Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Free Cancellation 2021
This property allows Free Cancellation
  • Valid for stays in any country until 31 May 2022
  • Book before 30 November 2021
  • Guests can cancel free of charge for up to 43 days before the arrival date.

Amenities

Ground floor
Hallway
Living room
TV, DVD player, Radio, CD player, Stereo unit
Sitting room
TV, DVD player
Sitting room (10 persons)
Fireplace
Dining room
Dining table (18 persons)
Open kitchen
Electric kettle, Cooker (ceramic), Coffee machine (filter), Oven (grill-oven), Microwave, Dishwasher, Fridge, 2x High chair
Toilet
On the 1st floor
4x Bedroom
2x Single bed
Bedroom
Double bed
Bathroom
Bath tub, 2x Shower, Washbasin
Bathroom
Shower, Washbasin
2x Toilet
Basement
Bedroom
2x Single bed
Bedroom
2x Bunk bed
Bathroom
2x Shower, Washbasin
Toilet
Washing room
Tumble dryer, Washing machine
Playroom
Table football, Billiards
Playroom
Game computer
Terrace (roofed, 50 m2)
Table tennis table
General
Sauna
Tumble dryer
Washing machine
Heating (central)
Terrace (40 m2)
Garden furniture
BBQ
Parking
Parasol
Boules court
Play equipment
2x Children's bed
2x High chair
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Forest 200 m
Other (Winkels) 2 km
Town Center 2 km
Forest
200 m
Other (Winkels)
2 km
Town Center
2 km
General Supplies (Supermarkt)
5 km
Restaurants
5 km
Cross Country (Vecmont)
9.5 km
Other (Hotton)
11 km
Cross Country (Samrée)
14 km
Ski Lift (Baraque de Fraiture)
23 km
House Rules

Ratings & reviews

4
Very Good
151 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Mr Degraeve
4 /5
Stayed 2 days 1 week ago

Het huis is goed in orde (niet nieuw maar wel proper) en er zijn veel ontspanningsmogelijkheden aanwezig. De 2 kamers op niv -1 zijn wel erg vochtig maar wij waren maar met 7 personen dus voldoende kamers op niv +1. Het houten terras zou wel eens onder handen mogen worden genomen: erg glad bij nat weer en enkele rotte planken. Anders dan bij de meeste vakantiehuizen wordt er voor de energiekosten niet met een forfait gewerkt maar op werkelijk verbruik. De afrekening gebeurt eerlijk maar ik vind het toch aangenaam als alle kosten op voorhand gekend zijn…

Mr Latten
4.2 /5
Stayed 4 days 1 month ago

We hebben met 3 gezinnen van in totaal 12 personen met een hond hier een prima mid-week doorgebracht. De eerdere recensie waren in eerste instantie best wel spannend maar bleken uiteindelijk allemaal best mee te vallen. De jacuzzi die aanwezig was werkte inderdaad niet maar dat is in de prijs meegenomen. Daarvoor in de plaats is er een prima sauna. Ook werd er veel gesproken over de geur op de onderste verdiepeing maar dat is verklaarbaar als er langetijd niemand gebruik maakt van de 3 douches die daar aanwezig zijn. Goede zaken waren de "technische hulp" Martin die gelukkig de moeite deed om engels te spreken en ons wegwijs maakte in alle zaken rondom het verblijf. Een prima keuken met genoeg spullen, zelfs een extra grote koelkast. Maar ook de grote eettafel met mooi uitzicht op de omgeving waar prima. Het mooi groot terras met uitzicht op de Ourthe en omgeving. De bedden waren prima en het sannitair in orde. Het is een vrijstaande woning aan een doorgaande weg maar daardoor is de afstand tot La Roche en andere wandelplekken makkelijk. Op de benedenverdieping een simpel biljart waar de kinderen zich prima hebben vermaakt. Aandachtspunten waren er natuurlijk ook: * niet alle toiletdeuren zijn afsluitbaar * vanaf het huis gaan wandelen is niet aan te raden omdat er geen wandelpaden zijn * kleine tv/dvd op speelkamer werkte niet en ook het voetbalspel is niet helemaal meer compleet. Overall hebben we een verrassend goed verblijf gehad voor een mooie prijs

Family Lemmens
3.8 /5
Stayed 1 week 1 month ago

We hebben met 8 volwassenen 2 baby’s, een peuter en een kleuter een fijne week in oktober doorgemaakt in dit ruime huis. Op de benedenverdieping hing helaas na een dag een slechte geur. Als recreatieruimte voldeed die verdieping wel. 4 stoelen van de eettafel zijn aan vervanging toe. Voor de niet werkende jacuzzi heeft Belvilla een compensatie gegeven. De bovenverdieping is goed. Ruime slaapkamers en nette badkamers. Als de geur in de kelder zou worden opgelost zou ik zeker overwegen eens naar dit huis terug te keren.

