Share
Save Saved
Booking Dates & Guests

Amenities

Ground floor
Hallway
Toilet
Living room
TV, DVD player, Garden doors
Open kitchen
Coffee machine (filter), Microwave, Dishwasher
Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Bath tub, Shower, Washbasin
On the 1st floor
2x Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
Landing
General
Washing machine
Heating (central)
Terrace
Garden
Garden furniture
Parking
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Restaurants 100 m
Public Swimming Pool 300 m
Town Center 2 km
Restaurants
100 m
Public Swimming Pool
300 m
Town Center
2 km
General Supplies
2 km
Public Indoor Swimming Pool
9 km
House Rules

Ratings & reviews

3.8
Good
11 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Mr Out
2.8 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Totaal ander huis dan op de foto's, meubelen vd kringloop leek wel. Maar toen om kunnen boeken naar beter huis ter plaatse. Maar ook niet het huis wat we zo graag dachten, luxe en comfortabel met openhaard. Helaas, erg teleurstellend.

Mr Ruijter De
4 /5
Stayed 2 weeks 1 year ago

Prachtig mooi ruim en schoon huis,in een hele mooie omgeving

Mrs De Meer
3.9 /5
Stayed 1 week 4 years ago

De aankomst verliep vlot, binnen vijf minuten was alles besproken en kregen we de sleutel van de accommodatie. We troffen een nette en luxe woning aan die van alle gemakken voorzien was. De omgeving is heerlijk voor fietsen, wandelen, zwemmen en eventueel golfen.

Mr Van Rijnberk
4.6 /5
Stayed 1 week 4 years ago

Wij hebben ee week doorgebracht in het huisje Ofslag 27. Heel ruim, modern en netjes ingericht met een wasmachime, droger etc. Prima bedden. Ruime zonnige tuin. Erg schoon. Het is het achterste huisje met veel privacy. Wel hoor je ver op de achtergrnd de N381, maar de vogeltjes komen er bovenuit. Wij hebben een museumkaart gekocht en er goed gebruik van gemaakt in Veenhuizen, Sneek, Leeuwarden, Steenwijk, Franeker en Harlingen. Ook prachtige natuur op maar een paar kilometer van het park. Eeen aanrader.

Mrs Visser
3.2 /5
Stayed 3 days 4 years ago

Accomodatie was niet schoon. Diverse dingen van de inventaris of buitenmeubilair stuk. Vervanging was geen redelijk alternatief. Bij reservering was onduidelijk of het beddengoed en eindschoonmaak in of naderhand nog bijbetaald moest worden. Kortom gelukkig was het mooi weer.

Mr Banga
4.2 /5
Stayed 1 week 4 years ago

goede aankomst accommodatie gewedig omgeving heel mooi

Mr Hogie
... /5
Stayed 1 week 6 years ago

Bij aankomst waren we opgetogen door de mooie ligging van het park. Jammer genoeg was de vakantiewoning bij aankomst dus niet deftig schoon gemaakt . Wat dus wel een domper was. Maar na zelf wat handen uit de mouwen te steken was het toch al wat frisser en properder. Het vakantiehuis was heel ruim , maar wat pover aangekleed. Wat de sfeer toch wel niet ten goede komt als je per dag wat langere tijd in het huisje doorbrengt. Wat voor ons niet echt van toepassing was daar er weinig speel gelegenheid is voor de kinderen op het park zelf.

Mr Weller
... /5
Stayed 4 days 6 years ago

Prachtig huis voorzien van alle gemakken. Keurig interieur van goede kwaliteit. Rondom het huis bossage zorgt voor voldoende privacy. Oprit voor twee auto's. Je merkt niet dat het park zo groot is door de ruime opZet en golfbaan ertussen.

Mr Thomassen
... /5
Stayed 1 week 8 years ago

Een erg rustig park waar huisjes midden in de golfbaan liggen. Op zich niks mis mee maar als je geen golfliefhebber bent voel je je er minder thuis. Het zijn leuke ruime huisjes al liet de schoonmaak een beetje te wensen over. Voor kleine kinderen is er niet al te veel te beleven, de speeltoestellen die er staan mag geen naam hebben. In de omgeving is genoeg te doen al moet je er wel af en toe de auto voor nemen.

Questions? Or booking multiple accommodations?
Questions? Or booking multiple accommodations?
Less than 60 seconds wait time