Stylish studio with air conditioning near the Tuscan coast
Tuscany,  Tuscan Coast, Italy Apartment Map
Really good
7 reviews
8.5
Shared swimming pool
Near the coast
This studio is in a luxury resort with swimming pools, restaurant and sports facilities
Share
Save Saved

Highlights

Smooth check-in
People who have stayed here had a smooth check in experience.
Have queries? Here to help
Availability
Loading Calendar

Amenities

Kitchenette
Microwave
Dishwasher
Living/bed room
Double sofa bed
TV (satellite)
Bathroom
Shower
Washbasin
Toilet
Bidet
Mezzanine
Double bed or 2 single beds
General
Hallway
Heating
Air conditioning
Swimming pool (shared with other guests)
Popular places nearby
Click here to view nearby places
Restaurants
200 m
Town Center
2 km
Sea
2 km
General Supplies
2 km
Nightlife
2 km
House Rules

Customer Ratings

Really good
7 reviews
8.5
Recommended By Guests
Mr Drenth
Stayed 2 weeks 1 year ago

Heerlijke vakantie gehad, zwembad op het park is prima, voldoende stoelen, super restaurant beste in de omgeving. Dichtbij strand geweldig!

Mr Overheul
Stayed 1 week 3 years ago

De aankomst is prima. Heel erg mooie en nette accommodatie! Resort ligt in de buurt van een paar leuke plaatsjes en stranden.

Mr Langheinrich
Stayed 6 days 4 years ago

Sehr schone ferienpark !!

Mrs Spakman
Stayed 1 week 5 years ago

Was een leuke vakantie. Kinderen hebben genoten van de grote zwembad, voetbalveld en tennis velden. Ruime appartement, maar helaas wordt er niet goed schoongemaakt. Overal spinnenwebben en stof. Heb zelf een hele dag aan schoonmaken van het appartement moeten besteden. Verder een prima accommodatie.

Mrs Heireman
Stayed 2 weeks 7 years ago

Wij hebben genoten van onze vakantie in het resort. Mijn man heeft vooral gebruik gemaakt van het Olympisch zwembad, waar tot onze verbazing ook leden van de nationale zwemploeg trainden. Het appartement was ruim en proper,goed uitgerust en had een comfortabel bed en dankzij de airco konden we de hitte buiten houden. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant en in de bar.Het personeel is supervriendelijk en de meesten praten ook Engels, naast Italiaans.Voor ons was deze vakantie een fantastische ervaring ! Het enige minpuntje vonden we, dat we geen terras met tafel en stoelen hadden, alhoewel de dame bij telefonische navraag ons verzekerd had dat het geen probleem zou zijn om een terras te hebben in die periode. Nadien kregen we een mail, na de reservatie, die zei dat het niet meer mogelijk was om een terras te hebben. We waren met twee families en hadden gehoopt om 's avonds samen buiten te kunnen kaarten op ons terras.

Mr Hilbers
Stayed 2 weeks 9 years ago

Dit is een mooi nieuw resort, waarbij een aantal zaken nog niet volledig af of onder controle zijn. Het feit dat je niet bij alle appartementen buiten een zit mogelijkheid hebt is iets waar je goed op bedacht moet zijn. Het complex biedt een prachtig zwembad, waar altijd voldoende ligbedden beschikbaar waren. De stranden in de buurt zijn niet echt mooi en schoon.

Calculating the best price