Mrs Christiaens
3.2 /5
Stayed 2 days 1 month ago

De benedenverdieping is niet geschikt voor overnachting. Er hangt een slechte geur en de verluchting is beneden alle peil. Als recreatieruimte kan dit nog verder gebruikt worden maar niet meer als extra kamers. We waren met 15 volwassen personen. Qua comfortabel zitruimte (zetels) is er een tekort. De stoelen van de eettafel zijn aan vervanging toe. Meerdere stoelen zijn echt versleten en wankel. Zelfde probleem bij de stoelen buiten. Jammer ook van de jacuzzi al heeft Belvilla hier wel een compensatie voor gegeven. De bovenverdieping is in orde. Ruime slaapkamers en goed uitgeruste badkamers. MIts de nodige opfriswerken en extra meubilair is dit een fijn vakantieverblijf voor een 10-tal personen.

Mr Snoeck
2.5 /5
Stayed 2 days 2 months ago

5 jaar geleden waren wij hier en hadden een heel leuk verblijf. Jammergenoeg kan ik dit niet opnieuw zeggen! Heel veel vocht aanwezig in de kamers beneden, bbq rooster defect, geen rookmelders aanwezig, maar 8 lepels aanwezig voor een huis van 15 personen, kraan aan lavabo zit los, de houten leuning aan het terras zit los,…. Wat de fantastische jacuzzi betreft, deze is al maanden stuk! Als je vraagt of deze toegankelijk is krijg je telkens een andere uitleg “mag niet door Corona, er is een lek, de vorige gebruikers waren niet voorzichtig daar niet toegankelijk,….). Jammer dat ik nu ook al de reacties lees van de vorige huurders en zij dit ook aankaarten. Ik vraag mij af of Belvilla iets doet met onze feedback?!? Er zijn gezinnen die een jaar of langer moeten sparen om een verblijf in dit huis te kunnen betalen, jammer dat jullie dit duren aanbieden. Huisjesmelkerij bestaat dus ook bij vakantiehuizen. Belvilla, hou uw naam waardig, het is gemakkelijk alles op de eigenaar af te schuiven.het is jullie taak de eigenaar aan te spreken wanneer er heel veel klachten komen. Voor ons is de vakantie niet goed bevallen, maar ik hoop dat jullie dit de volgende huurders niet aandoen.

Mrs Govaert
4 /5
Stayed 2 days 2 months ago

Ruime huisje, perfect voor een grote familie

Mrs Berg
2.8 /5
Stayed 2 days 2 months ago

Goede ligging, maar de beloofde jacuzzi mocht niet worden gebruikt wegens wangebruik door vorige huurders, terwijl de aanwezigheid daarvan toch de doorslag had gegeven om het huis te huren; in de slaapkamers en speelkamers op de kelderverdieping hing een misselijk makende geur van schimmel; heel wat spullen waren ook versleten en uitgeleefd (doorgezakte stoel, ontbrekend tablet bij spiegel in badkamer, grill van BBQ waar het handvat van loszat, kapot speelgoed....) en er waren ook weinig borden voor zoveel mensen.

Mrs Jacobs
3.4 /5
Stayed 4 days 6 months ago

De jacuzzi is blijkbaar al maanden stuk Het water van de douche werd niet warm De topbiljart was stuk Veel te weinig keukengerei voor het aantal personen.

Family Van De Meerssche
4.2 /5
Stayed 1 week 7 months ago

Het feit dat we voor de hele familie (11 personen) hadden gehuurd, en dat we onze groepdoor corona moesten splitsen in 3 gezinnen elk 2dagen maakte dat we voor ons vertrek een beetje 'afwachtend ' waren. Maar het mooie huis, de uitzichten, de wandelingen, de omgeving heeft ons allemaal deugd gedaan, en het gevoel gegeven even 'weg' te zijn, even vakantie. We kunnen ons allemaal inbeelden hoe fantastisch het zou geweest zijn als grote familie-uitstap. Misschien lukt het in de toekomszt wel!

