Property ID: PT-4560-04
Holiday home in Penafiel with pool and lush green estate
8.9
2
1
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 42 m²

Ground floor
Sitting room
Double sofa bed, Dining table
Kitchenette
Cooker (2 ring stoves, gas), Coffee machine, Microwave, Fridge-freezer
Bathroom
Bathtub with shower, Washbasin, Toilet
On the 1st floor
Bedroom
Double bed (160 x 200 cm)
General
Heating (electric)
Reviews
8.9
Amazing
6 reviews
Mr Bommerez Belgium
Date of stay: Wed 07/03/2019 - Wed 07/10/2019

Aankomst zet onmiddellijk de toon voor een heel aangenaam verblijf: heel vriendelijke en warme verwelkoming met leuke verrassinkjes. Het huisje is echt prima: ideale ruimte voor twee personen, blijft goed koel. Rustig gelegen. De sinaasappelbomen zijn ook een leuke plus! Mooie omgeving: prachtige zichten op de heuvels, veel groener dan ik verwacht had. Kan een beetje winderig zijn, maar is meestal heel aangename verkoeling! Landelijke ligging, met verschillende mooie stadjes in de buurt om te bezoeken: Guimarães, Amarante,... Porto is makkelijk bereikbaar met de trein vanuit Penafiel of Paredes. Ook kuststadje Espinho is vlot bereikbaar.

Translate to English
Mrs Suetens Belgium
Date of stay: Fri 05/31/2019 - Sat 06/08/2019

Heel fijne ontvangst en gastheren. Uit mijn blog: We verbleven op een magisch plekje bij Porto. In de natuur, zonder TV en relatief weinig digitale prikkels. De wekker bestond uit een aantal schapen, elk met bel om, die ‘s morgens onder je slaapkamervenster kwamen grazen (gelukkig niet te vroeg). Overal vogelconcerten en aan de voet van de berg hoorde je de Tamega-rivier stromen. Elke dag vers sap van de appelsienen, citroenen en pompelmoezen die nog aan de bomen hingen en de winter overleefd hadden. Veel bloemen, overvloedig veel groen struikgewas en bomen met lekkere en frisse geuren. Pure rust en ademruimte, onbelemmerd. Verder was alles in orde!

Translate to English
Mr Verstrepen Belgium
Date of stay: Wed 09/12/2018 - Wed 09/19/2018

De eigenaars zorgen voor een warm onthaal met oog voor détail broodjes, een fles wijn, alles netjes in orde. Rustig gelegen, mooi zwembad en zeer centraal voor een bezoek aan onder meer Porto, Braga, Amarante, Guimaraes. Zalige vakantie genoten!

Translate to English
Mrs Aelbrecht Belgium
Date of stay: Sat 09/01/2018 - Sat 09/08/2018

Aangenaam verblijf gehad bij gastvrije mensen.

Translate to English
Mr Vanderbeken Belgium
Date of stay: Thu 07/12/2018 - Thu 07/19/2018

Prachtig gelegen vakantiehuis, temidden een mooie tuin vol van bloemenpracht en fruitbomen. Op een uurtje rijden van Porto, Amarente, de kust, de Dourovallei... prima uitvalsbasis. En weer terug een frisse duik in het zwembad. Uiterst warme, gastvrije gastheren met veel tips en uitleg over de omgeving. Zij zijn de kers op de taart! Aanrader hoor!

Translate to English
Mr De Smet Belgium
Date of stay: Sat 05/19/2018 - Sat 05/26/2018

Een heel leuk en mooi verblijf, maar door de slechte weersomstandigheden, waar natuurlijk niemand wat kan aan doen, hebben we flink elektrisch moeten bij verwarmen om de woonst droog en aange- naam te houden.

Translate to English
Map
Forest
0 m
Town Center (Abragão)
800 m
General Supplies (Abragão)
800 m
Restaurants (Abragão)
800 m
Lake
5 km
Airport (Porto)
60 km

Other visitors also viewed

Rates & Availability