Share
Save Saved
Booking Dates & Guests
Free Cancellation 2022
This property allows Free Cancellation
  • Valid for stays in any country until 31 December 2023
  • Book before 30th September 2022
  • Guests can cancel free of charge for up to 43 days before the arrival date.

Amenities

Ground floor
Hallway
Toilet
Open kitchen
Bar, Electric kettle, Toaster, Cooker (4 ring stoves), Coffee machine, Oven, Microwave, Dishwasher, Fridge (+ freezer, american, + ice machine)
Living/diningroom
Dining table (6 persons), Stove (wood), Seating area, DVD player, Stereo unit
Bedroom
Double bed (180 x 200 cm)
Bedroom
Bunk bed
Bedroom
2x Single bed (90 x 200 cm)
Bathroom
Bathtub with shower, Washbasin, Toilet
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
Washing room
Washing machine
General
3x Terrace (private)
Garden (private, fenced, landscaped garden, 2000 m2)
Garden furniture
Sun loungers
BBQ (electric)
Parking
Parasol
Swimming pool (10 x 5 m., fenced, private)
Children's bed
High chair
Availability
Loading Calendar
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Town Center (Lorgues) 3 km
Restaurants (Lorgues) 3 km
Doctor 3 km
Town Center (Lorgues)
3 km
Restaurants (Lorgues)
3 km
Doctor
3 km
Bank (Lorgues)
3 km
General Supplies (Lorgues)
3.5 km
River (Entrecasteaux)
14 km
Bike Rental (Vidauban)
15 km
Golf Course
25 km
Sea (Fréjus)
40 km
Airport (Nice)
90 km
House Rules

Ratings & reviews

4
Very good
9 reviews on verified stays by guests
|
Recommended By Guests
Family Bullynck
3.2 /5
Stayed 1 week 1 week ago

ontvangst is gelijk aan zo snel mogelijk geld ontvangen, bad&bedlinnen proper maar niet fris is z'n geld niet waard, huisje binnenin proper maar heeft geen overschot, kachel en oven vuil, waarom betaal je dan eindschoonmaak? voldoende keukengerief aanwezig, goede locatie, tuin heeft dringend opknapbeurt nodig

Family De Bruijn
2 /5
Stayed 1 week 2 months ago

Normaal gesproken doe ik nooit aan een recensie, maar omdat ik nu nog met de naweeën zit voel ik mij genoodzaakt dit te typen. Kort samengevat: gehaaste gastvrouw, huisje ruikt erg muf, mieren plaag, kapotte ligbedden en bovenal jeuk in bed! Weinig slaap goed kunnen vatten door de jeuk. Op mijn benen is nog zichtbaar waar de bulten zaten. Helemaal onder over beiden benen. Na googelen kom ik uit op bed wants die wij dus ook mee naar huis hebben genomen. Had er nog nooit eerder van gehoord maar inmiddels een pro. Veel wassen op 60 graden en stofzuigen en de stoomstrijkijzer maakt overuren. Alles behalve prettig.

Response By Homeowner

Teleurstellend en zeer verbaasd te zien dat het verblijf niet naar wens is verlopen. Bij uw vraag voor early check-in, heb ik i.v.m. uw omstandigheden (schade aan uw auto) ingestemd op een eerdere check-in. Wij zagen elkaar meedere keren tijdens het verblijf, helaas is bovenstaande niet eerder gemeld. Ik had graag direct actie ondernomen. Wij zijn erg geschrokken over uw uitspraak m.b.t. de bedwantsen. Wij hebben onderzoek gedaan en gelukkig zijn er in de gehele woning geen bedwantsen gesignaleerd. Door extreme droogte en hitte dit jaar, zijn er wat meer insecten aanwezig en proberen wij er alles aan te doen om deze te bestrijden. De ligbedden zijn in prima staat, deze behoeven geen matrasjes. Er zijn overigens twee andere type ligbedden aanwezig, waar ook bijbehorende matrasjes bij zijn geleverd.