Mr Van Weyenbergh
3.7 /5
Stayed 2 days 1 year ago

Best ok. Zoals werd verwacht.

Mr Versluis
3.7 /5
Stayed 1 week 1 year ago

Het is een mooi ruim huis, waar je met een grote groep prima kan vertoeven. De omgeving is ook mooi, winkels zijn er ook in de buurt te vinden. En voor sportieve activiteiten hoef je ook niet ver te rijden. Enige minpunten: -sommige pannen zijn nodig aan vervanging toe. - En de bedden en matrassen zijn ook versleten, de meeste matrassen waren ingezakt. Jammer daardoor niet lekker geslapen. - toilet en douche kunnen niet allemaal op slot.

Mrs Van De Weyer
3.2 /5
Stayed 1 week 1 year ago

Bij aankomst op vrijdag bleek de manager niet aanwezig te zijn. Hem telefonisch bereiken via het opgegeven nummer lukte eveneens niet. Na ruim 50 min wachten in een warme auto kwam iemand de sleutel brengen. Het huis was netjes, maar van de opgesomde faciliteiten die een meerwaarde geven aan de woning was de trampoline in de tuin onvindbaar en bleek het bubbelbad voor het derde jaar onbruikbaar, de palletjes van de pingpongtafel waren stuk.... Op zondag stelden we vast dat er een wespennest zat onder het dak. Nadat de brandweer haar werk gedaan had, dacht een groot aantal wespen te ontsnappen via een kleine opening via een plint in één van de kamers. Een zeer gevaarlijke toestand waardoor de kamer voorlopig niet meer kon gebruikt worden. Maandag bleken niet alle wespen dood en kwam de brandweer een tweede maal. De eigenaar werd door ons op de hoogte gebracht van onbruikbaarheid van een kamer. Hij beloofde ons dat hij een poetsdame in dag 3 zou sturen. Helaas hebben we niemand gezien. Tot aan ons vertrek bleef de kamer onbruikbaar!!!!!! De vakantieweek in de Ardennen zou ons tot rust brengen. Helaas werd ons dit ook niet echt gegund. Maandag 'dag 4' kwam men het gras maaien, donderdag 'dag 6' deed de bosmaaier voor twee uren zijn intrede; het terrein achter de tuin had een dringende snoeibeurt nodig en vrijdag om stipt 08.00 werden we getrakteerd op het omhakken en verwerken van twee bomen in de aanpalende tuin van dezelfde eigenaar. Nog voor we het huisje verlaten hadden, deed de poetsploeg ongevraagd haar intrede. We werden als het ware buitengeveegd. Ongehoord en bijzonder onbeleefd!

Family Mortelmans
4.5 /5
Stayed 4 days 1 year ago

Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het huisje was proper en zeker in orde. Spijtig dat het huisje aan een drukke baan is gelegen. Zeer grote tuin waar je langs de wei tot aan de Ourthe kon geraken.

Mr Wendelen
2.3 /5
Stayed 3 days 2 years ago

Ruim huis met basisvoorzieningen, hier en daar wat verouderd. Jacuzzi werkte niet naar behoren, al werden werkingskosten wel aangerekend. Omgeving prachtig. Na vertrek werden we valselijk beschuldigd van schade aan een zetel, waardoor het meer dan 2 maanden en heel veel mails geduurd heeft om onze borg terug te krijgen. Communicatie met eigenaar niet ok, Belvilla wel. Geen aanrader.

Mr Jacobs
4.2 /5
Stayed 4 days 2 years ago

Zeer mooi huis, jacuzzi was wel lek, maar had je geen hinder van, filters werden om de 2 dagen vervangen. Sauna was ook goed. Voor de jonge Kinderen was er een aparte ruimte met allerlei speelgoed etc. Al met al een leuke vakantie

Mr Schrader
4 /5
Stayed 1 week 2 years ago

Prima huis, lekker ruim met voldoende stoelen. Keuken beschikt over 2 keramische kookplaten (genoeg pitten om eten te koken voor een grotere groep) en twee koelkasten met voldoende ruimte om het eten en de wijn in te bewaren. Het huis was precies als op de foto's, dus geen verrassingen bij aankomst. Verhuurder praat alleen Frans, maar gelukkig hadden wij in ons gezelschap iemand die dat prima kon regelen.

