Property ID: NL-6039-08
Carefully furnished house with a microwave, near a pond
6.2
Stramproy Limburg, Northern of Limburg, Netherlands
5
3
3
Add to my favorites

Amenities

Surface Area : 81 m²

Ground floor
Living room
TV (cable, digital), Radio
Open kitchen
Microwave, Fridge-freezer
Bedroom
2x Single bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
On the 1st floor
2x Bedroom
2x Single bed
Landing
General
Heating (central)
Terrace
Garden furniture
Play equipment
Reviews
6.2
Rating
7 reviews
Mrs Sol Netherlands
Date of stay: Fri 04/13/2018 - Mon 04/16/2018

prima huisje ,mooi gelegen aan een vennetje. omgeving Stramproy is mooi om te fietsen en te wandelen

Translate to English
Mr Scheers Netherlands
Date of stay: Mon 08/08/2016 - Fri 08/12/2016

Bij aankomst kon de receptie ons niet helpen, we zouden ons moeten melden bij een huisje op de camping ivm doorverhuur. Daar aangekomen bleken ze vol te zitten en na veel overleg heen en weer tussen receptie en de persoon in het huisje kregen we na ongeveer 45 minuten dan eindelijk ons huisje toegewezen. Fout lag bij de receptie we kregen een fles wijn mee als goedmaken.

Translate to English
Mr Huiskes Netherlands
Date of stay: Mon 11/02/2015 - Fri 11/06/2015

Heerlijke omgeving die uitnodigt tot wandelen. Rustig en een mooie locatie voor mens en dier. Onze hond heeft vooral genoten van het bos.

Translate to English
Mr Konings Netherlands
Date of stay: Mon 08/03/2015 - Fri 08/07/2015

Een mooi park midden in de bossen. Hier kun je lekker tot rust komen. We hebben genoten van de woning. Voor ons voor herhaling vatbaar. TIP Zwembad de Bosberg in Swalmen.

Translate to English
Mr Van Gelder Netherlands
Date of stay: Fri 07/31/2015 - Fri 08/07/2015

We hebben in de week van onze aanwezigheid prachtig weer gehad en ons verder prima vermaakt. In dat opzicht kijken wij met z'n allen terug op een uitstekende vakantie. De gehuurde vakantiewoning (nr. 60) voldeed absoluut niet aan onze verwachtingen. Om te beginnen is de reclame van Belvilla misleidend. De reviews geven duidelijk aan wat er van de vakantiewoningen verwacht mag worden met nr. 74 en 75 als voorbeeld. In onze woning bijvoorbeeld geen bad, vaatwasser en dvd speler. Dit hebben we ook aangegeven en de beheerder gaf aan de reclame ook misleidend te vinden en Belvilla daar ook al op aangesproken te hebben. Belvilla hanteert blijkbaar een tactisch concept die klanten moet lokken. De beheerder gaf ons de indruk er wel wat aan te willen, maar daar bleek in de praktijk niets van terecht te komen. De schoonmaak was uitermate slecht uitgevoerd. Veel stof in de bekende hoekjes en gaatjes en daarmee maak je nou net het verschil. De meubels niet goed schoon etc. Beheerder vond het vreemd omdat de woning binnenste buiten gekeerd zou zijn. Daar hebben wij toch een andere voorstelling van. Om de afwas te kunnen doen moest een afwasbak geregeld worden. Buiten liep een witte kabel over de grond (struikelgevaar) die naar een vakantiewoning aan de andere kant van de weg leidde. De receptie was op bepaalde dagen gesloten of slechts een dagdeel bereikbaar. De vakantiewoning was een complete afknapper. We moesten het hebben van de omgeving en het mooie weer en dat heeft gelukkig veel goed gemaakt. Fam. van Gelder Zwolle

Translate to English
Mr Landerbarthold Netherlands
Date of stay: Fri 07/17/2015 - Fri 07/24/2015

Dit huisje met nummer 72, is verwaarloosd en behoefd een flinke onderhoudsbeurt. Het is onveilig, omdat de knoppen van het gasfornuis doordraaien. Een leek kan zodoende niet zien of de pit aan staat, of uit is. Er zit geen batterij in de brandmelder boven, de keuken is gedateerd. Het waterreservoir van het toilet loopt tergend langzaam vol. De kraan van de wastafel draaid moeilijk, het hele huisje ruikt muf. De laminaatvloer was voor de badkamer bol. De wifi valt steeds weg. Het huisje is niet voorzien van horren. Het bestek en servies is bij elkaar geraapt. Van de koekepan is de teflonlaag zwaar beschadigd. Er is geen teflon spatel, om eieren, of pannenkoeken mee te bakken.

Translate to English
Map
Forest
0 m
Lake
0 m
Restaurants
0 m
Bike Rental
0 m
Golf Course
2 km
Town Center
5 km
Horse Riding
5 km
General Supplies
5 km
Public Transport
5 km
Doctor
5 km
Bank
5 km
Nightlife
8 km
Public Swimming Pool
8 km
Public Indoor Swimming Pool
8 km
Motorway
10 km
Tourist Information
15 km
Train Station
15 km
Airport
50 km

Other visitors also viewed

Rates & Availability