Share
Save Saved
Booking Dates & Guests

Amenities

Ground floor
Hallway
Toilet
Living room
TV (smart TV), Heating (floor heating)
Open kitchen
Electric kettle, Coffee machine (cups), Combination microwave, Dishwasher, Fridge-freezer
Bedroom
Double bed or 2 single beds, TV
Bedroom
Double bed or 2 single beds
Bathroom
Shower, Washbasin
On the 1st floor
3x Bedroom
Double bed or 2 single beds
2x Bedroom
Single bed, Double bed or 2 single beds
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
Bathroom
Shower, Infrared sauna, Washbasin
Bathroom
Bath tub, Washbasin
Landing
Toilet, Toilet
Storage
Tumble dryer
Washing machine
General
Terrace (roofed)
Garden furniture
Parking
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Public Indoor Swimming Pool 100 m
Bike Rental 100 m
Sea 500 m
Public Indoor Swimming Pool
100 m
Bike Rental
100 m
Sea
500 m
Seabeach
500 m
Restaurants
1000 m
Horse Riding
1.8 km
Town Center
3 km
Bank
3.3 km
Doctor
3.7 km
Golf Course
4.5 km
Tennis Court
5 km
General Supplies
5 km
Tourist Information
5 km
Nightlife (Knokke)
12 km
Water Sports
13.5 km
Train Station
15 km
Motorway
30 km
House Rules

Ratings & reviews

3.6
Good
25 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Family Reynecke
2.4 /5
Stayed 4 days 3 weeks ago

Van dag 1 begon het al huisje enorm slecht gepoetst, dit hebben ze netjes opgelost, dag 2 stroom uitval 2wc en 1 douche niet kunnen gebruiken de gehele vakantie. 2dagen geen tv geen wifi. Als comepentatie hebben wij een kortings bon vab 700 euro gekregen. Nu maar hopen dat je geen gebreken hebt bij de volgende boeking

Family Van Den Burg
3.8 /5
Stayed 1 week 1 month ago

In het geheel is het keurig maar er zijn wel een paar puntjes zoals geen fonteintjes in de toiletten boven. En het is erg gehorig.

Family Hodac
3.8 /5
Stayed 4 days 2 months ago

Was niet heel schoon. Wel een heel mooi park en fijne bedden en een mooie omgeving

Mr Bakker
3 /5
Stayed 5 days 4 months ago

huisje was nog vies toen we aankwamen met glas op de grond en blikjes frisdrank op de slaapkamers

Family Wilke
3.2 /5
Stayed 4 days 4 months ago

Mooie ruime villa, maar slecht schoon gemaakt vloer plakte, 1 van de twee koelkasten was niet schoon, buiten op het terras lag glasscherven het bestek was verre van compleet boven zat in één van de deuren een deuk er lag boven nog een joint een flesje drank en een sigaretten peuk. Vraag mij zelf af waar je de schoonmaakkosten voor betaal. Verder geen klachten en een leuke week gehad🙂

Family Woord
2 /5
Stayed 1 week 4 months ago

Het was er vies. Het halve strand lag in de bank.remsporen in de wc. Bij de bedden wolken met stof. Uitgekauwde kauwgum tussen het dekbed. De oven haperde vaak, zodat we hem niet konden gebruiken. Glazen waren ook niet schoon! Na gebeld te hebben met de receptie over de schoonmaak, duurde het nog een paar uur voor er een paar schoonmakers kwamen (we hadden het inmiddels zelf al schoongemaakt) deze mensen spraken gebrekkig Engels en konden het niet goed uitleggen wat er niet goed was. Het huisje was mooi, maar de schoonmaak verschrikkelijk!!

Family Dekker
3.4 /5
Stayed 4 days 4 months ago

Het is een fijn huis en van alle gemakken voorzien. Alleen de schoonmaak was niet helemaal goed. In de tuin lagen allemaal peuken en bierdoppen en onder het bed lagen allemaal stofwolken. Onder elk bed.

Mr Van Dorenmalen
4 /5
Stayed 3 days 5 months ago

Mooie nette ruime woning. Fijn park.

Family Hubertus
... /5
Stayed 3 days 11 months ago

Altijd keurig geholpen, Wel geduld nodig om hen te bereiken,

Family Almeida
4.7 /5
Stayed 4 days 11 months ago

We waren met 13 personen. De villa is super schoon, nieuw en modieus..we hebben een geweldige tijd gehad.. 10 min lopen naar de zee. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mrs Klooster
4 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Nette accomodatie en mooie omgeving.

