Wooden bungalow with a terrace, in a wooded area
HesseGermany Holiday home (Detached) Map
Good
31 reviews
7.4
Surrounded by nature
Near a forest
This bungalow is located in a quiet holiday park, near Rondhausen, 25 km from Bad-Hersfeld
Share
Save Saved

Highlights

Have queries? Here to help
Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Hallway
Kitchen
Living/diningroom
TV (satellite)
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
On the 1st floor
Bedroom
2x Single bed, Double loft bed
Bedroom
Double bed
General
Storage
Heating (gas)
Terrace (private)
Garden (private)
Garden furniture
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Forest
100 m
Public Swimming Pool
5 km
General Supplies
7 km
Public Transport
7 km
Tourist Information
7 km
Town Center
10 km
Lake
10 km
House Rules

Customer Ratings

Good
31 reviews
7.4
Recommended By Guests
Mr Schol
Stayed 2 weeks 1 year ago

Afgezien van het feit dat er iets niet goed was gegaan met de boeking, deze was nl geannulleerd door jullie. Men daar moeite gedaan om alsnog 'n huisje te bieden. Deze accomodatie was prima, alleen jammer dat er geen wifi was. De omgeving is heel rustig, agrarisch gebied en bos. Wat verder liggen genoeg leuke plaatjses en ook zijn er voldoende mogelijkheden tot uitstapjes

Mr Van Reenen
Stayed 2 weeks 2 years ago

Wij hebben dit park als achtergebleven ervaren. De informatie die de eigen site én alle andere sites die locaties op dit park aanbieden is onjuist en misleidend. De parksite geeft een prachtig zwembad weer, maar het is pas in Ronshausen te vinden. Mensen zoeken tevergeefs. Puur lokaas. Alleen is er een zwembadje zonder verlichting. De zes-persoons huisjes dragen deze aanduiding onterecht. Voor vier personen is het groot zat. De parkverlichting is erg matig, afvalbakken alléén bij de receptie en een behoorlijk duur restaurant. De receptie mag, inclusief personeel, wel eens wat verfrissing ondergaan. Maar het zwaarst wegend element is toch wel de isolatie waarin je zit. Je krijgt volgens informatie Wifi service aangeboden in én rond je huisje. Vergeefse moeite!! Zelfs mobiel bellen gaat pas in het volgende dorp. Overal waren tobbende gasten te zien die rond de receptie probeerden er nog wat van te maken. Beangstigend. Waar haal je bijvoorbeeld snel hulp vandaan in een noodsituatie met een receptie waar men géén woord Nederlands spreekt, of via een SOS-telefoontje aan een houten paaltje? Dit is toch niet meer van deze tijd? Hier laat een oude DDR situatie zich zien. Voor ons wordt het géén tweede keer Ronshausen meer.

Mr Roggeveen
Stayed 1 week 3 years ago

Het was een heel leuk huisje met alles erop en eraan. In een prachtige bosrijke omgeving. Speeltuin voor de kinderen was een beetje saai. En er was slecht berijk van je telefoon. Maar voor de rest een heerlijke vakantie gehad.

Mrs Vernooy
Stayed 1 week 3 years ago

Prachtige omgeving, rustig park, basic huisjes.

Mr De Ruiter
Stayed 4 days 4 years ago

Het bungalowpark is rustig gelegen tegen een heuvel, naast het plaatsje Machtlos. In de directe omgeving is behalve wandelen en mountainbiken weinig te beleven. In de nabije omgeving is het bezoeken van het plaatsje Rotenburg aan de Fulda een aanrader. Voor de avontuurlijke mensen is het bezichtigen van de Kali mijn erg leuk.

Mrs Doppen
Stayed 1 week 5 years ago

Een leuk park met Duitse, degelijke huisjes. Veel huisjes zijn van particulieren. De faciliteiten zijn prima. Het restaurant was nu helaas dicht vanwege een verbouwing, maar vanaf 2016 is deze weer open. Voor kinderen is er het minimale aanwezig, maar er is genoeg ruimte op het park om vrij te spelen. Er heerst veel rust op het park. De ligging is prachtig. Er loopt een doodlopende weg naar het plaatsje Machtlos en aan het einde van het dorpje ligt het vakantiepark, tegen de bosrand. Je loopt dus zo de bossen in. In de omgeving is genoeg te doen. Voor ons was de prijs-kwaliteitsvertoning prima.

Mrs Renting
Stayed 2 weeks 7 years ago

Voor rust en natuur een prachtig gebied

Mr Hulshof
Stayed 1 week 7 years ago

Eenvoudig huisje en enigszins gedateerd qua inrichting, maar ligging maakt veel goed.

Mr De Vos
Stayed 1 week 8 years ago

Het betreft een rustig gelegen park, niet aan een doorgaande weg. Boodschappen kunt u prima doen in Ronshausen. Het zwembad in Ronshausen (waar we gratis 1 dag in mochten) was erg leuk. Bij het zwembad op het prak is een ligweide met stoelen. Let er wel op dat je geen bereik op het park hebt met een gsm. Verder een vriendelijk ontvangst. Goed naar onze zin gehad.

Mr Van Den Brink
Stayed 2 weeks 11 years ago

De zoutmijnen van Merkers zijn beslist de moeite waard om te bezoeken. Het is een ware sensatie. Kanoén op de Fulda bij Elfi´s Kanu is ook supergoed verzorgd en erg leuk.

Mrs Van Der Zant-Massaar
Stayed 2 weeks 11 years ago

1-8-2009 Fijn en net huis voor 4 á 5 personen. Kinderen vonden het er ook geweldig. Heel rustig gelegen midden in de bossen. Een must voor de wandelaar. Zwembad is klein maar dat maakte voor onze kinderen niets uit(6 en 8 jaar) een paar km verderop is een mooi buiternzwembad! Voor een uitstapje naar een burgt of stadje moet je echter wel even in de auto zitten. Aanrader!

Family Van Den Kieboom P.m.h.
Stayed 1 week 13 years ago

Op een redelijke afstand van huis is het goed vertoeven in de leuke huisjes type 'Winnetou'. Vooral de 3e slaapkamer in de nok van het dak is erg leuk voor de wat grotere kinderen. Zeer mooie omgeving in een rustige landelijke omgeving. Mensen die veel vertier zoeken hebben hier niets. Ook niet in de buurt.

Calculating the best price