Pleasant holiday home between vulcan Etna and the sea
SicilyItaly Holiday home (Not detached) Map
Good
10 reviews
7.9
Free WiFi
Child-friendly
Well-equipped holiday home with BBQ, parking and open kitchen
Share
Save Saved

Highlights

Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Open kitchen
Oven, Combination microwave, Fridge-freezer
Living/diningroom
Double sofa bed, TV, DVD player, Radio, CD player
Bedroom
Double bed or 2 single beds
Bedroom
Double king size bed
Bathroom
Bath tub, Washbasin, Toilet, Bidet
Veranda
Washing machine
BBQ
Parking
Children's bed (on request)
Popular places nearby
Town Center
6.5 km
General Supplies
6.5 km
Restaurants
6.5 km
Public Transport
6.5 km
Public Swimming Pool
6.5 km
Sea
10 km
Lake (Lago di Lentini)
15 km
Airport (Catania Fontanarossa)
30 km
Town Center (Siracusa)
52 km
Airport (Ryan Air airport Comiso)
57 km
Other (Vulcano Etna)
70 km
Need assistance for property ID: IT-96016-03 ?
Call Us View call timings
+31208945561
House Rules

Customer Ratings

Good
10 reviews
7.9
Recommended By Guests
Mr Beekman
Stayed 1 week 2 days 1 year ago

Een vriendelijke ontvangst bij een zeer compleet ingericht appartement. Het huisje keek uit over een vallei. Rustige omgeving, auto noodzakelijk.

Mrs Wijnans
Stayed 1 week 3 years ago

De aankomst in de beschrijving stond dat de mevrouw van de sleutel Engels sprak, maar dat was niet zo. Toen we dus belden dat we het niet haalden om om 8 uur ter plekke te zijn, verliep het gesprek zeer moeizaam. Maar al snel kwam een telefoontje uit Nederland van de zus van de mevrouw, die Nederlands sprak, en hebben we met haar verder gesproken. Omdat het heel hard regende en pikdonker was, was het voor ons moeilijk om de routebeschrijving te volgen en onze tom-tom nam niet het adres op. Toen heeft die mevrouw uit Nederland ons met app-jes heel goed geholpen en konden we het huis snel vinden.

Mrs Van Praet
Stayed 1 week 6 days 3 years ago

Tegenvallende buitenruimte. Foto's en tekst op de website zijn misleidend. Er is geen tuin no ch tuinmeubelen. Bijna geen zon op het terras. De carport wordt door de eigenaar gebruikt. Er wordt enkel Italiaans gesproken.

Mr Mandigers
Stayed 1 week 5 years ago

prachtig eiland Sicilië meet veel cultuur. mooie levendige stadjes

Mr Késenne
Stayed 2 weeks 5 years ago

Wij kijken met genoegen terug op het warme onthaal en de gastvrijheid. De praktische voorzieningen zijn voortreffelijk. De omgeving is rustig, maar ietwat afgelegen (zestal kilometer van centrum Lentini). Wel goed gelegen als uitvalsbasis naar culturele en natuurbestemmingen in Oost-Siciië. Opmerking de informatie van BELVILLA vermeldt dat er geen wasmachine aanwezig zou zijn, terwijl dit wel het geval is! Toch belangrijk te vermelden want dit maakt de valiezen bij afreis gevoelig lichter !

Mr Buldygin
Stayed 2 weeks 5 years ago

Why did not you warn that live in the house with the owners? The hostess received money for cleaning the house was not cleaned even once in two weeks of our stay. On the day of our departure, she began to demand money for scratches on chairs, saying it made ​​our children. Chairs were scratched before us. We left home in the morning and returning in the evening to go to bed and her accusations are totally unfounded. This intsendent leave unpleasant experiences.

Mr Cannao
Stayed 1 week 5 years ago

nous avons passer un très bon séjour très belle maison située en campagne a environ 10 mn en voiture de la ville propriétaires très accueillants

Mrs Bergen
Stayed 2 weeks 6 years ago

Prima locatie om het oosten van Sicilie te verkennen. De woning is meer dan ruim genoeg voor 4 personen.Er is voldoende materiaal aanwezig in de keuken. Linnengoed en keukengoed is ruimschoots aanwezig.De huiseigenares verwent je met versgeplukt fruit en zelfbereide maaltijden.

Mr Breggeman
Stayed 1 week 6 years ago

prima accommodatie met zeer vriendelijke eigenaar, die je erg verwend met zelfgemaakte etenswaren en fruit. Nadeel ze spreken alleen Italiaans!

Mr Pastors
Stayed 1 week 2 days 7 years ago

Het huis heeft geen adres of huisnummer en is alleen goed te vinden m.b.v. de coordinaten dus een navigatiesysteem is onontbeerlijk.Aangekomen komen we in een onverwarmd huis , binnen en buiten 12 gr. , geen kachel dus werden er 3 straalkachels aangezet met een gezamenlijk vermogen van 2.5 kW terwijl voor de woonruimte , 110 m3 , 7 kW nodig is om het comfortabel te maken.De verhuur periode is daarom beperkt omdat de buitentemperatuur 20 gr moet zijn.Er zijn antieke 3 T.V.'s aanwezig waarvan er uiteindelijk een werkte met 2 afstandsbedieningen.Ronduit levensgevaarlijk is de warmwatervoorziening in de keuken,als de boiler op temperatuur is staat het rvs aanrechtblad en de kraan onder spanning ( 230 V ! ).Deze zijn dus niet geaard wat wel verplicht is.Mijn inziens dus niet verhuren voordat dit gecontroleerd is door een gecertificeerd persoon.In de tuin 2 broodmagere honden waarvan er een aan een zo korte ketting hoog aangebonden dat het arme dier niet kon gaan liggen.Dat heb ik direct veranderd en bijgevoerd wat niet gewaardeerd werd.Verder is er het taalprobleem , communicatie is vrijwel onmogelijk. Maar Sicilie is mooi en aan 2 dagen slecht weer moet je in deze periode rekening houden.

Calculating the best price