Mr Van Der Auwera
3.9 /5
Stayed 1 week 2 years ago

Mooie streek. Ruim huis. Jacuzzi lekte nog altijd. Was vorig jaar ook al

Mr Van Noordenburg
4 /5
Stayed 3 days 2 years ago

afhalen van de sleutel was onduidelijk, dit bleek achteraf een aantal huizen verder te zijn in de winkel met groot tuingereedschap en maaimachines. Eigenaar van het vakantiehuis. Google vertaal is handig voor converatie

Mr Baake
4 /5
Stayed 1 week 2 years ago

prachtige omgeving, lekker ruim huis

Mr Van Den Assem
4.5 /5
Stayed 4 days 2 years ago

Mooi groot huis. We waren met 4 gezinnen, 4 kinderen en 2 volwassenen. Voldoende ruimte, grote tuin met voldoende speelruimte voor de kinderen en plek voor de ouders om te ontspannen.

Mr De Waal
4.6 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Geweldig huis op een mooie lokatie

Mrs Boeykens
3.3 /5
Stayed 4 days 2 years ago

Tipbiljart laken versleten, alsook te speelballen, geen origine grote. Playstation heel oude versie. Omgeving is zeker in orde, locatie centraal voor uitstapjes.

Mrs Dries
4.7 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Het huis voldeed aan alle verwachtingen. De omgeving leuk om te ontdekken. De aankomst verliep wat rommelig omdat de eigenaar wat op zich liet wachten. Hij was echter zeer vriendelijk. Ideaal voor een familiereünie, een fijne keuken, een heerlijke grote tafel! Jacuzzi was prima. Tip, beetje sfeerverlichting zou fijn zijn aan tafel. Neem zelf kaarsjes mee -)

Mr Robesyn
3.2 /5
Stayed 2 days 2 years ago

Omgeving is goed. Dicht bij veel activiteiten. Huis op zich is super. Mooie leefruimte. Mooi terras. Goeie keuken. Alles in het huis is echter goedkoop uitgevoerd. Bedden en matrassen zijn de goedkoopste bedden beschikbaar. Stoelen zijn wankel. Biljard is onbruikbaar. Speelgoed voor de kinderen is vuil en kapot. Alles is op zijn waals onderhouden. Sauna en jacuzzi zijn OK. 4 van de 6 jets in de jacuzzi werkte niet meer. Badkamers zijn goed. Na 6 weken nog geen waarbord teruggekregen. De eigenares had blijkbaar beslist om ons verantwoordelijk te stellen voor een scheur in de zetel. Nochtans hadden wij een korte plaatsbeschrijvende toer gedaan na ons vertrek en zei de eigenares dat alles in orde was. Wij zijn 100% zeker dat er geen scheur was in de zetel. Belvilla verzekerde ons een tussenkomst van de verzekering maar dat val af te wachten. Let ook goed op bij de eindafrekening van de nutsvoorzieningen. Mevrouw heeft de gewoonte om alles naar boven af te ronden en zo betaalden wij €9 te veel op een rekening van €100. Alles samengevat is het een OK vakantiehuis maar ontbreekt het aan kwaliteit, en afgewerkt met een nare nasmaak door het gedrag van de eigenares.

Mrs Koningen
3.7 /5
Stayed 1 week 2 years ago

De eigenaar spreek alleen maar de franse taal....communicatie verliep stroef. Huis is prachtig...zachte bedden...weinig bekers/mokken en drinkglazen Ligt aan een zeer drukke doorgaande weg...uitzicht vanaf balkon is prachtig

Mrs Orije
4.9 /5
Stayed 2 days 3 years ago

Heerlijk weekend. Rustige omgeving.

Mr Van Hove
4.3 /5
Stayed 2 days 3 years ago

Schitterend weekend, we hadden mooi weer, kinderen hebben zich niet verveeld, jacuzzi was leuk, geen opmerkingen, leuk uitzicht vanop het grote terras

Mr Van Der Auwera
3.9 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Mooie omgeving. Accommodatie was uitstekend behalve een lek in de jacuzzi waar alle dagen water moest bijgevoegd worden wel op mijn waterfactuur uiteraard