Family Stoffels
3 /5
Stayed 3 weeks 2 months ago

Huisje is dringend aan een volledige opknapbeurt toe. Buitenmeubilair was zo versleten dat je schrik had om er niet door te zakken. Voorraadkast in de keuken zat vol met producten van vorige bewoners (zelf nog een zal aardappelen). Deze kast hebben we dus lekker gesloten gehouden. De oven was te vies om te gebruiken. Wel een zeer goede en propere ijskast met ijsmaker. Er was voldoende en proper keukengerei voorhanden. Op zich was bij aankomst alles redelijk proper en slaapkamers waren in orde. Zoals vermeld was er geen airco maar ventilator was een goed alternatief. Zwembad was groot en goed onderhouden maar ook hier zie je dat een renovatie dringend nodig wordt. We zijn dan ook door 3 ligzetels gezakt omdat deze tot op de draad versleten waren. Ligging was perfect. Zeer rustig en toch maar 5 minuutjes met de wagen tot in het centrum van Lorgues. We hebben 3 mooie weken in onze favoriete regio doorgebracht en als het huis gerenoveerd zou worden, zouden we zeker terug boeken maar zoals het nu is, toch liever niet

Response By Homeowner

Dank voor uw terugkoppeling. Het klopt dat er een paar dingen opgeknapt moesten worden. De kranen in de badkamer zijn direct vervangen, er zijn nog verfwerkzaamheden verricht, 2 kapotte ligbedden zijn vervangen en de voorraadkast is geleegd. Momenteel verzoeken wij de huurders voortaan de etenwaren mee te nemen ofwel zal de schoonmaakster deze verwijderen. Jullie kunnen zeker terugkomen volgend jaar!

Family Bezemer
4.8 /5
Stayed 2 weeks 1 year ago

Heerlijk huis op mooie plek. Van alle gemakken voorzien. Niet ver van het prachtige stadje Lorques. Zeer gastvrije beheerders die altijd bereikbaar zijn en er voor zorgen dat je echt vakantie hebt. We hebben genoten van ons verblijf en komen zeker weer terug.

Mrs Dreesen
2.6 /5
Stayed 1 week 1 year ago

WiFi is voor ons essentieel en we zijn nu 4 dagen hier en het werkt nog steeds niet helaas. Gastvrouw is wel vriendelijk maar vooral erg gehaast, vooral het financiële is precies belangrijk. We kwamen aan binnen de opgegeven tijd maar hadden blijkbaar toch nog moeten verwittigen. Huis is niet zo proper als zou moeten. Regendouche is stuk, en gat afvoer wasbak is veel te groot (kan vanalles doorvallen). Tuinkussens zijn ook aan vervanging toe. Had meer verwacht voor deze huurprijs…

Mrs Schönthaler
4.7 /5
Stayed 1 week 3 years ago

Superhuis, heel sfeervol! Mooie omgeving. 5 autominuten van Lorgues. Heerlijk terras en zwembad. Ook leuk met tafeltennistafel. Alles goed verzorgd. Aanrader!

Family Callens
4.2 /5
Stayed 1 week 4 years ago

De verwelkoming was hartelijk. Het huis was van alles voorzien. Een mooie omgeving voor wandelaars en fietsers. We hebben een leuke vakantie gehad.

Mr Knoester
4.6 /5
Stayed 2 weeks 4 years ago

De ontvangst was zeer hartelijk. We hadden eerder die middag een sms-je gekregen dat het huis al beschikbaar was en dat we er dus eerder in konden. Dat was plezierig. Ook tijdens het verblijf stuurden de Nederlandse beheerders ons sms-jes met de vraag of alles nog naar wens was. En dat was zeker het geval. Het huis is comfortabel ingericht en heeft een zeer complete inventaris. De Wifi is prima. Het aantal tv-zenders (satelliet) beperkt zich tot de BBC, CNN enz en kent geen Franse zenders. In de tuin bevindt zich een tafeltennistafel. En het zwembad zorgde in deze warme zomer voor de nodige verkoeling. Kortom, dit huis en deze omgeving boden ons alles was wij van een vakantie in Frankrijk verwachten.

