Lovely Holiday Home in Sasso Pisano with Swimming Pool
Tuscany,  Siena and surroundings, Italy Holiday home (Detached) Map
Good
6 reviews
7.5
Pet-friendly
Pet friendly
Holiday Home With Garden ,Heating And Fireplace
Share
Save Saved

Highlights

Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Living room
Single sofa bed, TV (satellite)
Dining room
Fireplace
Large kitchen
Hob, Oven, Microwave, Fridge-freezer
Heating
Garden
Garden furniture
Swimming pool (private, 5 x 4 m., opened from May upto and including Sep)
On the 1st floor
Bedroom
Double bed
Bedroom
Single bed, Single bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet, Bidet
Popular places nearby
House Rules

Customer Ratings

Good
6 reviews
7.5
Recommended By Guests
Mr Van Den Oever
Stayed 1 week 3 days 2 months ago

De aankomst kan wat ons betreft verbeterd worden door vooraf een tijd af te spreken. Om dan vervolgens aan te komen bij het vakantiehuis. De Tom Tom stuurt je perfect naar de juiste plaats. De accommodatie is prima met heel veel privacy. De omgeving vonden wij niet mooi. Het energiebedrijf Enel heeft rondom Koeltorens gebouwd en er lopen door het hele gebied lelijke pijpen voor koelwater.

Mrs Beck
Stayed 1 week 3 months ago

Aankomst was goed geregeld. Mooie locatie, maar het huis is wel verouderd. Ooks is de douche heel klein. Locatie vond ik iets te rustig, omdat ook in de buurt niet heel veel was.

Mr Aerts
Stayed 1 week 3 months ago

Het huis is afgelegen, veel kronkelende wegen om er te geraken. Heel mooie tuin met zwembad. Het huis is klein, de badkamer is piepklein. Bij aankomst was het huis niet proper, zelfs heel vuil.

Mrs Notenbomer
Stayed 1 week 3 months ago

Mooi huis. Prachtige omgeving. Goed onderhouden tuin en zwembad. Zeer geschikt voor families met een hond. Inrichting wat sober, maar voor de zomermaanden niet erg, omdat je dan vooral buiten leeft. Voor 6 personen niet geschikt wel voor 4 volwassen met 1 kind naar onze mening. De slaapbank in de woonkamer is erg klein en zeker niet geschikt voor twee volwassenen. Als deze is uitgeklapt lig je in een kuil. Verder een heerlijke tijd hier gehad.

Mr Vanheule
Stayed 2 weeks 4 months ago

Fantastische tuin, ideaal met onze hond. Huisje staat volledig vrij. Vele terrassen en een mooi zwembad. Huisje binnen is basic maar in de zomer wordt toch buitengeleefd he. We hadden er een goede tijd.

Mrs Elverdink-Reitsma
Stayed 6 days 6 months ago

Het vakantiehuis was wel afgelegen, maar eenmaal daar aangekomen... wat een paradijsje. Een écht Toscaans huis (eenvoudig), maar een prachtig aangelegde tuin met zwembad en overal terrasjes en 's avonds allemaal verlichting. En dan het uitzicht... echt prachtig, een oase van rust. Het zwembad werd om de dag schoongemaakt en het was overal even diep (ongeveer 1.60) Voor hele kleine kinderen wel oppassen dus!

Calculating the best price