Mr Van Esch
3 /5
Stayed 3 days 3 years ago

Bij aankomst was er niemand om ons te voorzien van enige instructie. Omdat wij de Franse taal niet beheersen en de verhuurder enkel en alleen Frans spreekt, was er enige onduidelijkheid waar de sleutel lag. Tijdens de eerste nacht zijn we 6 keer uit onze slaap gehaald vanwege een zwaar irritante piep vanuit de meterkast. Omdat de piep af en toe stopte en na een half uur of uur weer begon was onze nachtrust verre van wenselijk. In de nacht een mail gestuurd met bovenstaande klacht, maar pas tegen het begin van de avond een reactie met excuses, maar zonder enige vorm van oplossing. Ik heb gebeld en via Google Translate kunnen duidelijk maken dat de verhuurder het probleem per direct moest komen oplossen. Hij heeft iets losgehaald in de meterkast waardoor de piep weg was. Op de veranda lagen glasscherven en een stoel was kapot. Zorg ervoor dat je de meterstanden zelf ook noteert aan het begin en aan het eind en de kosten berekend. Bij ons zat er een verschil in van 30 euro voor 3 dagen. Los daarvan is het huis verder wel prettig en heb je ruimte genoeg.

Mr Lécluse
3.7 /5
Stayed 3 days 3 years ago

aankomst goed. Omgeving zeer mooi

Mr Bosveld
2.2 /5
Stayed 3 days 3 years ago

Mooi huis alleen Jaccuzi lek (flink(, sauna werkt niet, tafelvoetbal met tape aan elkaar, PlayStation van 15 jaar oud, elektriciteit een ramp als je tegelijk iets wil gebruiken als de jaccuzi aanstaat. Frituurpan of gourmet is onmogelijk. Tegelijk douche beneden en boven gebruiken kan niet. Kortom een ramp. Perfecte service van Belvilla, restitutie van reis👍. Huiseigenaar geeft gewoon de huurders van alles de schuld.

Response By Homeowner

Merci pour vos commentaires et nous sommes désolés des inconvénients. Donc voici les mesures prises afin de satisfaire nos vacanciers de leur séjour. Electricité / Jacuzzi ◦ Equilibrage des phases du coffret divisionnaire principal. ◦ Raccordement d'une ligne séparée d'alimentation jacuzzi. ◦ Placement dâun disjoncteur pour jacuzzi. ◦ Mesure des ampérages et tests. • Le terrain de pétanque a été remis en état ainsi que le kicker dans la salle de jeux.

Mrs Festraerts
3.9 /5
Stayed 2 days 3 years ago

leuk, modern gezellig huis met mooi uitzicht.

Mr Schouppe
3 /5
Stayed 2 days 3 years ago

We betalen meer voor een jacuzzi en sauna maar bij aankomst blijkt dat jacuzzi niet op temperatuur is en dat je de sauna en jacuzzi niet op dezelfde moment kan gebruiken want anders zijn er problemen met de elektriciteit! De jacuzzi gaat ook maar tot 35 graden wat volgens de normen dus 3 a 4 graden te koud is. Hij was ook niet 100% proper en het licht werkt niet waardoor je in donker zit. Informatie die op de site staat is dus niet correct want voor de welness moet je in dit huisje niet zijn. De rest van het huis was wel in orde.

Mrs Tielemans
3.7 /5
Stayed 2 days 4 years ago

Onthaal is prima . informatie wordt duidelijk gegeven. de slaapkamers in de kelderverdieping hebben wel last van een geurtje er is wat opstijgend vocht. de woning was proper de leefruimte ideaal .

Mrs Nus
5 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Het was een prachtig huisje alles erop en eraan.we hebben een top weekend gehad met de hele familie.

Mr Prail
3.9 /5
Stayed 2 days 4 years ago

Nous avons été bien accueilli malgré notre avance de plusieurs heures. Le gîte était à la hauteur de notre espérance, seul petit souci, le jacuzzi et le sauna ne peuvent pas fonctionné en même temps sinon le disjoncteur général se déclenche. Mise à part cela, il y a aussi les frais supplémentaires qui sont fort cher, 101€ pour 2 jours à 14, c'est pas donné. Sinon tout était parfait.

Family Segher
4 /5
Stayed 4 days 4 years ago

Eerste indruk wauw maar bij gebruik schakelaars in de slaapkamers zaten verkeerd, vuilnisbakken liepen over ,jacuzzi werkte in het begin maar half na 1 dag volledig stuk .Te weinig verlichting in de living

Mr Sieron
5 /5
Stayed 1 week 4 years ago

De woning is zeer compleet.Fantastische streek,ideale ligging.Rustig gelegen,niet langs veel verkeer gelijk ik las vananderen.De jaccuzzi poolen enzo hadden wat sleet maar we hebben ons er toch rot mee geamuseerd.Eindafrekening was 220 euro maar we hebben de verwarming aangehad de hele week en de jaccuzzi ook op 40C.Wel eventueel wat chloorchock meenemen voor intensief gebruik.Heel tevreden dus!!

