al lezen bij de reviews. Er werd ook nog eens voor gewaarschuwd bij het onthaal. Deze woning is zeker een aanrader, wij hebben ons met een grote groep heel hard geamuseerd, zowel volwassen als kinderen.

Mr Rousseau
3 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Mooie omgeving, praktisch met Delhaize aan overkant vd straat (ook open op zondag !)

Mrs Kneepkens
4 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Huisje was in orde. Fijne omgeving. Supermarkt vlakbij.

Mrs Haedens
3.9 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Mooi, groot en verzorgd huis. Handig is de Delhaize aan de overkant. Jammer van de iets drukkere weg naast het huis, maar verder mooi gelegen. Een wc op gelijkvloers was handig geweest. Het enige echt jammere was de energieafreking, die ons inziens veel te hoog was voor wat we verbruikt hebben.

Mrs Thierens
4.2 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Ontvangst was . Het was er wel heel koud binnen . Omgeving goed spijtig dat het niet was afgzet (tuin)

Mr Vandergoten
4.5 /5
Stayed 3 days 3 years ago

Zeer goede lokatie. Vriendelijke eigenaars. We waren er met 11 volwasenen en 12 kinderen. Meer dan plaats genoeg. Hebben bij vertrek de waarborg terug gekregen. Correcte afrekening.

Family Rampartap
2.6 /5
Stayed 3 days 3 years ago

Kussens zijn te hard. Stapelbedden kraken heel erg Vloer op de eerste etage kraakt ENORM! Er liggen gewoon houten platen die als een gek kraken. Er stond bij de beschrijving dat bedlinnen 10 euro kost en te huur is bij aankomst Bij aankomst zegt men dat ik niet aangegeven heb. Er stond nergens dat ik dit van te voren aan moest geven. Hier werd heel vreemd op gereageerd en mogelijk hadden ze deze niet op voorraad. De sleutelhouder spreekt geen woord andere taal dan Frans. Erg vervelend. Het huis is met lage kosten opgebouwd. Goedkope spullen gebruikt. Er is een kast waar onze motorjassen in hingen in elkaar gezakt. Huis was verder wel schoon!

Mr Kesselaers
3.7 /5
Stayed 3 days 4 years ago

net huis, veel ruimte, proxi Delhaize aan overkant is heel gemakkelijk. Toilet op gelijkvloers had een extra pluspunt geweest.

Mr Demeyere
... /5
Stayed 3 days 5 years ago

Een fijn, ruim, gerieflijk huis. Alles heel netjes. Meubels in uitstekende staat. Een minpunt er is een gezellige zithoek op het eerste verdiep. De enige waar de volledige groep samen kan zitten. Die is echter boven de slaapkamer van de gastheer gelegen. Die vroeg dan ook om vanaf 23.00u in de keuken te gaan zitten zodat zij geen hinder van het lawaai zouden hebben. In de keuken is het uiteraard heel wat minder gezellig zitten.

Mrs Adriaens
... /5
Stayed 2 days 5 years ago

Weekend gezellig met de familie, waarvan wij genoten hebben

Mrs Moortgat
... /5
Stayed 2 days 5 years ago

Alles was heel leuk, de ligging, de Delhaize vlak over de deur, het gebouw. Het enige minpuntje voor ons was mits we met zo veel kindjes waren, dat de tuin niet was afgesloten.

Mrs Pollefeyt
... /5
Stayed 2 days 5 years ago

Geschikte locatie voor grote groepen. Elke leeftijdsgroep (volwassen, pubers, kids) hadden elk hun eigen salon. Zeer mooie omgeving. Vriendelijk onthaal.

