Property ID: IT-06060-21
Antique, 6 persons accommodation in small citadel.
7.4
Castiglione del Lago Umbria, Italy
6
3
2
Add to my favorites
Call Us
available today until 6:00 PM CET

Amenities

Surface Area : 100 m²

On the 1st floor
Living room
Fireplace
Kitchen
Oven
Bedroom
Double bed
2x Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Shower
General
Heating (central)
Garden furniture
2x BBQ
Swimming pool (shared with other guests, 12 x 6 m., opened from 1/2 May upto and including 1/2 Sep)
Play equipment
Table tennis table
Bicycles available
Reviews
7.4
Good
10 reviews
Mr Den Haan Netherlands
Date of stay: Sat 07/21/2018 - Sat 08/04/2018

Leuk begroet door de eigenaar. Moesten hem gewoon bellen als er wat was ook al was het nacht. Accommodatie zag er netjes uit . Meubilair was wat krakkemikkerig tot in storten maar daar kijk ik niet zo naar . Mooi tot zeer mooi uitzicht vanuit het huis en zwembad. Zwembad werd door eigenaar zelf s morgens schoongemaakt met de stofzuiger en beplanting werd besproeit. Het enige nadeel is de kinderen hadden er bijna niks alleen het zwembad .Er is daar beslist geen wifi.

Translate to English
Family Boerboom Netherlands
Date of stay: Sat 07/29/2017 - Sat 08/12/2017

Prachtige ligging. Het appartement is functioneel en praktisch. Wil je luxe dan moet je hiervoor niet kiezen. Buiten daarentegen is erg netjes en ruim opgezet. Het zwembad ligt prachtig, uitkijkend over de heuvels. De eigenaar is zeer gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor diegene die op ziek is naar rust, cultuur en natuur!

Translate to English
Mrs Tanke Netherlands
Date of stay: Sat 07/25/2015 - Sat 08/01/2015

Dit was ons tweede bezoek aan dit appartement en tevens ons laatste bezoek. Dat het erg basic was, wisten we nog van de vorige keer en dat is op zich prima. Maar nu was het zelfs gewoon slecht. Meubels zijn echt aan vervanging toe. Er is geen enkele stoel waar je ontspannen op kunt zitten. Ik ben zelfs door een stoel gegaan en heb me daar best bij bezeerd. Daarnaast was het ronduit vies, ofschoon de eigenaar wel aanbood om nog een schoonmaker te sturen. Tegen die tijd had ik het zelf al gedaan. Het meubilair buiten is ook oud en verroest of kapot. Het is dan een lachertje als de eigenaar komt om de planten in de potten water te geven. Helaas, laatste keer op dit adres. We maken al meerdere jaren gebruik van Belvilla, maar dit was echt niet Belvilla-waardig. Jammer!

Translate to English
ResponseHomeowner
Date of stay: Sat 07/25/2015 - Sat 08/01/2015

Dear client, we are very sorry and from now on we have a new cleaning lady who helps us. Our agriturismo is a real agriturismo and our style is simple and rustic and it is an ideal place for children because they can run around and enjoy themselves. We have been working as an agriturismo for many years and we really like to have clients from many countries

Translate to English
Mr Moens Netherlands
Date of stay: Sat 07/26/2014 - Sat 08/16/2014

Prima omgeving, ligging. Ideaal om eens lekker bij te komen en goed uit te rusten. Vooral de leuke dorpjes in de omgeving zijn een aanrader en voor weinig geld maar 2 uurtjes met de trein, zit je middenin Rome.

Translate to English
Mrs Vyverman Belgium
Date of stay: Sat 08/11/2012 - Sat 08/18/2012

De omgeving is prachtig en rustig, de tuin en het zwembad waren erg aangenaam. Het huis is erg mooi en authentiek, het keukentje biedt wel niet veel mogelijkheden om uitgebreid te koken en er is maar één ventilator. Gelukkig zijn er overal muggenramen (die wel hier en daar wat gaten vertoonden), zodat 's nachts de ramen opengezet konden worden. De eigenares is heel vriendelijk en behulpzaam en spreekt gelukkig ook wat frans. Vlakbij is er een supermarkt, een goed restaurantje en een ijssalon met wel heel lekker ijs. Het meer ligt vlakbij en er zijn ook een aantal stadjes in de buurt die de moeite zijn om te bezoeken.

Translate to English
Mrs Tanke Netherlands
Date of stay: Sat 08/06/2011 - Sat 08/13/2011

Een prima en groot huis op een prachtige locatie. Eigenaren zijn erg vriendelijk en door uitstekende horren geen last van muggen. Voor de golf-liefhebber: op een drie kwartier rijden is een prachtige golfbaan. Antognolla Golf, Str. San Giovanni del Pantano Perugia, tel +39 075 5841478. Golfkarretje is verstandig!

Translate to English
Mrs Wuisman Netherlands
Date of stay: Sat 07/24/2010 - Sat 08/07/2010

Castiglione is de moeite waard om te bezoeken. Ook Cortona

Translate to English
Map
Town Center
3 km
General Supplies
3 km
Restaurants
3 km

Other visitors also viewed

Rates & Availability