Mrs Eder
3.2 /5
Stayed 1 week 1 year ago

Das Haus war sehr dreckig und man musste alles putzen! Ausreichend Platz und Mobiliar war vorhanden. Umgebung war sehr schön

Mrs Van Oene
3.5 /5
Stayed 4 days 1 year ago

Accommodatie was mooi. Het geluid van de afzuiginstallatie in de slaapkamer gigantisch hinderlijk. Kon ook niet uitgezet worden. Was een domper op de nachtrust.

Family Heijnen
2.9 /5
Stayed 4 days 1 year ago

15 uur konden we inchecken. Huis was niet gepoetst. Was lag er nog en bedden niet opgemaakt. Na gebeld te hebben kwam er 1 meisje om schoon te maken. 1 persoon om kwart voor 4 voor een huis van 16 personen??? 3 kwartier later was ze klaar. Dus je kunt wel raden dat dat nooit heel erg goed kan zijn. (2 andere hebben de bedden op gemaakt ondertussen) bij navraag aan haar waarom het niet klaar was. Ze waren met te weinig personeel en ze moest na ons nog verschillende huizen. De directie was hiervan dus op de hoogte. Geen excuses of wat dan ook, net doen of je neus bloed. Geen leuk begin vd vakantie, om met 14 man te wachten tot je erin kunt omdat ze het niet goed geregeld hebben. Vrijdag moet je uitchecken om 10 uur, best vroeg. We hebben dit dan ook maar uitgesteld tot 12 uur. Tijd van maandag hebben we zo maar ingehaald. Nu kwamen ze natuurlijk wel vroeg aan de deur. Pech voor hen.

Family Faasen
3.9 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Het was een fijne en ruime accommodatie. Helaas was de receptie slecht bereikbaar, hebben we twee keer moeten bellen voor de sauna (deze deed het eerst niet) en zouden ze (na een gesprek en betaling) handdoeken komen brengen. Dit is echter nooit gebeurd, dus hebben we ze zelf (na nog een gesprek en telefoontjes naar de receptie die niet opnam) moeten ophalen. De omgeving is super!

Mr Van Balen
3.2 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Aankomst ging vlot, hygiene liet te wensen over, mooie omgeving.

Mrs Visser-Luirink
3.3 /5
Stayed 1 week 1 year ago

De aankomst was ronduit slecht. Wij kwamen aan om 15.15 uur, en het huis was nog niet schoon. Vuile doeken lagen op het aanrecht, niet echt vertrouwenwekkend. Toen wij om 16.15 uur terugkeerden was het nog niet schoon; andere schoonmakers die er bij gehaald werden bevestigden dit en gingen ook aan de gang. Toen we om 17 uur controleerden was het nog niet schoon (spullen van de vorige bewoners onder de bedden en nog steeds veel stof). Er werd gezegd dat er een borstel ontbrak aan de stofzuiger maar er werd niets aan gedaan. Om 17.45 uur gingen we maar naar binnen hoewel nog steeds niet volledig tevreden. We hebben dus bijna drie uur met 7 kinderen onder de 8 jaar gewacht! De accommodatie is mooi; woonkamer, slaapkamers en tuin zijn ruim. Alleen de keuken is niet berekend op 16 personen met 5 gaspitten en een kleine afwasmachine. De omgeving is fantastisch! Je loopt zo via leuke bruggetjes in de verdronken zwarte polder naar het strand.

Mrs Krämer
3.5 /5
Stayed 1 week 1 year ago

Die Ankunft und Unterkunft war gut, dass Angebot für Freizeit in Roompot sehr bescheiden.

Family Ferreira
3.5 /5
Stayed 4 days 1 year ago

Aankomst was prima, het huis was ook goed, maar er was niets te doen op het park. Beide televisies deden het niet of slecht. Ook mistte ik een aantal dingen zoals een mop, een goed werkende stofzuiger en boven in de badkamers, kan het water niet weg worden geveegd, ondanks de trekker.

Mr Jef
4.3 /5
Stayed 3 days 1 year ago

Vriendelijke onthaal en mooie omgeving.

Mr Marc
3.7 /5
Stayed 4 days 1 year ago

Zeer vlot gevonden; openen met code ipv sleutel, was gemakkelijk...

Have queries? Here to help
Questions?
We're online! Chat with us. Less than 60 seconds wait time.