Mrs Gerda
... /5
Stayed 2 days 5 years ago

Met een groep collega's trokken we op weekend naar dit huis. Dit is een zeer gemengde groep, gezinnen met baby's en evengoed gezinnen met (bijna) tieners. Bij de kamerverdeling kwam dadelijk het grootste nadeel van dit huis naar boven ALLE kamers liggen rond de ontspanningsruimtes We hebben nog een poging gedaan om de gezinnen met kleine kinderen aan een zijde van het huis te leggen, maar dit is niet gelukt. Dus de avondactiviteiten hebben we dan maar in de keuken op het gelijkvloers laten doorgaan. Op zich geen probleem, dit is een mooie grote ruimte met voldoende tafels en stoelen en ook nog best gezellig. Maar zonde van het mooie salon op het eerste verdiep dat we nu niet gebruikt hebben. In de keuken was enorm veel materiaal aanwezig, kommen, potten, zelfs bbq-tangen,messen,... De pannen zijn wel aan vervanging toe, wij hebben maar twee pannen gevonden die nog een beetje stabiele bodem hadden. Mooie tuin. Het gras was bij ons nog wel niet afgereden, maar dit zal wel met het seizoen te maken hebben. De Delhaize aan de overkant was ook superhandig en je hebt er totaal geen hinder van in het huis.

Mr Wolters
... /5
Stayed 1 week 5 years ago

We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie en ruime huis. Genoeg plek voor onze groep van 31 mensen. Heel veel zithoekjes die we niet eens benut hebben. Ruime keuken, met genoeg voorzieningen. Kinderen hebben ook heerlijk in de tuin gespeeld. En vanuit het huis kon je prima wandelen en fietsen. Paar dingen vielen wel tegen. Bij aankomst bleek 1 (van 2) afwasmachines het niet te doen. Deze werd wel de volgende dag gerepareerd. Daarna heeft deze het precies 1 keer gedaan. Trapleuning zat los. Deze hebben we toch maar verwijderd voordat deze met een kind naar beneden zou vallen. We misten ook een stofzuiger. Of minstens een fatsoenlijke bezem. Met 31 mensen werd de keuken toch wel een bende. En dan is vegen van zo'n grote ruimte een behoorlijke klus. Huis is ook gehorig. Slaapkamers liggen direct aan de woonkamer, waardoor uitslapen er niet echt in zat. Maar de grootste tegenvaller was toch de borg. Deze kregen we niet terug. Integendeel, we moesten nog bijbetalen. Die gaat namelijk grotendeels op aan toeristenbelasting, schoonmaakkosten, gas, water en elektra. Altijd heel vervelend die verborgen kosten! Stop dit dan in de huurprijs!

Mrs Barrez
... /5
Stayed 2 days 5 years ago

L'endroit est parfait pour les grands groupes avec de tres grands espaces communs et de nombreux salons. La cuisine est très bien équipée avec double frigo, double lave-vaisselle. Nombreuses chambres suffisamment spacieuses. Pour groupes avec jeunes enfants possibilité de faire dormir les petits au calme sans déranger le reste du groupe. Plusieurs jeux et equipements pour enfants.

Mr De Paemeleere
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

Goed ingericht huis. Minpuntje de salons en speelkamer zijn op hetzelfde verdiep als de slaapkamers. Niet zo leuk voor kinderen die liggen te slapen. Voor de rest was alles aanwezig, nu ook WIFI.

Mr Goossens
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

Altijd leuk om jaarlijks bijeen te komen met de familie, te koken, te tafelen... Mooie wandeling gemaakt met de hele groep naar Ninglinspo. Durbuy ligt ook in de buurt, wel leuk in het weekend met goed weer, maar tijdens de week weinig te beleven. In het huis, geen toiletten beneden, iets te weinig keukenfaciliteiten, kleine diepvriezer en frigo's. Tip, in de welnessruimte beneden eventueel toilet voorzien en diepvrieskist. Plaats genoeg.

Mr Emke
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

We hebben het er goed naar ons zin gehad, wel jammer van inwonende buren i.v.m met muziek en privacy, het ontbreken van toiletten op de begane grond is een enorm gemis terwijl er in de ruimte voor de sauna en douche meer dan genoeg plaats voor is !! Zeker voor gezelschappen met kinderen naar de toilet zou erg vervelend zijn.