Mrs Heemskerk
3.5 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Het huis ligt in een prachtige omgeving, wel wat dicht aan de weg. De tuin is voor een deel privé maar het voetbalveld deel je met de twee naastgelegen huizen. De trampoline stond tijdens ons weekend in een andere tuin. De foto's zijn daarin misleidend. De afwerking in het huis laat te wensen over. Deuren klemmen en zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om boven en beneden tegelijkertijd met warm water te douchen en om op meerdere plekken elektriciteit te gebruiken. De conciërge gaf op het moment van vertrek helaas niet thuis. Hij had geen tijd om langs te komen. Met als gevolg dat er ons nu zaken ten laste worden gelegd die absoluut niet kloppen. Dat zorgt na een heerlijk en gezellig weekend wel voor een bittere nasmaak!

Mr Machiels
4.3 /5
Stayed 2 days 4 years ago

Wij hebben een tof weekend gehad. Goede ontvangst, zeer net huis. Voor herhaling vatbaar.

Mr De Haes
2.6 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Bij aankomst niemand aanwezig, telefoon weer niet opgenomen, het was 17u ipv 16u alvorens in te checken. Eerste mededeling, jacuzzi is stuk,onderdeel voor reparatie niet tijdig toegekomen, geen herstelling mogelijk. We zullen tegemoetkoming krijgen. Verder meterstanden opgenomen, waarborg betaald en uitgepakt. Bij nemen douche, water komt door plafond naar verdieping beneden. Eigenaar gebeld, deze douche niet meer gebruike ...

Mrs Kroon-Domburg
3.5 /5
Stayed 3 days 4 years ago

De accommodatie ligt heel mooi, alhoewel aan de voorkant een weg loopt waar behoorlijk wat verkeer langs komt. Dit geeft nogal wat geluidsoverlast als je het raam van je slaapkamer open hebt staan. De omgeving is prachtig! Mooie wandeling gemaakt.

Mr Van Der Woude
4 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Hebben het naar onze zin gehad in dit huis. Lekker terras en tuin. Prima slaapplekken. Goed keuken en fijne eettafel. Wel viel altijd de stroom uit wanneer de jacuzzi aan stond in combinatie met keuken-electra en/of de sauna.

Mr Govaerts
3.9 /5
Stayed 2 days 4 years ago

De ontvangst was eerder kort. Niet alles werd uitgelegd. Maar wel vriendelijk. Het huis is zeer mooi en verzorgd. Ook een prachtige omgeving die zich uitstekend leent voor fietstochten, wandelingen en culturele uitstappen.

Mrs Metzinger-Streit
2.9 /5
Stayed 2 days 4 years ago

Man könnte sehr viel aus dem Haus machen, wenn man wollte. Der erste Eindruck ist gut, bis man bemerkt, dass nur das nötigste an Klopapier, keine Küchenrolle oder sonstige Grundaustsattung der Küche vorhanden ist. Weder Salz und Pfeffer, noch Spülmaschinentabs ganz abgesehen von fehlender Handwaschseife auf den Toiletten. Ich hatte bei der Eigentümerin nachgefragt, was man an Bettwäsche mitbringen muss. Es hiess, es wäre Bettwäsche vorhanden, aber keine Spannbettlaken. Angekommen, war aber effektiv nichts vorhanden. Man muss quasi seinen kompletten Haushalt mitbringen und das dämpft die anfänglichen guten ersten Eindruck doch sehr.

