Apartment in Rotthalmünster with Terrace,Garden,Parking, BBQ

Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Open kitchen
Cooker (2 ring stoves), Coffee machine, Fridge-freezer
Living/diningroom
Single sofa bed, TV (satellite), Dining table
Bedroom
Double bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
General
Sitting room
Shared room
Heating (central)
Terrace (private, roofed)
Garden
Garden furniture
BBQ
Parking
Sand pit
Table tennis table
Children's bed
High chair
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Forest 1000 m
Restaurants 1.5 km
Town Center 3 km
Forest
1000 m
Restaurants
1.5 km
Town Center
3 km
General Supplies
3 km
Nightlife
3 km
Tourist Information
3 km
Public Swimming Pool
9 km
Public Indoor Swimming Pool
9 km
House Rules

Ratings & reviews

3.9/5
(9 reviews)
Good
Recommended By Guests
Mrs Geurink Van Strijland
Stayed 6 days 1 year ago

We werden naar ons appartement gebracht, kregen de sleutel en dat was het. De accomodatie was erg karig. Er zaten handdoeken in ons pakket en keukenspullen. Heb je voor een hele week zes handdoeken en 1 keukendoekje. Er lag totaal geen informatie over de omgeving. Zit je daar op zaterdag en kun je op maandag pas naar een stad om informatie te krijgen. Er was bijvoorberld ook geen mepper voor alke vliegen,muggen en ander ongedierte. En bij een boerderij zit genoeg. Beieren vinden wij niet een plek om nog eens heen te gaan. Dan liever naar het Zwarte Woud. Daar zaten we de week ervoor.

Mrs Brouwer
Stayed 1 week 3 years ago

Prima accomodatie, vriendelijke eigenaren

Mr Koornneef
Stayed 1 week 3 years ago

Prima accommodatie. Mooie omgeving

Mr Vandaele
Stayed 2 weeks 5 years ago

Endroit très agreablé propriétaires charmants. A retenir

Mr Mobers
Stayed 1 week 6 years ago

Goed verzorgd huisje. propere en goede bedden. erg af gelegen wat de ligging betreft maar voor ons geen probleem. wat de keukenblok betreft karig. Geen oven geen magnetron geen waterkoker weinig serviesgoed en bestek. verder hebben wij een gezellige vakantie am Ferienhof gehad een radio miste ik er ook.

Mr Decocker
Stayed 4 days 7 years ago

Zeer goede appartementen met alle nodige comfort en zeer rustig gelegen. De eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De eigenaars bieden een goed ontbijt aan voor weinig geld, met beleg van eigen slagerij.

Mr Schuil
Stayed 1 week 4 days 7 years ago

Het appartement is zeer ruim met heel veel kastruimte. Ook lekker koel te houden bij 30 graden C. Wij zaten op de benedenverdieping met een klein terras en uitzicht op bosjes. De weg vlakbij maakt behoorlijk veel lawaai. De gastheren en vrouwen zijn super vriendelijk. Je kan een ontbijtservice erbij boeken en dat is aan te bevelen aangezien in de keuken nauwelijks materiaal aanwezig is. De omgeving is prachtig en leent zich goed voor wandelingen en-of fietstochten. Tip ga NIET spelen met de huishond Bella. Als je eenmaal begint, houdt ze nooit weer op en blaft en piept als je haar negeert.

Mr Ebeltjes
Stayed 3 days 8 years ago

Klein huisje, maar groot genoeg voor 2 personen met een huisdier. Het is echt fijn als je rust zoekt, veel is er niet te doen in de omgeving tenzij je van museums houdt, stranden liggen bijna 300 kilometer verder op, niet fijn als het boven de 30 graden is. Gelukkig was het erg warm weer zodat je zelf niet veel zin hebt om wat te doen, drie dagen was voor ons lang genoeg, voor ouderen zou het erg geschikt zijn die van fietsen, rust, en museums houden.

Mr Lemmen
Stayed 1 week 5 days 9 years ago

Goed en schoon appartement. Veel te doen op boerderij, in de omgeving en als je iets verder wilt reizen ,ook. Zeer gastvrije eigenaren, bedankt voor de gezellige grill-avonden.Alleen voor computerfanaten als wij, was er nog geen wifi maar wel in aanleg.

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.
Calculating the best price