Mrs Van Winkelen
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

We hebben goede herinneringen aan de Safari monte sauvage in Aywaille En het wandelen in Sedoz bij watervalletjes van de Amblève.

Mrs Berrens
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

Wij hebben met onze vriendengroep heel erg genoten van deze weekendplaats. Het was zeer mooi weer waardoor we vooral in de grote tuin en van de barbeque genoten hebben!

Mrs Van Der Kruk
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

Super leuk weekend gehad alleen zijn er sommige matrassen/ bedden aan vervanging toe maar al met al prima!

Mr Verschaeve
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

De indeling was zeer praktische voor onze groep 7 gezinnen met kinderen. De kinderen konden zich boven uitleven, terwijl de volwassen vooral op de gelijksvloer actief waren. De leefruimte boven is heel ruim, de sauna, achter de inkom, is klein maar wel mooi ingericht en gezellig. Tegen volgend seizoen zou er WIFI beschikbaar zijn. Enkele nadelen een krakende vloer om de 1ste verdieping en geen toilet op de gelijksvloer.

Mr De Smet
... /5
Stayed 2 days 7 years ago

De vakantiewoning was ok maar scoorde net iets onder de verwachtingen. Interieur is aan een opfrisbeurt toe. De woning is goed gelegen om te wandelen, of om een bezoekje te brengen aan bijv. Durbuy, Hoei, etc.. In de onmiddellijke nabijheid van een Proxy Delhaize. Minpuntjes geen toiletten op het gelijkvloers geen koelkast op de eerste verdieping (terwijl het toch de bedoeling is om daar samen te zitten) sommige matrassen zijn echt aan vernieuwing toe Pluspunten goede ligging, voldoende ontspanningsmogelijkheden, vriendelijke eigenaar

Mrs Decat
... /5
Stayed 2 days 7 years ago

Wij hadden een leuk weekend met de familie in een heel mooi kader

Mr Smitsmans
... /5
Stayed 2 days 7 years ago

gezellige vakantie gehad leuke beheerder

Mrs Ooms
... /5
Stayed 1 week 7 years ago

Weeral een mooie vakantie achter de rug. Van het weer hadden we zeker geen klagen. Voor de 8ste keer gaan we in de herfstvakantie met een gezelschap van 6 gezinnen op vakantie naar de Ardennen. Ook dit jaar was het een geslaagde vakantie. De woning had zeker de nodige faciliteiten grote hal (handig met veel kinderen, maar een toilet zou wel handig zijn), grote keuken (goed uitgerust, maar de kookvuren zijn wel zeer traag), 2 grote zitplaatsen (alleen spijtig dat de slaapkamers errond zijn, want als er al kinderen gaan slapen zijn is de ruimte niet te gebruiken), de slaapkamers op zich waren groot genoeg, maar niet alle matrassen waren van even goede kwaliteit. De badkamers vonden we niet voldoen, klein en niet altijd even netjes (geen wc rolhouders bij toiletten, geen kledinghaken in doucheruimtes). Een sauna voor 2 voor een huis van deze grootte vonden wij te klein. De huiseigenaar was zeer aardig. De omgeving was goed om te wandelen. En de Delhaize aan de overkant van de straat is echt wel een luxe.

Mr Vechter
... /5
Stayed 3 days 8 years ago

Het weer was dat weekend zeer goed, hebben BBQ buiten gedaan, daar wij met 29 pers. waren waarvan 12 kleinkinderen hebben wij ons bezig gehouden met optredens die ieder voor zich had ingestudeerd, alles was dus piekfijn in orde, ook het huis is zeer goed in orde ,het is alleen niet toegankelijk voor minder mobiele personen geen wc beneden , dus altijd trappen doen voor naar de wc voor de rest alles in orde

Mr Arnauw
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

Reusachtige ruimten, huis in twee delen als je't volledig afhuurt, jammer genoeg konden we niet alle lawaaimakers in één kant steken. Een nadeel is ook dat de salons net naast de slaapkamers liggen, wat maakt dat je 's avonds gewoon aan tafel zit ipv in een zetel.

