Rustic Bungalow in North Holland near the Forest
North Holland,  Dutch coast, Netherlands Bungalow (Detached) Map
Good
4 reviews
7.5
Beach nearby
Free WiFi
Bungalow With Beautiful View, Terrace, Play Equipment
Share
Save Saved

Highlights

Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Hallway
Kitchen
Electric kettle, Cooker (gas), Coffee machine, Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge, Fridge-freezer
Living/diningroom
TV (dutch television channels), Dining table (4 persons), Decorative fireplace, Seating area (4 persons), DVD player
Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
General
Garden doors
Heating (central)
Terrace (78 m2)
Garden (65 m2)
Garden furniture
Parking
Parasol
Play equipment
Children's bed
High chair
Lounge set
Popular places nearby
Public Transport
1.5 km
Forest
2 km
General Supplies
2 km
Town Center
2.5 km
Restaurants
2.5 km
Seabeach
7 km
Train Station
12 km
House Rules

Customer Ratings

Good
4 reviews
7.5
Recommended By Guests
Mr Ott
Stayed 1 week 5 months ago

Het e.e.a. is al ingevuld bij de vraag hoe de sleuteloverdracht was, goed. Huisje zelf was goed. Niet met de auto bij het huisje voor uitladen, te zwaar. Tv slecht. ophanging handoek slecht. Geen vaatdoekjes. Fietsen konden niet in de schuur bij regen. Te kort aan wc rollen. Alleen een beetje handzeep, stuk zeep niet aanwezig.Geen medewerking campingbaas sleutel paaltje. Geen douchmat tegen uitglijden. Geen Wifi. Omgeving huisje slecht onderhouden, gras niet gemaaid, parasolvoet smerig.

Response By Homeowner

Hartelijk dank voor uw review. Het spijt me heel erg dat u niet aantrof wat u verwachtte. Inmiddels is het gras gemaaid en zijn de voorraden aangevuld. Nogmaals mijn excuses! Ik hoop u een volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke groet, L Keijser, eigenaar van het huisje

Mr Simons
Stayed 1 week 5 months ago

Eenvoudige accommodatie, rustige omgeving vanwege naseizoen, anders veel te veel drukte

Mrs Sok
Stayed 1 week 6 months ago

Het was allemaal zoals omschreven, Schoorl is echt vlakbij en af te fietsen en het huisje is best wel knus en oké

Mr Van Den Einden
Stayed 2 weeks 7 months ago

Behulpzame Hr. Homan die ons opving bij het huisje. Prettig park, klein en overzichtelijk. (3 ingangen, wel goed afspreken welke ingang!) Wel een stukje lopen met spullen van de parkeerplaats naar het huisje. Een fijn huisje, van alle gemakken voorzien, ongeveer 7 km van het prachtige strand Schoorl aan Zee, 11 km van leuke stad Alkmaar, prachtige fietstocht over de dijk naar Schagen. Goede bedden, prettige douche, fijn om buiten te zitten, goede eetkamerstoelen, prima ingerichte keuken. Flesje wijn en nootjes als welkomst en enkele keukenspullen meteen aanwezig als eerste gebruik. (koffie, filters, wc papier, keukenrollen enz) Niet groot, maar groot genoeg voor 2 personen. We hebben ons er thuis gevoeld. Duidelijke afspraken over achterlaten van huisje en hulp in te roepen indien nodig, waren ook erg prettig. Fijn verblijf, prettige ontvangst en oplossen van zaken. Er bleek bijvoorbeeld geen wifi te zijn, wat wel beloofd was. Dhr. Homan ondernam meteen actie om dit op te lossen (geen wifi echter in het huisje). Als het echt warm wordt, dan is het binnen in dit huisje wel ook meteen warm, maar vanwege de openslaande deuren is het ook zo weer afgekoeld. Vrij gehorig als er gasten in de aangrenzende huisjes buiten zitten. Heerlijk uitzicht aan de achterzijde, rust en stilte met kikkers, uilen en schapen. Een rustige dijk waarlangs af en toe verkeer komt.

Calculating the best price