Property ID: FR-00008-61
Wonderful authentic french house with private pool in a stunning location.
7.3
Bourg-de-Visa Midi-Pyrénées, South of France, Middle of France, France
8
4
1
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 165 m²

Ground floor
Hallway
Living room
TV (international television channels), Stove (wood), Seating area
Kitchen
Fireplace, Electric kettle, Toaster, Cooker, Coffee machine, Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge-freezer, Tumble dryer, Washing machine
Bedroom
2x Single bed
Bedroom with bathroom
Double king size bed, Shower, Washbasin, Toilet
Bedroom with bathroom
Double bed, Shower, Washbasin, Toilet
Bathroom
Bathtub with shower, Washbasin, Toilet
Bedroom
Double bed
Veranda
Patio
Deckchairs
General
Garden
Garden furniture
BBQ
Swimming pool (11 x 5 m., private, water alarm)
Table tennis table
Table football
Reviews
7.3
Good
3 reviews
Mrs Wouters Belgium
Date of stay: Sat 07/07/2018 - Sat 07/21/2018

Bij aankomst stond de deur van het terras achteraan open. Normaal moet je de sleutel ergens ophalen maar we konden geen telefonisch contact maken met de opgegeven nummers. Het huis wordt buiten het seizoen bewoond door de eigenaars en stond niet in huisbeschrijving. Er stond eigenaar woont ernaast...Het was duidelijk dat het huis normaal bewoond was...De omgeving was schitterend!

Translate to English
ResponseHomeowner
Date of stay: Sat 07/07/2018 - Sat 07/21/2018

Met dank voor uw opmerkingen, en wij hebben deze zeer ten harte genomen. Wij zullen zorg dragen voor een betere meet en greet door onze beheerder en dit met hen kortsluiten. Dit kan en moet beter! Inderdaad, buiten het verhuurseizoen maken wij als familie ook graag gebruik van het huis, maar persoonlijk lijkt mij dat elke huiseigenaar te doen en dat is ook een goede zaak om affiniteit met het huis te behouden. Het huis ligt in een mooie en toeristisch zeer interessante omgeving, waar voor elk wat wils te vinden is. Wij wensen onze toekomstige huurders dan ook een heerlijk verblijf.

Translate to English
Mrs Wong Belgium
Date of stay: Sat 07/22/2017 - Sat 07/29/2017

Het huis is zeer groot en ruim, de verhuurders konden goed Engels en waren heel vriendelijk! Bij aankomst was er ook een kleine attentie! Zeker aanrader! Wel spijtig dat vaatwasmachine het niet deed, verhuurder heeft zich hiervoor wel meermaals geëxcuseerd, wat we wel apprecieerde!

Translate to English
Mr Kalf Netherlands
Date of stay: Sat 07/08/2017 - Sat 07/22/2017

We hebben dit huis in 2017 2 weken gehuurd. De eigenaren (Noord-Ieren) hebben meermaals gebeld en er was ook een lokaal (Engelstalig) ontvangstcomité. Ook kwam er regelmatig een tuinman maaien en naar het zwembad kijken, allemaal wat ons betreft iets te veel bemoeienis. Ook bij ons was de vaatwasser niet goed en ging er bij de zwembadpomp ook iets mis, wat wel direct werd opgepakt. Het zwembad was goed, de tuin ruim en ook het Huis zelf was ook ruim en netjes. De omgeving is niet spectaculair, maar er zijn wel uitstapjes te maken. Achteraf vonden wij het huis de forse prijs niet helemaal waard.

Translate to English
Map
Town Center
1000 m
General Supplies
1000 m

Other visitors also viewed

Rates & Availability