Mr Schillemans
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Heel veel ruimte voorzien, vooral voor de kinderen veel speelruimte . Een winkel vlakbij voor inkopen te doen .

Mrs De Smedt
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

Zeer mooi verblijf, ruim, met meerdere zithoeken. Het was heel netjes. Goed geisoleerde benedenverdieping zodat de kindjes boven rustig konden slapen. Ruime slaapkamers. Alle zithoeken zijn wel boven. Vanaf dit punt kan je heel veel mooie plekjes ontdekken. We waren met 3 generaties , een leuke tuin waar ook kon gevoetbald worden en gespeeld. Een grote hal waar de modderschoenen konden uitgedaan worden zodat de rest proper blijft. Spijtig dat er geen toilet is op de benedenverdieping, de kleintjes konden niet alleen de trap opgaan, er moest altijd een volwassen mee gaan. We hebben het hele weekend genoten. ook al kregen we af en toe een flinke regenbui.

Mrs Roosbeek
... /5
Stayed 2 days 9 years ago

Heel leuk huis, veel ruimte, mooie tuin. Uitstekend om met kinderen te verblijven. Mooie leefruimte.

Mr Van Den Berg
... /5
Stayed 3 days 9 years ago

prima huis voor grote groepen,grote speelweide bij slecht weer is het ook een prima verblijf

Mr Bernard
... /5
Stayed 2 days 10 years ago

Nous avons passé un excellent week-end entre amis. La grande table et l'espace dans la cuisine sont un must. Le temps était magnifique pour un week-end de mi-octobre et nous avons pu manger le midi sur la terrasse, au soleil, à l'abri du vent.

Mr De Wever
... /5
Stayed 4 days 10 years ago

Vriendelijke opzichter. JAmmer dat ie alleen heel snel Frans spreekt. Zijn vrouw gelukkig niet:)

Mr Vermeulen
... /5
Stayed 1 week 10 years ago

ruime vakantiewoning, prima keuken, alleen wel het hoognodige materiaal voor handen, eetzaal heel ruim en best wel gezellig. een wc op het gelijkvloers zou makkelijker zijn geweest, daar er genog ruimte voorzien is en die ruimte is eigenlijk onbenut. slaapkamers: sommige van iets mindere kwaliteit, doorgezakte lattenbodems, doorgezakt matrassen, echt wel aan vervanging toe. ideaal voor een familieweekend, 24 volwassenen en een baby, ideale uitvalsbasis voor uitsapjes, naar vb Luik, Durbuy.

Family Verbeeck-Huysmans
... /5
Stayed 3 days 10 years ago

We hadden een heerlijk rustig verblijf !

Mrs Elschott-Vahsen
... /5
Stayed 2 days 11 years ago

Ons verblijf in het vakantiehuis Aux Quatre Vents is goed bevallen. het was geschikt voor ons familie weekend met 29 personen waarvan de oudste 80 jaar en de jongste 6 weken was. jammer genoeg was er geen toilet op de beneden verdieping waar we nogal veel activiteiten hebben georganiseerd. van de verkeerswegen die rondom het huis waren hebben we weinig last gehad.

Mrs Wingen
... /5
Stayed 3 days 11 years ago

"Aux Quatre Vents" is een mooi huis voor een grote groep. Wij waren er met 20 personen in de leeftijd van 6 to 84 jaar. Enig nadeel is dat er geen toilet op de begane grond bij de keuken is. En aan een kant loopt een weg waar erg hard gereden wordt. Maar verder waren we erg tevreden en hebben een gezellig familieweekend gehad. Verblijf in het huis is geschikt voor alle jaargetijden. Zeker de moeite waard. Prijs/ kwaliteitvergelijking klopt helemaal. Anja Wingen, 5 juli 2010

Mrs Boonen
... /5
Stayed 4 days 11 years ago

We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in deze ruime woning. Heel geschikt voor grote groepen waarvoor privacy toch nog belangrijk is, zeker wanneer het weer wat minder is.

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.