Mr Mellaerts
3.7 /5
Stayed 2 weeks 4 years ago

De persoon die verantwoordelijk was voor de sleuteloverdracht heeft mij getelefoneerd om te laten weten hoe ik de woning kon betreden. Ze zou ons later op de dag een bezoekje brengen. Hetgeen ook gebeurde. Er werd ons ook gevraagd om eventueel het zwembad wat aan te vullen en, indien er een groene aanslag zou komen, dat ook zelf even met de borstel te verwijderen. Dit laatste heb ik nog nooit meegemaakt. Bij mijn vroegere vakanties (7) kwam er 2 keer per week iemand langs om het water te controleren, zwembad bij te vullen en filters te kuisen. Nu heb ik op 2 weken slechts één keer iemand daarvoor gezien. Onderhoud van de woning de oven in de keuken was niet proper. Ik weet niet of de woning terdege gekuist wordt, gezien er op bepaalde plaatsen stofnetten hangen. Wordt de kuisploeg wel gecontroleerd? Wij hebben ook gebruik gemaakt van het bedlinnen. Dat het bed opgemaakt is bij aankomst is zeker een pluspunt maar bij vroegere vakanties werd dit wel elke week vervangen. Hier dus niet. In de woning bevindt er zich een tv, maar daarvoor moet je wel in het bezit zijn van de nodige apparatuur om die aan het werk te krijgen! De schotelantenne werkt immers niet Omgeving Lorgues is en blijft een heel gezellig stadje!

Response By Homeowner

Hartelijk dank voor het doorgeven van uw bevindingen. Graag willen wij een aantal punten toelichten: Wij komen zeker twee keer per week in het hoogseizoen het zwembad een beurt geven maar treffen vaak geen huurders thuis. Het zwembad blijft (met hoge temperaturen) zonder behandeling echt niet zo mooi blauw. Dat de oven niet helemaal schoon was heeft u direct gemeld en daarop wilde ik komen om hem alsnog beter schoon te maken. U gaf aan dat u dit niet nodig vond. Het was maar een kleinigheidje. Iedereen is altijd erg tevreden over de schoonmaak. Een tussentijdse wissel van bedlinnen kan altijd op verzoek tegen betaling, maar u heeft hierover niets aangegeven. De tv werkt alleen met chrome cast, dit hebben wij u ruim van te voren laten weten en dat vond u geen probleem. Ik hoop dat u, los van deze opmerkingen, genoten heeft van uw vakantie.

Mr Lecoutere
4 /5
Stayed 1 week 4 years ago

Bij aankomst was er niemand in/aan de woning, maar via sms hadden wij van de verantwoordelijke vernomen dat zij later zou komen en hoe wij binnen konden op het terrein en in de woning. De dame kwam dan wat later toe om alle uitleg te geven. Verbaasde mij wel dat er gevraagd werd om bloemen water te geven en water bij te vullen in het zwembad bij bepaald waterniveau. Chloorniveau moest ik dan weer niet in de gaten houden, alhoewel de chloortabletten tegen de voorlaatste dag al opgebruikt waren en niet vervangen werden. De woning was zoals beschreven, enkel jammer dat er geen airco was (hetgeen we wel vooraf wisten). Wat ik wel niet correct vond, was het feit dat er in de beschrijving stond dat er een tv was, maar pas kort voor ons vertrek, werd ons per sms gemeld dat er geen satelliet-tv was, maar enkel tv via Chromecast, dus moet je zelf voorzieningen hebben via gsm/tablet om tv te kunnen kijken. Gas-bbq is aan vervanging toe, ontbreekt handleiding en was weinig onderhouden. De omgeving was rustig en ruim. Lorgues is een gezellig stadje waar regelmatig iets te doen is om toeristen te lokken.

Mrs De Ridder
... /5
Stayed 2 weeks 4 years ago

De afspraak tot sleutel overdracht was goed geregeld, een klein oponthoud tot daadwerkelijke overhandiging van de sleutel mocht de pret niet drukken na een lange reis. De accommodatie was helemaal perfect, van alle gemakken voorzien en voldeed aan de verwachting De omgeving is geweldig, veel te doen, veel te zien en veel terrasjes om heerlijk te genieten en te eten.

Questions? Or booking multiple accommodations?
Questions? Or booking multiple accommodations?
Less than 60 seconds wait time