Beautiful villa with a private pool by the Atlantic ocean
Aquitaine, Landes, South of France, France Villa (Detached) Map
Really good
9 reviews
8.1
Private pool
At a golf course
This detached villa is located on a small-scale holidaypark at 1.2 km. from the beach
Share
Save Saved

Highlights

Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Sitting room
Double sofa bed, TV (satellite), Fireplace
Dining room
Garden doors
Kitchen
Oven, Microwave, Dishwasher
4x Bedroom
Double bed or 2 single beds
Bathroom
Bath tub, Jacuzzi, Washbasin
2x Bathroom
Shower, Washbasin
2x Toilet
Storage
Tumble dryer, Washing machine
General
Heating (central)
Terrace
Garden
Garden furniture
Swimming pool (opened from Jul upto and including Aug, private, shared with other guests)
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Forest
100 m
General Supplies
1000 m
Restaurants
1000 m
Tourist Information
2 km
Town Center
5 km
Sea
5 km
Need assistance for property ID: FR-40660-18 ?
Call Us View call timings
+31208945561
House Rules

Customer Ratings

Really good
9 reviews
8.1
Recommended By Guests
Mr Van Lombergen
Stayed 1 week 8 months ago

Accommodatie was ruim in oppervlakte, maar prijs-kwaliteitverhouding was niet ok. Op ijskast en vaatwas na waren alle andere toestellen zeer verouderd (wasmachine oud en helemaal niet zo proper, oven en micro zeer oud) , zeer weinig uitgeruste keuken: zo hebben we zelf een schil-en snijmesje moeten kopen om te kunnen koken, mixer en ander basis keukenmateriaal was niet aanwezig. De kasten van de keuken waren ook versleten. (Vezelplaten zichtbaar) Echt niet wat je verwacht van een woning waar je meer dan 4000 euro voor betaalt voor 8 slaapplaatsen ( +2 in een zetelbed). Dus in die zin was de aankomst wel een ontgoocheling. Hoewel het zwembad zeer groot was en in een mooie tuin ligt was had dit dringend een opknapbeurt nodig: binnenbekleding die afpelt en houten omkadering rondom waar je op moet stappen waarvan de latjes meermaals gewoon stuk zijn! Tenslotte de grootste ontgoocheling: het zwembad moest afgedicht worden met een dekzeil en ijzeren staven via een manueel systeem. Dit was fysisch een echt zware inspanning en zeer onaangenaam om elke dag 2 keer te doen. Onbegrijpelijk. Het huis geeft echt het gevoel dat men met zo weinig mogelijk investering een zo groot mogelijk rendement nastreeft. De foto’s zijn duidelijk genomen door een stylist die de werkelijkheid toch net iets anders voorstelt. In de beschrijving staat ook dat er een jacuzzi is, maar de werkelijkheid is dat er drie 30 jaar oude jets in een gewoon bad ingebouwd zijn. De vakantie was leuk, de omgeving is top in de bossen en dicht bij het strand, maar het huis was toch wat een ontgoocheling. ( toch nog een voorbeeld: een huisverhuren voor 10 personen dat meer dan 4000 eur kost, waar dan 2 mensen op een zetelbed moeten slapen, en dan heb je buiten 4 ligstoelen(?), een buitentafel met 6 (!) stoelen.... )

Mrs Tiemersma
Stayed 2 weeks 8 months ago

We kwamen laat in de avond aan en we konden met een persoonlijke code de sleutel uit een brievenbus halen. Dit was heel fijn. Het huisje stond op een rustige plek naast een bosrand. De accommodatie is mooi maar niet heel schoon. We hadden een 10 persoonshuis maar er waren maar 7 stoelen binnen en 8 stoelen buiten aanwezig. Er waren bij het zwembad maar 5 ligbedjes.

Mrs Heijerman
Stayed 1 week 3 years ago

Heerlijk huis met fantastisch zwembad, interieur binnen is prima, goede bedden, schoon, hier en daar wat minder onderhoud (losse steen, haperend slot enz). Eindschoonmaak kan je (indien gewenst) zelf doen. Veel privacy en rust, geen buren gezien of gehoord. In de omgeving veel te doen. Een mooi rustig strand in de buurt en voor wie wil een levendiger strand met winkeltjes iets verderop. Golfbaan vlakbij. Wij hebben fietsen gehuurd en zijn naar een meertje gefietst (bij Léon) waar we konden suppen (stand-up paddeling). Dagje San Sebastian is ook aan te raden.

Family Peelen
Stayed 2 weeks 10 years ago

mooie huizen in een heel rustig park, grenzend aan bos. Mooi ontwerp van huis, tuin ligt goed, heerlijk om lekker in te zitten. Je hoeft niet weg om een goede vakantie te hebben. Advies is om fietsen mee te nemen of ter plekke te huren om naar strand te gaan, want het afstand tot strand (2 km) is te ver om te lopen met kinderen.

Calculating the best price