Mr Meijer
3.5 /5
Stayed 2 days 4 years ago

-------------------------------

Mrs Van Hoof
4 /5
Stayed 2 days 5 years ago

De aankomst was goed. De sleutelhouder was snel ter plaatse en heeft uitvoerige uitleg gegeven over het huis. Er werd benadrukt dat de energiekosten hoog zijn en dat hout stoken beter is. Echter hout was niet meegeleverd met het huis waardoor stoken toch moest gebeuren. Voor het weekend hebben we 100 euro aan energie betaald. De stoppen zijn er gedurende het weekeinde meerdere malen uit gegaan vanwege het tegelijk thee zetten, wasmachine aan en bijvoorbeeld gebruik van Jacuzzi. Dat heeft de pret niet mogen drukken maar beperkt wel in het gebruik van alle mooie middelen die er zijn. Je dient altijd te kiezen om of de sauna te gebruiken of de jacuzzi. De tweede koelkast bleek niet te werken. Gelukkig was 1 koelkast voldoende voor ons gezelschap van 11 personen. Het huis was heel prettig om te verblijven en de kinderen hebben zich enorm goed vermaakt.

Family Maeckelberghe
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

Niet alle andere opmerkingen van andere klanten klopt met wat wij gezien hebben. Was veel positiever dan verwacht aan bepaalde werkpunten is duidelijk gewerkt.

Family Nijhuis
... /5
Stayed 6 days 6 years ago

aan het eind van ons verblijf werden we voor het feit geplaatst om de energie kosten contant te betalen dit was een verplichting, naar ik meen zouden die kosten van de borg worden ingehouden. gelukkig hadden we nog contant geld..tevens vonden we onze energie rekening zeer fors 211 euro voor een week...

Family Roefs
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

Ter plekke ontdekte we dat de afname van gas 8 euro per uur is. We wisten dat er kosten van waren echter heb ik nergens specificaties gevonden hiervan. Ik vind dit aan de hoge kant. graag duidelijk vermelden bij het huisje wat de kosten zijn. Is erg helpend bij het maken van keuzes en bespaart verra...

Family Jaquet
... /5
Stayed 2 days 6 years ago

We zijn vriendelijk ontvangen door Sebastian, de beheerder. In mijn bijzijn zijn de meterstanden opgenomen en ook bij vertrek is dat weer in mijn bijzijn gebeurd. We zijn ook daarna erg goed geholpen en bijgestaan door Sebastian toen dat nodig was.

Family Ouden
... /5
Stayed 2 days 7 years ago

Er was wel een jacuzzi - door de medewerkers van Ardennen XL werd gezegd van niet.

Family Bosmans
... /5
Stayed 2 days 7 years ago

Dit was al uit de beoordelingen te halen, maar er is wel duidelijk een stroom probleem aanwezig in het huis, te veel apparatuur te gelijk gebruiken is niet mogelijk in het verblijf, want dan klappen gelijk alle stoppen eruit wat dan ook regelmatig gebeurt, maar dat mocht de pret niet drukken van ons...

Family Mertens
... /5
Stayed 2 days 7 years ago

Huis was bij aankomst zeer netjes en voldeed zeker aan de verwachtingen.

Family De Loof
... /5
Stayed 3 days 7 years ago

Een leuke vakantie, ruime woning, grote tuin was ideaal voor de kinderen want het was goed weer.

Family Peterse
... /5
Stayed 2 days 7 years ago

Prachtig huis met heel veel vermaak in en om het huis en een mooi uitzicht. Ook in de omgeving van alles te doen (karten, kanoën, abseilen, klimmen, tokkelen etc etc). Problemen met de stroomvoorziening zijn blijkbaar blijvend. Aanrader voor groepen die een aantal dagen actief bezig willen zijn.

Family Kokkelmans
... /5
Stayed 3 days 8 years ago

Nogal vochting in de kelder waar 2 slaapkamers waren

Family Melcherts
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

De kwaliteit van de bedden laat te wensen over en ook de warmwater toevoer in de douches was niet altijd goed.

Family Baal
... /5
Stayed 6 days 8 years ago

Zijn een weekje in le saint thibaut geweest met 6 volwassenen en 6 kids in de leeftijd van 0 tot 6.Het huisje bied echt alles wat je nodig hebt om met een grote groep te verblijven alles is netjes onderhouden er waren wat kleine dingetjes defect,maar dit heb je altijd in vakantiehuizen waar iedereen...

Family Naessens
... /5
Stayed 6 days 8 years ago

Wij hebben genoten van het verblijf in deze woning. Het was een heel verzorgde en gezellige woning met voldoende ruimte voor iedereen. Er zijn genoeg mogelijkheden voor de kinderen en de jeugd om zich bezig te houden (jacuzzi, trampoline, sauna, speelplein). Er was echter 1 minpuntje: de vochtigheid...

