Tidy chalet with microwave, near the Wadden Sea
Friesland,  Dutch coast, Netherlands Chalet (Detached) Map
Really good
7 reviews
8.1
Shared swimming pool
Near the coast
This chalet is located in a holiday park with a swimming pool and 23 km. from Leeuwarden
Share
Save Saved

Highlights

Value for money
People who stayed in this property found their stay here worth the booking value.
Availability
Loading Calendar

Amenities

Ground floor
Living room
TV (cable), DVD player
Open kitchen
Combination microwave, Fridge-freezer
Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Bathroom
Shower, Washbasin, Toilet
General
Heating
Terrace
Garden
Garden furniture
Swimming pool (shared with other guests)
Popular places nearby
Restaurants
100 m
Nightlife
100 m
Town Center
300 m
Sea
3.5 km
Public Swimming Pool
5 km
Public Indoor Swimming Pool
5 km
Need assistance for property ID: NL-8851-16 ?
Call Us View call timings
+31208945561
House Rules

Customer Ratings

Really good
7 reviews
8.1
Recommended By Guests
Mrs Burggraaf
Stayed 2 weeks 3 years ago

Op 8 juli vertrokken wij vol vakantiegevoel naar de Friese Wadden. We waren een uurtje te vroeg maar hadden gelezen over het restaurant dus hadden ons voor genomen daar wat te eten en te drinken. Bij aankomst was het restaurant akelig verlaten en dicht. De receptie was maar op bepaalde tijden open dus we moesten wachten, wel was er een patat zaakje die wel een schoonmaakbeurt nodig had ( het frituurvet was in de verre omtrek te ruiken) het regende op dat moment dus hebben we daar zitten schuilen en hoorde van de eigenaar van de snackbar dat het restaurant failliet was en al 5 jaar niet meer in gebruik, ook was het park verwisseld van eigenaar dus de foto met die leuke meneer met dat petje op mag van de site gehaald worden en de faciliteiten kloppen ook niet meer er staat oude informatie. We hadden gelezen dat het er stil was maar wilden dit zelf ervaren om dat iedereen zijn vakantie op zijn manier beleefd, wel het is er inderdaad muisstil je kan er een speld horen vallen en er is in de directe omgeving echt niets te beleven, bij de vier winkeltjes die er wel zijn kan je niet met pin betalen en voor een pinautomaat moet je uit het dorp. Voor vertier moet je altijd weg, het enige pluspunt is dat de accommodatie centraal ligt maar alle vertier moet je zoeken in Harlingen, Sneek, Leeuwarden etc,etc. De dichtstbijzijnde winkel is in Franeker. Wat ons opviel was dat meer dan de helft van de accommodaties te koop stonden en wij bijna de enige waren op het park. Het is ons zo tegen gevallen dat we na drie dagen hebben besloten huiswaarts te keren ook al hadden we voor twee weken geboekt.

Mr Buiter
Stayed 1 week 4 years ago

Wij zijn hebben een prachtige week doorgebracht op park de Friese wadden, als je van rust houd is het heerlijk rustig, keurig netjes verzorgd chalet, klein dorpje waar alleen een bakker is die erg lekker broodjes heeft, verder is er niet echt veel te doen in de omgeving, voor fietsers prachtige routes. mensen zijn erg vriendelijk.

Mr Oloyede
Stayed 2 weeks 5 years ago

Yes we were, the accommodation was clean, the environment was quiet and peaceful, the people were friendly,lots of interesting activities in the neighbouring towns,nice place for a family.

Mrs Gerritsen
Stayed 4 days 5 years ago

Heel mooi en goed verzorgd

Mr Ubels
Stayed 3 days 5 years ago

Op zich prima. We zijn lekker tot rust gekomen. Het weekend voelde alsof we minstens een week weg zijn geweest. Wat dat betreft heeft het zijn doel wel bereikt. We hadden wel vrij veel last van vliegen en muggen, maar dat kwam natuurlijk doordat er een soort van sloot langs het chalet was. Niet onoverkomelijk! Bij aankomst was het chalet helaas niet overal even schoon. Vandaar ook de beoordeling met een 6. De eventuele mankementen heb ik bij de receptie doorgegeven. Wordt aan de eigenaar doorgegeven. Het park was heerlijk rustig. Mensen groeten bijna allemaal. Zijn we op zich in onze woonwijk ook wel gewend hoor... Helaas was er wel een Hongaars gezelschap die toch wel heel graag harde muziek wilde draaien. Het was overdag, dus niet heel erg. Ook de muziekkeuze was prima. Jammer genoeg had één persoon van het gezelschap een beetje lak aan zijn omgeving.met al een prima weekend gehad, waar we met veel plezier aan terugdenken. We zijn zelfs nog naar één van de waddeneilanden geweest.

Family Helen Larsen
Stayed 4 days 5 years ago

Peace and quietness. Lovely area in ad small town

Calculating the best price