Cosy cottage with authentic fireplace in the breathtaking Duffryn valley
South WalesGreat Britain Cottage (Not detached) Map
Amazing
17 reviews
8.9
Child-friendly
Free WiFi
Vintage cottage with fully equipped kitchen and parking near town center
Share
Save Saved

Highlights

Value for money
People who stayed in this property found their stay here worth the booking value.
Smooth check-in
People who have stayed here had a smooth check in experience.
Availability
This property was booked in last few hours
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Hallway
Kitchen
Microwave, Freezer
Living/diningroom
Fireplace, Fireplace
Bathroom
Bath tub, Shower, Washbasin, Toilet
On the 1st floor
Bedroom
Single bed, Double bed
General
Parking
Children's bed (on request)
Gas fireplace
Popular places nearby
Town Center
5 km
General Supplies
5 km
Restaurants
5 km
Nightlife (pub)
5 km
Tourist Information
5 km
Public Transport
15 km
Train Station
28 km
Sea
50 km
Seabeach
50 km
Airport
93 km
House Rules

Customer Ratings

Amazing
17 reviews
8.9
Recommended By Guests
Mrs Goudzwaard
Stayed 1 week 6 months ago

De eigenaars wonen op hetzelfde erf. Ze ontvingen ons hartelijk. De accomodatie is comfortabel, van alle gemakken voorzien. De omgeving is heerlijk rustig en prachtig groen.

Mrs Eisma
Stayed 1 week 2 years ago

De aankomst verliep bijzonder moeizaam, omdat de weg waaraan het huisje ligt niet door onze Google Maps werd gevonden en het gehele dal dezelfde postcode bleek te hebben. Ondanks de thuis via Google Maps uitgeprinte routebeschrijving naar de ontvangen coördinaten, konden we het onmogelijk vinden. De huiseigenaar wees ons echter eindeloos geduldig aan de telefoon de weg naar een nabijgelegen pub (waar men het adres helaas ook niet herkende). Tenslotte bood een vriendin van de eigenaar, die daar op bezoek was, uiterst vriendelijk aan om ons met haar auto op te halen en voor ons uit te rijden om de weg te wijzen. Eind goed, al goed. We arriveerden aan een doodstil, smal weggetje, in een prachtig dal, en werden door de eigenares hartelijk ontvangen in een cottage met een fijne sfeer, bloemen op tafel, melk in de koelkast, het haardhout klaar om aan te steken... Heerlijk!

Mr Huisman
Stayed 1 week 2 years ago

Prima ontvangst. Bloemen uit eigen tuin stonden op tafel. Eenvoudige accommodatie, sfeervol, rustig en van alles voorzien. Perfecte locatie voor wandelaars. Vanuit het huisje kan gestart worden met wandelen of in de nabije omgeving.

Mr Blokland
Stayed 1 week 3 years ago

De accomodatie is op een prachtige plek, midden in de mooie natuur.

Mr De Jager
Stayed 1 week 6 years ago

Geweldige plek, leuke, bijzondere eigenaars.

Mrs Crusem-Loison
Stayed 1 week 7 years ago

très bon accueil, propriétaires présents mais discrets, qui nous ont offert quelques produits de leur jardin. Maisonnette très bien aménagée

Mr Delveaux
Stayed 1 week 8 years ago

Dit huisje is eenvoudig ingericht maar ligt prachtig, wel heel afgelegen. De eigenaars zijn supervriendelijk en heel gastvrij, de groenten uit hun tuin krijg je erbij... eens je de smalle paadjes gewoon bent met de wagen, zijn er heel veel wandeltochten in de buurt te maken. Best een stafkaart kopen in het informatiecentrum in Crickhowell, daar vind je het huisje op vermeld samen met alle mogelijke wandelingen/uitstappen in de buurt.

Mr Wolbrink
Stayed 2 weeks 9 years ago

Eenvoudige woning gelegen in mooie omgeving. Enigszins afgelegen van voorzieningen. Goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten (heuvelachtig terrein). Voor wie luxe en comfort zoekt, geen geschikte plek.

Mr Genugten
Stayed 1 week 11 years ago

Wij hebben een zeer leuke vakantie gehad, het zijn vriendelijke mensen. Je mag van alles uit hun moestuin gebruiken. En de omgeving is lekker rustig in de bergen. Jan en Oda Sint-Oedenrode

Mr Soeterboek
Stayed 1 week 11 years ago

Het is een mooi huisje in een mooie natuurlijke omgeving, enigszins afgelegen (2 km van het dorpje) De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij. Fantastische natuur en voldoende mogelijkheden om wandelend van de natuur te genieten.

Mr Koning
Stayed 1 week 12 years ago

Wij als wandelaars vonden het huis ideaal als startpunt voor diverse prachtige wandelingen in de directe omgeving.Het huis lag min of meer geisoleerd, wat ook de nodige rust en stilte (als je er van houdt) met zich mee brengt.

Mr Redel
Stayed 1 week 12 years ago

Het was goed toeven in dit eenvoudig maar liefdevol en perfect gerestaureerd huis(je). Het had alle comfort die je je mag wensen zoals een open haard en een ligbad. De naast het huis wonende eigenaren straalden een grote mate van gastvrijheid uit die zich wel het charmants manifesteerde in het met zorg geselecteerde veldboeket uit eigen tuin die bij aankomst onze tafel sierde. Geen mooier welkom denkbaar.

Calculating the best price