Family Velde
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

Het huisje heeft een sauna en een jacuzzi. Deze 2 samen kunnen niet tegelijk gebruikt worden. Dat is wel jammer. Want het is een huisje voor 15 personen, lang niet iedereen kan tegelijk in de sauna of tegelijk in de jacuzzi, dus ga je het verdelen. Maar dan moet je dus op elkaar wachten, dat de mens...

Family Oosterhoff
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

Super weekend gehad. Een perfect huis met werkelijk alle gemakken van dien. Bijkomend voordeel was dat het gesneeuwd had en dus hebben de kids (en natuurlijk wij ook) ons uitstekend vermaakt. Komen zeker nog eens een keer terug.

Family Darimont
... /5
Stayed 2 days 8 years ago

zeer aan te raden!

Family D'Haveloose
... /5
Stayed 6 days 8 years ago

Op het einde van de reis kregen wij een eindafrekening van ongeveer €440 voorgeschoteld : wij vinden dit heel buitensporig : meer dan €200 verwarming terwijl de verwarming veelal toegedraaid was (door de zachte temperaturen)en de jacuzzi nauwelijks gebruikt werd.

Family Feyter
... /5
Stayed 6 days 8 years ago

Een prachtig huis met alle comfort. Eigenaar is zeer behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader en ééntje om naar terug te keren.

Family Vantomme
... /5
Stayed 2 days 9 years ago

Het vakantiehuis Le Saint Thibaut is goed gelegen en alles is zoals beschreven op de site. De slaapkamers van de kinderen (stapelbedden)bevinden zich in de kelderverdieping, en dat vind ik een minpunt, want als er 's nachts iets met één van de kinderen is, dan kan je het niet zo makkelijk horen to...

Family Koning-Leyenhorst
... /5
Stayed 6 days 9 years ago

Een minpuntje was dat er een propvolle vuilcontainer op het zijbalkon stond toe wij aankwamen (vrijdag). Wij konden er niets meer in kwijt en het ging ook stinken omdat het warm weer was (boven de 20 gr.). De container werd pas dinsdag geleegd, dus dat was niet fijn.Ook hebben wij een paar keer om e...

Family Thoen
... /5
Stayed 6 days 9 years ago

De beneden verdieping ( kelder) is heel erg vochtig. Het ruikt er erg muf en geen fijne plek om te slapen. Er is geen ventilatie systeem.

Family Laan
... /5
Stayed 4 days 9 years ago

Mooi huis, lekker ruim en van alle gemakken voorzien

Family Holt
... /5
Stayed 6 days 9 years ago

Het zou prettig zijn als er een infomap zou liggen met oa de instructie mbt alle elektrische apparaten en sauna en jacuzzi. En evt een infomap over winkels, bakker en bezienswaardigheden.

Family Hutink
... /5
Stayed 2 days 9 years ago

We hebben betaald voor een huisje met jacuzzi, toen we aankwamen bleek dat de monteur nog bezig was, omdat hij kapot was. Na ??n keer gebruiken, bleek dat hij nog steeds lek was. Het water liep er zo snel uit, dat hij niet meer te gebruiken was. We hebben geprobeerd contact op te nemen, maar dit is ...

Family De Canck
... /5
Stayed 2 days 9 years ago

De Jacuzzi werkte niet zoals het moest.Een nieuwe motor was besteld maar niet tijdig geleverd, dus jacuzzi was niet hersteld. Onze keuze voor dit huisje was onder andere geboekt voor de jacuzzi.

Family Last
... /5
Stayed 2 days 9 years ago

Het bubbelbad deed het niet. Dat was toch wel erg jammer, aangezien we het huisje daar juist op hadden uitgekozen.

Family Ménil
... /5
Stayed 6 days 9 years ago

Petit d?sagr?ment pour le compteur ?lectrique qui d?clenche souvent si branchement de plusieurs sources ?lectriques.

Family Valckenborgh
... /5
Stayed 2 days 10 years ago

Tip : er was geen mogelijkheid om iets op te kuisen als je bvb gemorst had op de grond. Er was enkel ??n bezem aanwezig. Zeker bij langere verblijven zou het handig zijn als er ook een emmer, aftrekker en dweil aanwezig was (zeker in de sauna en de douche vlak bij de sauna!)en ook bvb een stofzuige...

Family Keulemans
... /5
Stayed 2 days 10 years ago

Prima huis alleen de stroomvoorziening kan beter, veel vaak uit als we wilde koken.

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.